Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 764.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nick: AdamDlaczego Ty (doświadczenie w prowadzeniu podobnych tematów itd.):Doświadczenia brak, zgłaszam się, bo nikt nie chce Częstotliwość aktualizacji: Na bieżąco -aktywnie gram na uni Wyjątkiem jest, gdy konto wykona starcie na innym, a następnie oba konta zostaną zbanowane za push (w takim wypadku nie umieszczę starcia). TOP 5 SOLO 1. Tomee [ONI] & defender x [ONI] & LIVE [ONI] & AUDIw12 [ONI] & TACO [ONI] vs. game over [Gumisie] & Adam [Gumisie] ~ 92093.32% TOP 1 SOLO OBRONA 2. 3. 4. 5. TOP…
-
Skąd Ci 2k zł wychodzi xd Przecież wiesz czemu recki nie dograne, chyba że dalej się zastanawiasz jakim cudem dostałeś w czerep
-
Tak tak wiem, każde starcie z riperami szołka to omg unskill i wgl Takie są realia Mike sobie topił pekina i resztę byłych sojuszników to sobie zasłużyl Sam przeklikał sobie dosłownie kilka recków więc jemu też anty nie jest mu obce Kolejna gumi-akcja zakończona powodzeniem. Pozdrawiam Mike'owi Sz/o wioslo.png [url]https://www.youtube.com/watch?v=d82gq8wnWvA[/url] Dnia 27-11-2020 04:29:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor game over [Gumisie] ________________________________________…
-
Po, krótkiej przerwie Pozdrowionka dla znajomków i gumisiów Dnia 26-11-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [Gumisie] ________________________________________________ Pancernik 47.775 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Rico [KPKT] ________________________________________________ Mały transporter 25.698 Duży transporter 2.104 Lekki myśliwiec 31.774 Ciężki myśliwiec 9.460 Krążownik 3.989 Okręt wojenny 1.379 Recykler 799 Sonda szpiegowska 41.8…
-
Ulepszmy Zbieracza!
PostZbieracz jest wystarczający :p i tak wam dobrze, dajcie coś dla flociarzy w early game Przede wszystkim to balans ekspedytora % to punktów na uni bo teraz jest przesadzony na start i za słaby na late ;p
-
Rynek - dyskusje
PostGratulacje dobrej decyzji
-
No Szymek wreszcie ST godne Ciebie i twojej flotki Gratki przetapiaj! Obrońcy Sz/o
-
Bardzo, ale to bardzo źle to liczysz Uwzględnij promocję 50% Uwzględnij 48k za pakiet -Kto wydobywa 100kk? Chyba idlak
-
Parę słów odemnie co do akcji: Wydaje mi się, że parę rzeczy jednak mogliście zrobić lepiej. Chociażby skan 40 sekund przed wlotem to jest strasznie dużo czasu na reakcję... Showtime na telefonie stopami by to zdążył wyklikać Nie podbiliście żadnych akt - matuli na swoje, żeby pilnować lub jakich kolwiek moonów co w afekcie przyczyniło się do tego, że jak zacząłem showkowi rozbijać deuterówki to mogliście myśleć, że ktoś farmi... Tak samo wlot był po przelogowaniu więc daliście mi za free możliw…
-
Cytat od Usagi: „Ani Adam nie wygrał, ani showek. Wygrała kasa. Na wszystko byliśmy przygotowani, ale nie na to, że ktoś wyda kasy na 12 mld surowców, by postawić flotę do obrony. Słyszałem, że showek wziął kredyt z providenta i wyciągnął wszystkie drobne babci z portmonetki. Starczyło jednak tylko na remis. Starcie fajne, ale showek stał się dla mnie pośmiewiskiem na tym uni, wywalić tyle kasy, by coś pokazać? Ale co? Chyba tylko swoją głupotę. - BRAWO TY @showtime ” Nikt tu nie twierdzi, że te…
-
Od własciciela RW: ,,Kto anty wojuje ten od anty ginie'' Bez-tytu-u.png Nutka: [url]https://www.youtube.com/watch?v=fPO76Jlnz6c[/url] Odemnie: Wystawiam za sojusznika Ogromne gratulacje za całą akcje i zachowanie zimnej krwi. Dobrze się bawiliśmy Dok ( nie doliczony do bilnasu) dokshowek.jpg Dnia 23-11-2020 03:37:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tomee [ONI] ________________________________________________ Duży transporter 1 Lekki myśliwiec 366.866 Ciężki myśliwiec 1.876 Bombowi…
-
Starcie cieszy, bo na tego Pana troszkę musiałem polatać, żeby wbić się w okienko odświeżania Pozdrowienia dla wytrwałych gumisiów i znajomków Dnia 21-11-2020 04:26:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Adam [Gumisie] ________________________________________________ Pancernik 48.087 _________________________________________ Obrońca Aod87 [TopGiR] ________________________________________________ Mały transporter 9.047 Duży transporter 12.835 Lekki myśliwiec 42.197 Ciężki myśliwiec 4.…
-
Cytat od TACO: „... i oczywiście najlepszy sojusz na uni. ” Dzięki Taco za pozdrowienia Wiedziałem, że nie zapomnisz o Gumisiach Gratki starcia ładnie wam to wyszło, przetopu Obrońcy powodzenia w realu
-
Biedne pance.
Adam525 - - DiD Sombrero
Post[*] Mniam
-
Dzięki za całą akcję, skład naprawdę egzotyczny Maziemu oczywiście Sz/o, ma jeszcze tyle punktów w ekko, że to moment pewnie Zebrał sporo recków to też na pewno pomoże