Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 253.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Koleżko, tyle że żona rolnika nie stwierdziła, że dostał bana za push, a Ty coś tłumaczysz usprawiedliwiasz, a jesteś zwykłym głupcem sądząc, że jest najlepszym złomiarzem na unii, po czym to stwierdzasz ? Po zniszczonych militariach ? Jakbyś nie wiedział to zniszczone jednostki nabijane są na kupczych kontach, było od zawsze wiadomo, że topka się wspomaga tym owszem są wyjątki, ale nikt nie rzuca podejrzeń od tak, ja tam gościa w ogóle nie znam więc się nie wypowiadam, ale bawi mnie to, co Ty z…
-
Gratulacje, fakt ładny zysk patrząc na procent Hmm, zgodzę się z powyższą opinią, żeby oszukiwać w ogame, toż to tylko cyfry, a niektórzy kładą siano, kupują konta złomują je, co to za frajda i co z tego top ... Jednak trzeba stawiać czoła takim przeciwnościom losu jak gruby portfel i pusta głowa Przetopu życzę. Obrońcy SzO !
-
Jak wspomniał lordzik i kochanek sam się podpisuję pod tym, skanujecie jak opętani, a my nawet nie mieliśmy pojęcia że to już wojna. Kiedyś wcześniej gdy ktoś organizował wojnę, to pisał prywatnie informując o tym, a tu zero informacji tylko wrzucone w forum, szok. Oczywiście jak wspomnieli sojusznicy, trzeba stawiać czoła przeciwnościom losu
-
A więc tak moi drodzy witam ponownie z zaświatów hehe Hmm, w sumie kiedy to ostatnio stek smażony był kilka lat temu, a tutaj coś dosyć sporego w dodatku nie solo to wrzucam, co miałby kto okiem rzucić W sumie miałem jednego steka, ale postanowiłem nie wrzucać, bo raz że ledwo się złapał, a dwa że ziomek wywiosłował złom więc na co tu patrzeć, ale później trafił się dasfiedania i mi humor poprawił odrobinę :P Kulisy proste, skanowanie standardowe i gościu wyłapany dosłownie na powrocie floty, in…
-
Wiadomo, że są gorsze dni w ogame, ale Panowie fajny procent i zysk, zapewne już przetopiony, ale gratulacje się należą
-
Wiesz, co ja w sumie Ciebie też hehe Gdzie Nasze drogi się rozeszły unii Izar ?:P Oj dawno, ale nie wiem jak Ty, ja miałem sporą przerwę od tych cyferek Szczerze praca, zbytnio nie pozwalała na poświęcenie odpowiedniego czasu na tę gierkę, a teraz trochę mam to wróciłem, a jak to u Ciebie wygląda ? Grasz coś, czy raczej emeryturka ?
-
Gratki kochanek, zemsta smakuje najlepiej Bardzo fajnie to wygląda, przetapiaj i rośnij w siłę Obrońcy pakiecik SZO
-
No fakt, faktem trochę roboty z odsyłką będzie, ale tak dla fanu fajna rozpierducha. Ogólnie ładnie sypnęło, top 1 acsik kolejny. Zaczyna się zabawa, supcio. Gratulacje, szkoda że kilku graczy odpadło z obiegu, ale wiadomo to tylko gra, a nie zawsze jest czas aby w te cyferki klikać
-
Gratulacje w końcu TOP 1 Acs, więc wypada się wypowiedzieć a także pogratulować Tak, już nie chodzi o zyski takie sojuszowe acsy, to zawsze fajna sprawa, bo przecież większość gra dla zabawy, chociaż są i tacy co grają dla cyfer czyt Pan D, kto ma wiedzieć ten wie Przetopu, obrońcy standardowy pakiecik SZO
-
Gratki Tyrion, widzę że lamerstwo odziedziczyłeś po mnie Tak czy siak zysk i tak super, przetapiaj i niszczaj. Obrońcy powodzenia
-
Hehe jak to czytam to się śmieję. Lemur przyłóż się lepiej do tych książek O kulturze mówisz ? Proszę Cię, szkoda że taki duet, bo Spam to chociaż szanuję, ale Lemur to pchełka, która jest jak chorągiewka, raz mówi to, a drugi raz co innego. Jak dla mnie jesteś fałszywy, nie pozdrawiam
-
No gratulacje ładna dla oka obronka z konkretnym przytupem Przetopu życzę. Agresorom szO !
-
Hmm na pierwszy rzut oka wygląda to starcie na push. Szczerze powiedziawszy o agresorze nie słyszałem i nie znam jego historii, ale starcie bardzo dziwne, a okoliczności które towarzyszyły temu starciu są niepokojące. Jednak nie mamy czym się przejmować, bo przecież ktoś nad tym czuwa i bacznie rozpatruje to starcie, a za kilka dni poznamy werdykt ...
-
No to czekamy na pierwsze koty za płoty Powodzenia obu stronom
-
Bardzo ciekawie na tej unii miejmy nadzieję, że jak najdłużej Gratulacje starcia procent robi na mnie wrażenie, szczególnie że tak szybko padają takie olbrzymie floty. Myślę, że free ma zadatki, żeby to odbudować, wystarczą chęci Btw, nie wiem po co te zbędne komentarze i zabawa w " kto jest lepszy ". Poza tym to zawsze ja byłem tym, który toczy pianę i robi showtime, ale widzę że mam tutaj paru konkurentów, super. Widzimy się na polu zniszczeń kochani, niech moc będzie z Wami ! Obrońcy SzO ! Ag…
-
Nie potrafię pojąć dlaczego spływa taka fala krytyki w kierunku agresorów, którzy podzielili się tym co ich zastało. Można tłumaczyć, że to są możliwości gry. Tylko trzeba też mieć jakieś pochodne zdrowego rozsądku dlaczego ? Ponieważ te jak Wy to mówicie "możliwości gry" są strasznie naciągane i brudne. Tak takie starcia bolą, ale bardzo ciężko jest uniknąć antyobrony i nie każdemu przyjdzie na myśl, że ktoś będzie w stanie wydać takie pieniądze na grę. Poza tym agresorzy jawnie nie krytykują o…