Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-29 z 29.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Supek: „Cytat od servantez DI: „Witam serdecznie Siedząc w pracy i odczytując emaile rzuciła mi się w oczy reklama OGame z nowym serwerem. Pomyślałem sobie więc , że wpadnę i może polatam trochę Ale nie spodziewałem się , że spotkam tu jeszcze graczy z okresu 2005 - 2010 Webber , Supek ... ciekawi mnie kto jeszcze tu gra ze znajomych twarzy” Witam również kolegę pamiętam ze starych czasów ;). Ja niestety tutaj nie pogram... zostaje na Kalisto (top8) i tam popykam do czasu EB ;), ale pow…
-
Cytat od terry: „Cytat od Kamlot: „Cytat od Ruda: „Cytat od Kamlot: „Ja tak tylko z ciekawości zapytam - chodzi mi o x5 ACS - czemy starcie na ponad milion % jest na 2 mscu a na 900+k % na pierwszym. Czegoś nie zrozumialem czy mały błąd?” Bo topka speed uni nie jest zależna od % starcia tylko od strat stron biorących udział w starciu.” A czemu ze sie tak zapytam? Jako stary dziad ogejmowy (za 5 dni dekada na boardzie Oo) z przerwa kilkuletnia pytam czemu tak jest ?? Gdzie sa odpowiedzialni za ta…
-
Cytat od Ruda: „Cytat od Kamlot: „Ja tak tylko z ciekawości zapytam - chodzi mi o x5 ACS - czemy starcie na ponad milion % jest na 2 mscu a na 900+k % na pierwszym. Czegoś nie zrozumialem czy mały błąd?” Bo topka speed uni nie jest zależna od % starcia tylko od strat stron biorących udział w starciu.” A czemu ze sie tak zapytam? Jako stary dziad ogejmowy (za 5 dni dekada na boardzie Oo) z przerwa kilkuletnia pytam czemu tak jest ?? Gdzie sa odpowiedzialni za taki stan rzeczy , gdzie z widłami i …
-
TOP 1 ACS - webber [Ronin] & [119] DOBERMAN [Ronin] vs. aro30 [zer0] ~ 1.722,07%
Kamlot - - Hall of Fame
PostCytat od aro30: „jak juz na pw pisalem nie wiezylem ze na tym uni umie ktos liczyc ale jednak no i moja wina od kilku tygodni non stop na 100% bez zwiazku floty i wogule troszke szkoda ale pewnie wiedzieliscie ze reszty floty nie mam pod reka bo byscie sie rozbili gratki muj 2 powazny czesciowy zlom na ogame pierwszym razem stracilem 20k panckow na uni 30 ale wieksza czesc stada zyje.” Wohooooo 2 znajome nicki z u30 w jednym St , ort30 nadal na bakier ze slownikiem Pamietam te twoje pancki - sma…