Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 537.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• @Ruda top 1 ACS OMI [ALKO] & w0jci3ch [MNS] vs. Bulbazaur [AGH] ~ 202875.76%

• Cytat od zOOz: „Czy ktoś jeszcze na tym uni lata oprócz Wojciecha i OMI ? Czy to już monopolizacja rynku powietrznego w pełni? Graty ” jeden chciał latać to dzwona wyłapał coś mu nie wyszło co nie @girnek PS... w AGH jest jeszcze po co lecieć więc nie martw się

• co tu dużo pisać, trafiony zatopiony... myślałem że tylko ropę przepale jak kilka razy wcześniej. Obrońca pogratulował, odbudowy życzę pozdro Dnia 12-01-2021 22:59:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor w0jci3ch [MNS] ________________________________________________ Pancernik 222.222 _________________________________________ Obrońca Apokalip [IMPERIUM] ________________________________________________ Mały transporter 24.356 Duży transporter 31.884 Lekki myśliwiec 215.150 Ciężki myśli…

• kolejny bunkier rozbunkrowany z zyskiem całkiem przyjemnym, został jeszcze jakiś??? bo może coś przeoczyłem Dnia 11-01-2021 01:38:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor w0jci3ch [MNS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.775.239 Ciężki myśliwiec 895.213 Krążownik 359.544 Okręt wojenny 427.386 Bombowiec 152.726 Niszczyciel 110.495 Reaper 148.771 _________________________________________ Obrońca Krowokur [AGH] ______________________________________________…

• @girnek odszedł nie odszedł, zalogował się 2 minuty przed wlotem i surę tylko podniósł, po czym odezwał się ale z resztą wkleiłem treść wyżej.... po zalogowaniu liczyłem tylko ile w plecy będziemy ale jak widać zabrylował, przegwiazdorzył zostawiając GS myśląc że nam szkodę wyrządzą. ps... Do tej pory nie odbudował satek po moim farmieniu

• Jak w tytule, największy "żyjący" bunkier przeorany... od jakiegoś czasu w notatniku miałem ten adres, ale nie mieliśmy mocy tyle, dobudowaliśmy kilka statków przez miesiąc, a może nawet dwa mineło i udało się z zyskiem przeorać pewnie stojący bunkierek. Obrońca zalogował się z 2 minuty przed dolotem, podniósł drobne statki i surowce a zostawił GS... niestety z @OMI straciliśmy kontakt przed dolotem więc sam nie zawracałem, myślę że będziemy zbierać sami siebie. aaaale u obrońcy coś nie zatrybił…

• Co tu dużo pisać o tym zdarzeniu, wiaderko się przwdziurawiło i tyle w temacie. Ostatnio przewietrzyłem tylko statki na część floty, a dziś udało się mi dolecieć do celu i chyba całość spakowana do wiaderek. Pozdro i obrońcy obudowy Dnia 21-12-2020 21:15:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor w0jci3ch [MNS] ________________________________________________ Pancernik 234.567 _________________________________________ Obrońca Wiadro7 [PMO] ________________________________________________…

• piątek piąteczek piatunio tak się zakończył.. było kilka innych lotów co mieściło się w ST ale nie będę spamował drobnymi zyskami za to wizyta u HelDoRe zakończyła się na wyniku ponad 12kkk na + niestety z kilkoma innymi dofarmami nie zdążyłem, telep mnie blokował... ale cóż zysk jest wypas obrońcy powodzenia życzę, jak i wytrwałym na tym uni jeszcze graja... Klikajmy dlej... pierwsze starcie w0jci3ch [MNS] vs. HelDoRe [B W] ~ 61743.59% Dnia 18-12-2020 23:04:18 następujące floty spotkały się w w…

• jest strategia... nowe uni pokazało jaka strategia jest w TOPce... kto więcej ANTy wyda na surowce.

• Cytat od Gapcio: „zgubiły mnie twoje ST wstawiane - spakowałeś już kilku graczy z sojuszu [AGH] a Oni nadal Ciebie kochają hmmmmm ” hehe wróg ale swój a nie obcy... co poradzę, @girnek też kiedyś był trafiony przeze mnie ale tym razem udało się dobrze współpracować

• Nie spodziewałem się że wyjdzie taka Akcja, Agresora dawno nie skanowałem i może to uśpiło jego czujność lub po prostu nie spodziewał się że na tym uni jeszcze ktoś coś takiego wykombinuje (ja kojarzę tylko jedną podobną akcje w historii tego UNI przy spakowaniu większości sojuszu DELETE przez słynne N N) Obrona udana to najważniejsze, Agresor zgrał lepiej recki więc na pocieszenie i do odbudowy sporą część PZta odzyskał więc życzymy powodzenia Dnia 15-12-2020 23:09:47 następujące floty spotkały…

• Przepraszam że tak latam @rafbuku wiem moja wina... 3:0 dla mnie jak nie więcej bo już nie pamiętam... nie będę już kolejnego ST wstawiał tylko tu wkleje w0jci3ch [MNS] vs. rafbuku [B W] ~ 32350.81% Dnia 14-12-2020 01:16:32 następujące floty spotkały się w walce: Agresor w0jci3ch [MNS] ________________________________________________ Okręt wojenny 175.361 Pancernik 252.292 _________________________________________ Obrońca rafbuku [B W] ________________________________________________ Mały transp…

• piątek, piąteczek, piątunio... Tak patrzyłem, patrzyłem i poderwałem kolejny raz stateczki na @rafbuku , oj chyba ma mnie już dość bo tym razem nie życzył miłego wieczoru itp ale na pocieszenie ok 11k recków wywiosłował.... Obrońcy szybkiej odbudowy pozdrowienia dla tych co tu jeszcze klikają.... Dnia 11-12-2020 21:04:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor w0jci3ch [MNS] ________________________________________________ Krążownik 157.314 Okręt wojenny 175.322 Pancernik 257.953 _______…

• Przy porannej kawusi taki locik siadł nie spodziewałem się że dolecę ale jest sukces. obrońcy szybkiej odbudowy ps.. potrzebuje ropy, jak by kto miał na zbyciu niech pisze Dnia 08-12-2020 06:24:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor w0jci3ch [MNS] ________________________________________________ Krążownik 163.915 Okręt wojenny 177.968 Pancernik 259.793 _________________________________________ Obrońca The end [Kmwtw] ________________________________________________ Mały transporter 3…

• Największy bunkier na tym uni jaki mi się udało przeorać z zyskiem Pozdro dla Obrońcy, wydaje mi się że spodziewał się moich odwiedzin... ps. zysk większy, ponieważ z DOKu wraca mi ok 15% straconych statków Dnia 02-12-2020 20:38:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor w0jci3ch [MNS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.828.724 Ciężki myśliwiec 1.223.763 Krążownik 169.507 Okręt wojenny 149.197 Pancernik 261.637 Bombowiec 45.391 Niszczyciel 98.424 Reaper 11…

• powinni dodać kolejny punkt do statystyk, ilość wydanej anty.

• Wczorajsze odwiedziny w sojuszu Zostań Farmą, powoli coś się wykruszają chyba, ubywa ich jakoś ostatnio... czyżby uciekali dla świętego spokoju od pyskatego "lidera sojuszu" ??? nie wnikam co tam się dzieje ale nie miło się zrobiło jak słyszałem od niektórych sojuszników (klną, wyważają, obrażają.... itp) Pajączek napisał mi w nocy w trakcie lotu, nie zawróciłem leciałem do końca, opłaciło się jak widać po RW - Został Farmą... A Marcoo... o czymś chyba zapomniał... na moje szczęście Pozdrawiam, …

• Co tu mówić, kilku krotnie leciałem aż doleciałem obrońcy odbudowy i miłej zabawy dalej Dnia 26-11-2020 23:52:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor w0jci3ch [MNS] ________________________________________________ Okręt wojenny 76.255 Pancernik 205.415 _________________________________________ Obrońca Zawisza [AGH] ________________________________________________ Mały transporter 11.000 Duży transporter 6.000 Lekki myśliwiec 500 Ciężki myśliwiec 23 Krążownik 7.507 Okręt wojenny 2.109 …

• piątek piąteczek piątunio w EVOLUCJA (Tym razem nie Zostań Farmą) Pozdro i obrońcą odbudowy... w0jci3ch [MNS] vs. tankred [EVOLUCJA] ~ 7320.12%, Dnia 27-11-2020 22:29:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor w0jci3ch [MNS] ________________________________________________ Pancernik 205.135 _________________________________________ Obrońca tankred [EVOLUCJA] ________________________________________________ Duży transporter 3.094 Lekki myśliwiec 21.767 Ciężki myśliwiec 42 Krążownik 1.458 …

• tak mega tańsze, przedtem się opłacało tylko na starcie a teraz to porażka.