Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 235.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Tego biadolenia nie da się juz czytać. Jak ktoś ma bol dupy niech sobie zmieni na odkrywce,i po problemie.

• Cytat od dexPL: „Ja tylko dodam, że skoro prawie nie masz floty - to wysyłasz po prostu same dt - na boku robiąc flotę (a flotę trzymasz, bo np polecisz na bunkier czy innego gracza). Na expy opłaca się latać tak od 100k lm (5k panca) w jednym slocie (tzn. matematycznie opłaca się zawsze - natomiast realny zysk z samych piratów porównuje także z wykorzystaniem floty na inne loty). Natomiast tematem tutaj NIE JEST zysk odkrywcy top200. Tematem jest OGRANICZENIE zysku odkrywcy top10 - który jest n…

• dozwolone nazwy planet

roermond - - Zadawanie pytań

To zależy od Go danego uniwersum. Ja miałem nazwę planety "Poruchal a smutny" (nazwy czeskich hojeistow tak nawiasem) go mihusz uznał za wulgarna nazwe.

• Jak ktoś coś podaję to niech screena zapida, bo bajki to też mogę opowiadac Twoja ekspedycja przez przypadek natrafiła na w pełni załadowany, ale opuszczony konwój fregat. Udało się odzyskać część surowców. Zrabowano: 330.600.000 Metal. Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: Zdaje się, że ta część wszechświata jeszcze nie była badana. Niestety jedno zero trzeba od tego odjąć. Od dwoch tygodni na u quantum nie znalazłem metalu na dużym evencie więcej jak 50kk a ostatni tydzień pon…

• A gdzie jest napisane, że odkrywca miał mieć możliwość znajdowania "wszystkich" przedmiotów ze sklepu?To co było na uniwersum testowym, wcale nie musi być na normalnych serwerach.

• Pytanie o ekspedycje

Do walki z piratami potrzeba ogromnych ilości lmow. Mało kogo stać na taka GRĘ.I jeszcze odbierać opóźnienia z takimi dużymi flotami. Dzisiaj jak dotąd 78exp.Podaje tylko znalezione ilosci m, k, d. w zaokrągleniu Metal:10,51,21,23,16,14,11,45, 22 W sumie 211kk metalu Krysztal: 4,10,7,12,7,11,11,11,4, 10 W sumie 87 kk kryształu Deuter:6,4,6,4 W sumie 20kk deuteru. W poprzednich dniach wyglądało to podobnie Eko x7 na starym uniewersum Sklad floty 3000dt,1pi,1nn(ładowność powyżej 100kk)

• Pytanie o ekspedycje

Dex zacznij najpierw sam wysyłać expy i komentować. Robię średnio po 80,90 expow( 8slotów przy klasie odkrywcy) i zdarzają się dni, że lepszy zysk wychodził mi ze zbieracza. Od dwóch tygodni nie trafiłem więcej metki jak 80kk i to raz, Kryształ wiadomo o połowę mniejsza ilość.Czesto zdaza się nawet 5,6 pustych powrotów w jednej serii. Zmiana układów nic nie daje.

• Pytanie o ekspedycje

Ładowność 110kk to można już wsadzić między bajki.Juz dawno okrojona.

• Odszedł do krainy wiecznych łowow. Pozostaje Ci do handlu ryneczek.Tylko musisz uważać bo przez ryneczek też możesz tam trafić.

• Rynek - dyskusje

roermond - - Porozmawiajmy o OGame

Do rynku przydała by sie jeszcze funkcja ulubieni sprzedawcy i czarna lista.Jak co dzień widzę te same gęby na trzech stronach prubojacy cos sprzedać, to odechciewa się tam wchodzić. A lichwiarze niech sami sobie odpowiedzą czy by kupili po takich przelicznikach.

• Brednie to piszą ci co nie mają odkrywcy. Bazują na tym, że ktoś coś im tam powiedział, pokazał. Niech taki jeden z drugim porobi expy przez cały dzień i wrzuci wszystko z bilansem z całego dnia.

• Odkrywca juz został po cichu okrojony. O zyskach po 400,500kk surowców dziennie można zapomnieć.A to właśnie był duży atut tej klasy.Duze zyski z piratów też juz się skończyły.Nie sugerować się tym co było a co jest w chwili obecnej. A najgorsze są bezczelnie zmiany, o których nikt nawet nie raczy powiadomić.

• Pioniery nadają się tylko do farmienua idlakow. Są znacznie szybsze i pojemniejsze od Mt.

• Cytat od Revenine: „Gdy ktoś gra eko to brakuje mu kryształu, 1-3 sloty są puste bo planety są małe i nie mają żadnego wartościowego bonusu, produkcja krychy powinna być równa albo większa produkcji dexu na najzimniejszych tak żeby mozna było sobie wybrać czy idziemy w dex i przenosimy na 15, czy w kryształ i na 1. Dlaczego większa niż dex? Ano dlatego, że dex można po wyższym przeliczniku wymienić na kryształ, co wielu górników za pewne robi. ” Produkcja kryształu nie może być większa od deuter…

• Skojarzenia v. 0.3

roermond - - Spam

Mydełko

• No, no, no Paczce zaczyna się palić grunt pod nogami.Ladne trafienie. Szkoda, że więcej gąsek nie było na wypasie.

• ostatnia litera

roermond - - Spam

ZOMO

• Na quantum badanie miało zakończyć się za 3 dni, dałem neutron 2g i zrobiło się 1t3d.W chwili rozpoczęcia badania nie miałem technokraty.Jedynie bonus 25% z odkrywcy.

• Jest 0.Ktos mi przejechał gsami w nocy.Kupilem pelzacze, szedł transport normalnie i odebrałem.Pozniej patrzę a tam nie ma żadnego.

• Zakupiłem dwa razy po 400 pelzaczy na rynku. Oczywiście z planety na której ich nie było.Po dotarciu na planetę odebrałem i okazało się że ich tam nie ma.