Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-194 z 194.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ACS; WILCZE-STADO i mscislaw i Outs [RIP] vs Dominik [ND] - 14418,52% -TOP 5 ACS
franc - - Hall of Fame
Postpięknie to zaoraliście myślałem, że zacznie latać z księżyców skoro go przyjęli z powrotem do N D ale na szczęście został na planecie i dzięki temu możemy oglądać te rozbunkrowanie pozdro i oby tak dalej
-
Cytat od EccLestone: „I jedna i druga opcja HJLM / HLMN sa ok byle by nie zmieniac konfiguracji servera predkosc 1 x + 30% i gra gitara a to z kim zostaniemy połączeni to juz nie gra roli wazne zeby Nas połaczyć Zamiast ankiety na temat PZ zrobcie ankiete na Nekkar czy chca byc połączeni z HJLM i bedziecie mieli jasna sytuacje jesli chca to ok pakowac wszystkich do wora, jesli nie to niech czekaja :D” Jakiś kompromis może, ja nie muszę mieć 70% ale 30% też nie chcę spotkajmy się w połowie - 50% …
-
Cytat od Bl4ckWhite: „Cytat od franc: „@up A ile jest uni z predkoscia x1 i 70% zlomu? Chyba lepiej obniżyć delikatnie % ze złomu i połączyć Jupiter z H L M, niż nie łączyć nas z nikim bo mamy taką konfigurację... W sumie po ankiecie i tak pewnie wyjdzie, że będzie 70% złomu po UF także luz blues nie spinam się :)” Mogą wrzucić Jupiter do Io albo Io do Jupitera :E” To równie dobrze ludki z Io mogą powiedzieć, że nie chcą być z nami łączeni bo oni nie mieli ACS, a my mieliśmy.
-
senne uni to fakt ale pilnowac sie zawsze trzeba, szkoda Devastator, ze padlo na Ciebie ale taka gra - raz odbudowales to i teraz dasz rade Pein jak zauwazylem spadki to pozazdroscilem takiego powrotu po urlopie ja tydzien po powrocie jakies farmingi klepie, a tu takie cuda na kiju zatem agresorowi przetopu bo jest co, a obroncy szo badum tssss
-
dziekuje panom z E-X-P za wylapanie szpiega no i przede wszystkim za pomoc sojusznikowi w pomszczeniu LIVESTRONGa Rudy potrafisz czlowiekowi dzwignac cisnienie hehe, zysku macie w choinke wiec milego przetopu, a agresorom hmmm... te 3 kropki to i tak za duzo jak na wasze zagrywki
-
AntiGameReborn
Postwyślij 6 DT po 150k łupu to się przekonasz ile zrabujesz pomóż ktoś z koordami w galaktyce nie chcę wracać do ff bo naprawdę strasznie muli
-
AntiGameReborn
PostZacząłem korzystać z opery bo na ff mi ogame zaczęło zamulać ale w galaktyce po kliknięciu na danego gracza antigame nie wyświetla mi jego koordów. Ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawic ? W ff działało i mam zaznaczone wszystkie opcje jak trzeba
-
piekne ACS panowie jak pokonam solo sesje z takim wynikiem jak wasz to wroce jestem pod wrazeniem naprawde, zycze wam szybkiego przetopu i jeszcze wiekszych %%% a obroncy szo, bez floty jest 1 miejsce za mna czyli eko nie takie zle pozdro