Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Das140: „@Tadzior0 Jakbys nie zauważył, bmw nie wrzuca starć na forum, więc na podstawie forum nic nie można sensownego wywnioskować. Poza tym, czy QrQ nie był przypadkiem w RVE? ” No tak masz rację ostatni akt po prawej stronie solo miał miejsce board.pl.ogame.gameforge.com/i…dzie-po-Was-BOSS-79950-1/ Też za kolegę wstawiał, ale pisał w pierwszej osobie Już za 3 dni 12 miesięcznica board.pl.ogame.gameforge.com/i…6-i-dobitka-rec/?pageNo=1 Wypowiedzi ówczesnych graczy przerażająca @Das14…
Miałem się tu nie wypowiadać, ale KOLEGA mnie na mówił kładąc mi do głowy pewne fakty. Szkoda, że człowiek który nie gra na tym uni, wie więcej, niż Ci którzy grają. Za cieniutki jestem. Cytat od Onboard: „Poszedłeś Krzychu po całości Graty, przetopu no i czekamy na starcie Top1 vs Top2 ” Pytasz kiedy. A pewnie wtedy kiedy Ciebie któryś z nich wchłonie, albo odsprzedaż komuś konto. To tak jak w tej bajce DRAGON BALL Z - tam też był taki potworek, któremu sił przybywało po pokonaniu każdego kolej…
SzO Z tego co wiem to obrońca do teraz nie wie co, jak i gdzie Akcja pierwsza klasa. Wiele tygodni obserwacji i boom za pierwszym razem. Tym razem 11kkk zysku. Nic dodać nić ująć. Niby nikt nie gra na tym uni, a tu ciągle floty padają, szkoda, że wstawiasz co 2. Pozdro
Hehe kasują wypowiedzi ale fajnie ! BRAWO DWK. STARCIE BOMBA. ZYSK MEGA !!! 38 mld surki. TOĆ TO SZOK. Onboard i inni to nie było konto kupione przez DWK. Sprawdziłem to namacalnie
Bravo TY. Zysk mega. Typowy number 1. Powoli już nie ma kim i jak się dokarmiać, a ty wystrzeliłeś taki procent. Jeszcze raz graty. Teraz zostaje ci tylko wykończyć pushówki naszego kolegi i czekać na UF. Pozdro Obrońcy Szo. Skanował, pisał na messu przez jakiś czas. Spoko kolo byłeś. Powodzenia w odbudowie.
Bravo TY. Zysk może nie powala, ale zawsze trochę mięcha za to postawisz przetapiaj, tankuj u sąsiadów i owocnych lotów Szono spokojnie obrońca nie zadeklarował końca gry. Może i tobie się uda ustrzelić tu i ówdzie. Obrońcy SZo.
Nie no LEGION ja tu liczyłem, że zysk 100 mln po twojej stronie a ty recków nie puściłeś w ruch. Ty idziesz w złą stronę. Buduj zgodnie z planem Musisz być cierpliwy. Rzekło by się przetapiaj hehe Dzisiaj Krzysiu leciał na mnie spalił trochę. Życie.
Po pierwsze graty Daro. Procent fajny, zysk spory. Choć żal mam że tylko tym jednym się chwalisz Po drugie Szo Obrońcy. Po trzecie Szo dla SZONO którego ponownie kolega z RVE odwiedził. Po czwarte ale dzisiaj upał, aż nie chce się przed kompem siadać Miłej zabawy koledzy i koleżanki Pozdro