Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-138 z 138.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratuluję imponującego Stejka. Pokazaliście na co Was stać. Karp zaś uśpił swoją własną czujność i mówiąc szczerze szkoda. Mimo, iż %, zysk, oprawa są naprawdę nieocenione to tak naprawdę jakoś mocno mnie to nie raduje. Życzę SZO, chociaż dla mnie to chyba byłby definitywny koniec... Pozdrawiam Wszystkich !
-
Cytat od Oldskool Farmer: „Mario, No name się odezwał, a Ty nic zazdrość, złośliwość, przypadek ” Zazdrość na pewno, bo zysk jest mega, a ja na zysk jestem pazerny jak cholera ! Cytat od Oldskool Farmer: „Rentek, rozumiem Twoje rozżalenie po tym jak odwiedziłem Twoją i Voida GSówkę - palimydzisqna. Bo od tego czasu I STarć u Was mniej i przyrosty mniejsze. Szkoooda taka fajna GSówka była. ” Haha nie, to była i jest moja GS-ówka, planowałem zdjąć nią jeszcze jednego moona, ale nie wyszło. Został …
-
Gratuluję top 1 ACS. Nie mogę jednak uwierzyć aż do teraz Anubis, że doszło do tego w taki sposób Życzę SZO !
-
Karp złapany został na kontrę w dość niesprzyjających dla niego okolicznościach(co spowodowało większą liczbę statków na moonie niż przypuszczaliśmy), lecz nigdy nie wiadomo co los i dla Nas pozostałych przyniesie. Z tego miejsca życzę mu BSzo, jeśli takowa nastąpi, bo to w końcu topowy gracz z dużą kulturą osobistą, którą bardzo sobie cenię. Raz jeszcze dziękuję Voidowi za wspólny, kolejny już lot :D Przypomniałem sobie w końcu jak to jest polecieć z dużą dozą niepewności i towarzyszącą adrenal…
-
Raz jeszcze gratuluję, jak zwykle miło popatrzeć Wszystkiego dobrego Krupier !
-
Bardzo się cieszę z tak owocnego złomowania Raz jeszcze gratulacje fajnej akcji, oby takich więcej ! Każda z nich podnosi chęci do gry i tak ma być !
-
Mała lektura na sen hehe jak zawsze pobudza wyobraźnię. Raz jeszcze mega gratulejszyn Panowie ! Tak Krupier, nie ładuj surki w bunkier
-
Złomujesz, złomujesz ZM. Tego Ci nikt nie odbierze. Jak napisałem w którymś z Twoich ST, ciśniesz grubo i to akurat warte jest uznania.
-
Rozmówki trzeba było może nie wklejać, gdyż okazuje się ona być równie kompromitująca jak Twe zachowanie Stranger. Poza tym forum, tak mi się wydaje to miejsce nie tylko na wstawianie cyferek, ale również miejsce w którym można się ciekawie wypowiedzieć a Wasze rozmówki notabene do zbyt ciekawych nie należą. Aby więcej nie deprecjonować Waszej wartości i zasług, proszę (zapewne nie tylko ja), o to aby przemyśleć wszystko to, co ma się zamiar dodać do ST. Mamuśka, Ty nasz Siriusowy pretorze, prze…