Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 88.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Konta
PostPrzez zakładanie konta na u68 aby coś sprawdzić, w czasie fuzji zablokowałem sobie transfer konta na u 68:D ale nie ma tego złego ... nekkar jest fajne:D
-
Cytat od boski wiatr:): „Sam nie wierzylem kajtek. Dwa razy przelecialem po koloniach wczoraj jak wysylalem fsy czy cos nie zostalo. Juz myslalem ze ze mnie gapa ale dostalem suprisa od ogame. Fsa wyslalem. Mialo pieknie leciec na 30 proc z misja stacjonuj a dzieki jakiemus lagowi wyslalo pieknie ale na 100 proc. A nie mam zwyczaju sprawdzac 10 fsow jakie robie codziennie. W sumie juz mi sie tak zdarzylo wiec ja tam do siebie nie mam pretesji...bardziej do tworcow za banalny blad. Dzikiemu pogra…
-
Poszukiwacze Przygod
PostCytat od Sobieski: „W praktyce nie ma już NC rozpadli się a ich gracze przeszli do sojuszu który się z nimi rozprawił, ciekawa sytuacja się zrobiła. Chyba nikt się tego nie spodziewał oprócz zainteresowanych. Teraz rozgrywka będzie między CE a Feniksy. Pytanie czy w tej sytuacji CE poradzi sobie z Feniksami. Sądzę, że rok po UF można powiedzieć że zakończył się rozdział i rozpocząć można następny... ” Powinni się prędzej połączyć niż wojować między sobą Mieli wspólne ACSy i teraz mają wojować mi…
-
Poszukiwacze Przygod
PostZłodziejami powinni zająć się ludzie odpowiedzialni za to i tyle w temacie. Na Latte raz ticketa wysłałem okazało się że wszystko było ok, bany nie dostał. Byłem [ciach] że po urlopie schodzi i nagle osoby które się pilnowały, przestały się pilnować. Mogłem mieć nerwy i mogło mi coś śmierdzieć. No mogło. Ale nigdy go nie zwyzywałem i nigdy mu nie ubliżyłem. Poruszył bym inny temat na uni... Likwidacja ACSa, wprowadzenie złomu z obrony i wtedy nawet bym może chciał url ściągnąć Moderator kruszynk…
-
Poszukiwacze Przygod
PostJa również nie mam zamiaru zmieniać swojego zdania. Z moich obserwacji wynika to że Szarańcza Cię może w tydzień pozamiatać. Ty mnie w 48h, Szarańcza w dobę Przez to Late rośnie w punktach. To są moje obserwacje 10X się nad tym zastanowiłem i stwierdziłem że solo to sobie mogę grać eko, a jako że to konto najsłabsze w eko, to pójdzie do kasacji
-
Poszukiwacze Przygod
PostJak Ci się chce nawet to sprawdzać Zero obiektywizmu. Na Thanosa złodzieja i pajaca nr 1 tego uni, ani jednego złego słowa nie napisałeś. Od weryfikacji złodziejstwa w grze jest GO, nic z tym nie robią, więc kto umie kraść niech kradnie. A Ty jak na razie oczerniasz i masz zero argumentów, nie licząc niewyparzonej gęby i piszesz jedno i to samo w kółko odkąd gram na tym uni, a w sumie to grałem bo już nawet mi się grać na taurusie nie chce i lada dzień to konto zniknie najprawdopodobniej. Jak na…
-
Agresorowi gratuluję TOP1, Obrońcy spokojnej odbudowy. Za pierwszym razem na tym uni w podobny sposób padłem a to jeszcze 15 min... coś się mogło uratować... pozbierać...a poszło wszystko w .... 10 lat temu tak padałem z piątku na sobotę, a to jeszcze 5 minut kimy i skanuje, rano puste moony, a doków wtedy nie było Każdego czekają takie chwile, albo skończą się szczęśliwie albo na forum Najgorzej paść na trzeźwo, i po 3 godzinach od popełnienia błędu skapnąć się że rano nie będzie co zbierać:D p…
-
Na wstępie chciałbym pozdrowić chłopaków z Nekkar, Yildun oraz BlackLatteCoffee, Dlaczego BlackLatteCoffee? a no dlatego że jego ost STarcie zmotywowało mnie do przeskanowania kilku osób, a nie robienia fsa No i spontan, za słaba flota wyszło jak wyszło:) ale wyszło. Noob jestem i akurat mnie cieszy ten wynik;) [url]https://www.youtube.com/watch?v=ZabiVrv_hes[/url] Dnia 08-09-2019 02:11:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ruch ChoRzow [P D] ________________________________________…
-
Pozdro dla znajomych z CDnDR & J-W [url]https://www.youtube.com/watch?v=tGaFGintJ-4[/url] Dnia 07-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ruch ChoRzow [P D] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 102.478 Ciężki myśliwiec 646 Krążownik 73.235 Okręt wojenny 47.159 Bombowiec 3.849 Niszczyciel 906 Pancernik 14.071 _________________________________________ Obrońca Lesio ________________________________________________ Duży transporter 600 Okręt wojen…
-
Za MetaliczkA łapka w góra
-
Bardzo dużo browarów wtedy wypiłem, wysłałem flote i poszedłem spać... Starcie z dupki więc dlatego tutaj. pozdrawiam producentów i degustatorów browarków Ruch ChoRzow [P D] vs. Project Zciwar2 [C2D] ~ 696.36% Dnia 17-08-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ruch ChoRzow [P D] ________________________________________________ Bombowiec 2.544 Niszczyciel 661 Lekki myśliwiec 56.290 Ciężki myśliwiec 655 Krążownik 61.433 Okręt wojenny 51.657 Pancernik 12.838 ___________________________…
-
Pewnie zaś dostoł wjebane, zamkli go na 48 za solo pod knajpą i złoma dostoł a ewidentno puschówka.... ale ogame na to pozwala... więc agresorowi GRATULACJE, a obrońca niech szybko flote stawia bo są potrzeby na kolejnego złoma za miesiąc, a kto w kolejce to już dawno ustawione (jak polska ekstraklasa)
-
A po co była ta czystka w postach? Każdy ma prawo się wypowiedzieć jak chce. Cham zawsze będzie chamem i może mieć swoje zdanie, jak ten co jest w dupkę uprzejmy ! Gratuluję Agresorom, a obrońcy SZO zmień nick i PUSZUJ się dalej i napisz że nie miałeś pojęcia i jeszcze dowal że konto kupiłeś .... i pomyśleć że taki SZACHRAJ jeszcze zostanie odblokowany. . . masakra. Moderator Neferet:Wulgaryzm oraz upominam za prowokacje