Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 245.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kto by nie chciał upojnej nocy z Tori Black? Wyskanowane na minutkach, massior czekał na zsyłke i przysnął, ale chłop w porządku także szczerze SzO, a raczej powodzenia w eko Pozdrowionka dla najlepszego sojuszu WORF! 73dc92c206092.png Dnia 19-10-2019 00:35:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BROWAR [WORF] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.005 Pancernik 780 Krążownik 1.500 _________________________________________ Agresor Tori Black [WORF] _______…
-
Cytat od Mecenas: „Dziwne graliśmy z tym Panem w jednym soju później był idlakiem po złomie a tu takie akcje hmmmm oczywiście nie nie mi to oceniać może wrócił do gry ” Tak nie Tobie to oceniać bo jak widać masz jakieś śmieszne domysły Przedwczoraj strzeliłem mu pare OW na 150%, wczoraj rano leciałem na tą flote, ale napisał mi tylko: pilkarz4fun17.10.2019 09:02:43 Floty juz nie ma BROWAR17.10.2019 09:03:12 aktualnie nie ma* więc zawróciłem, a dzisiaj po prostu wyskanowałem i poleciałem, a to cz…
-
Halo dzień dobry, witam ponownie, flote odbudowałem, ale po tym RW znowu będe musiał, bo za bardzo rzucam mięsem. Pozdrowionka dla Wiejskiego Ośrodka Ruchu Flotowego, a szczególnie dla Toriego bo użyczył brakujące recki, dzięki czemu złom zebrany w całości Dnia 18-10-2019 17:23:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BROWAR [WORF] ________________________________________________ Mały transporter 1.700 Lekki myśliwiec 18.000 Okręt wojenny 240 Pancernik 880 Krążownik 1.200 Sonda szpiego…
-
Bug usingu nie było żadnego więc nie ma czego zgłaszać :), nie wolno skanować 5sek przed dolotem, natomiast o atakowaniu, nie ma nigdzie mowy
-
Finezja graty pięknego zysku, agresorom i obrońcy SzO
-
Cytat od abraaa: „A ty Browar to miałeś już nie grać. Szkoła i coś tam i jeszcze coś. Uciekłeś z Uriela... Graty ST, ale flotę słabą masz. abraaa ” flota słaba bo po dzwonie, a studia się robią Ale fajnie, że jeszcze pamiętasz, jak tam Minionki? dalej aktywnie?
-
Ku chwale WORF! Dzięki faza za szybką decyzję ;)Cytat: „xfaza:pozdrowienia Dla Najta, Neferet , Dewey i Lemura ” Dnia 14-10-2019 19:05:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Xfaza [WORF] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 14.986 Krążownik 2.999 Pancernik 831 _________________________________________ Agresor BROWAR [WORF] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.524 Krążownik 656 Okręt wojenny 254 Pancernik 641 __________________…
-
Widzę ze mogiła zbiorowa, Sandau do zobaczenia, yin yang w przyszłości oby tez. SzO będzie bardzo szybkie bo eko nie zaniedbałem. Reszcie tez życzę powodzenia i pamiętajcie na urlop idą cienkie bolki oraz nie siadajcie do wódy przed puszczeniem FSa
-
Cytat od Demon88: „Yng mozesz poczekać Tori jest pierwszy przebił CIe bardzo.... to było moje 50 mil wyliczyłeś nie wiem co opuźniane 10 razy różne prędkości floty by mnie yng nie łapał wystraszyłem sie no fakt ale lepiej być ostrożnym spoko zobaczymy ile Twoja flota pożyje naciesz sie zobaczymy kto bedzie sie śmiał ostatni ” Ostatni będę śmiał się JA! Gratki Tori, psy szczekają, a karawana jedzie dalej
-
Zaczęło się od tego, że dwa dni temu napisał do mnie kolec o podstawkę, chętnie skorzystałem, ale jak się okazało po starciu, agresor dograł swoje recki, więc zysku bylo tyle co kot napłakał i to w dodatku w mecie, więc tak tego nie mogłem zostawić, a na kontre jego recków wtedy możliwości nie było. Dzisiaj czesząc falangą zobaczyłem recki, a na planecie trochę odbudowanej floty. Szybkie sprzedanie bunkru do handlarza, tak żeby obrońca był żółty i lot z nadzieją, że recki wrócą pełne. Niestety b…
-
HAHAHAHAHAHAH madona tam gdzie jego miejsce, tradycyjnie w recyklerach. Jak to mówią skilla nie kupisz xdd
-
Coś tam z rana wpadło Pozdrowionka dla sojuszu i znajomych Dnia 03-10-2019 07:56:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BROWAR [ZLMRZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 14.393 Okręt wojenny 441 Pancernik 289 _________________________________________ Obrońca Lord Orion ________________________________________________ Mały transporter 8 Duży transporter 79 Lekki myśliwiec 634 Krążownik 179 Okręt wojenny 150 Recykler 225 Sonda szpiegowska 36 Bombowiec 20 S…
-
"coś tam" zebrałeś Gratulacje, potężny % jak na ten etap gry, stado panców też niczego sobie