Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 496.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
marcik - szefowa szefow;)
Damashi - - Archiwum CT
PostMind_War marcik co oni tutaj tak naspamili? Czemu dzień chłopaka trwa tylko 1 dzień? Co ty na to : /me gryzie marcik w nis
-
Damashi - - Archiwum CT
PostCytat: „Mind_war napisał(a) Cytat: „Damashi napisał(a) Dzień chłopaka dzień chłopaka cieszysz sie ? :D” O cholercia nawet nie wiedzialem ;q To dlatego listy przychodzili :lol:” Buahahaha
-
Damashi - - Archiwum CT
PostDzień chłopaka dzień chłopaka cieszysz sie ?
-
Damashi - - Archiwum CT
PostCemu kalambury są takie fajne :D? Smakowały ciastka? Czemu giant woli anime od kalamburów?
-
Damashi - - Archiwum CT
Post/me zaprasza marcik do siebie Co powiesz na to że Kolos jest w ST... po prawej Kiedy zrobisz wreszcie zdjęcia nowego pokoju ^^? Jakie forum jest ważniejsze od Boarda ?
-
Damashi - - Archiwum CT
PostNo właśnie on ma kare więc powinien dostać jako drugi... Ja też chce mieć taką kare buziaczkowania Lubisz takich bed bojów w skórach :P? Masz kartę rowerową? Kiedy do mnie przyjedziesz?
-
Cytat: „wakat napisał(a) Cytat: „Damashi napisał(a) Jak nic nie da? wakat może wszystko inni mogą więcej ^^ Przeszkadza ci pisanie z dużej litery? :D Kiedy będziesz SMO'dem? o_o obawiam sie, ze moze to nie nastąpic nigdy Dla mnie to sami tacy SMO'dzi powinni być.. taka armia wakatów :D 2 + 2 = x ? yy eee a ile byś chciał :D” No nie wiem mi sie zdaje żę powinno być 5 chyba ?(”
-
Damashi - - Archiwum CT
PostCemu ty zawsze wygrywasz? Ale byłem blisko prawda?! Czemu giant dostał buzi jako pierwszy? Spamu Spamu?
-
Damashi - - Archiwum CT
PostCo to jest Reversi? o_o Szkoda że mnie ostatnio rozłączyło w kalambury bo wygrywałem Dziś powtórka? Buzi buzi smyr smyr
-
Damashi - - Archiwum CT
PostNo ja sie ciągle pytam o kalambury to ty nie kcesz Fajnie że już łikend prawie nie? Gdybyś miała flote top 1 zrobiłabyś chociaż 1 ST?
-
Damashi - - Archiwum CT
PostJa sie nie dam zjeść komu innemu! Co dziś na obiadek? Kiedy poKalamburujemy ?
-
Damashi - - Archiwum CT
PostPowiedz wszystkim jak smakuje Damaszek Też miałaś dziś taki senny dzień? Do której najdłużej spałaś? Lubisz takie długaśne buziole z języczkiem od Damashiego?