Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nawet na całą flotę i na cały nasz sojusz nie trzeba wam było słac tyle floty Nie wiem nie znam się Asalok odbuduj i trzymaj się z daleka od fsów na pz Atakierom gratulacje czujności

• Push Graty Lamko i dorób Riperów bo bieda

• Graty Generał Zysku bez szału ale zawsze St, rozbudowuj flote i wal kolejne STejki

• Cytat od El Jose Papa: „Cytat od szturman: „Cytat od El Jose Papa: „w sobote bedzie rozłożona flota w drobny mak i rozesłana surka do randomowych graczy poniżej niech się bawią. ” To już nie będziesz grał ? Ani eko ? ” A co mam bana wyłapać bo za duże eko bede miał ? mam głęboko ten octans.... nie da sie grać z takim SZONEM na uni. żeby nie było jeszcze raz pieknego zgrania i % ” Szkoda Graty Matełusz, następne prosimy już bez ingerencji SGO

• Cytat od El Jose Papa: „w sobote bedzie rozłożona flota w drobny mak i rozesłana surka do randomowych graczy poniżej niech się bawią. ” To już nie będziesz grał ? Ani eko ?

• Ciężko się na to patrzy, takie liczby, ze głowa mała Szkoda, ze już spałem to by większy zysk z tego wyciągnął ale i tak macie co przetapiać Przetapiajcie bo coś pisów jeszcze zostało ARMIE mimo wszystko odbudowania !

• Haha jest i miszcz pusherki, trollowania i płakania gdzie się da Do kiedy masz bana u nas ? bo jeszcze twoja flota została Ciekawe jak będziesz płakał na kolejne ST na twoim ziomku Idź szczekać na nowe uni, tam będziesz pokazywał jaki Jesteś skillowiec za kase jak tutaj Damy Ci troche forów tak z miesiąc i pójdziemy tam grać to zaoramy Cię znowu Miałem się nie unosić ale twoje płacze są już męczące... nie mierz wszystkich swoją miarą, uwierz, że da się grać czysto Graty jeszcze raz Miszel Przeto…

• Ty to masz nosa... super zysk, graty i prześcignij mnie w końcu bo nie ma motywacji

• Witam Stało na planecie Pozdro REX i GoT z Octans ! Dnia 16-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [REX] ________________________________________________ Reaper 99.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Kozka97GG [JPiS] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 2.086 Lekki myśliwiec 47.013 Ciężki myśliwiec 1.949 Krążownik 2.372 Okręt wojenny 431 Recykler 2.922 Sonda szpiegowska 225 Bo…

• I to pod moim nosem Graty Resecik, rozlatałeś się - niech passa trwa

• Nowy sojusz nowe możliwości Graty Panowie, jedziemy z resztą GTW !

• Nie narzekaj bo całkiem spoko to wygląda Coś zysku masz, przetapiaj i rośnij

• Cytat od Gierus: „Gratulacje starcia, szkoda, że Nomad nie zorientował się na czas co szykujecie :/, szkoda bo świetny człek :). A co do starcia ramek vs Lord, nieestety Szturman mijasz się z prawdą, ramek konto na forum ma od prawie 3 lat, no ale rozumiem, nie wstawia ST, bynajmniej na OCT. ” Źle napisałem, konto jest ale zapomniał passów i olewa boarda Z resztą jak ktoś ma jakieś wątpliwości to pytajcie go na pw SzO Nomad

• Cytat od pavilus!!!: „Gratuluję ładnej podstawki szkoda że dawny sojusznik nie dopilnował !! P.s ciekawe czemu ramek nie wsadza ST na Lordzie ” Nie ma konta na forum, Od początku uni zrobił kilkaset STeków i żadnego nie wstawił

• Witam Znowu coś innego niż BFS Zobaczyłem wczoraj, ze Valhot nie ma moona, na fali pokazał się fs na kolonizuj Początkowo mieliśmy to z Miszelem zbić ale później zrodził sie plan zbicia agresora, głownie z racji tego, że nalezy do zgrupowania PIS które nagle się rozpadło Tak więc zrobiliśmy "SPADAKA", wszystko idealnie dograne co do sekundy Wszyscy życzymy szybkiej odbudowy atakującemu bo łaadnie każdemu pogratulował, gra bardzo aktywne i mamy nadzieję, że zostanie z nami na uni dalej Cytat od r…

• Eh a Ty dalej złomujesz z pomocą GO... przecież inaczej się nie da.... Graty Lamko, szukaj dalej, złomuj i rośnij Obrońcy odbudowy i grania dalej

• Witam Leciałem rano na tego pana, zabrakło dosłownie 4 min, Po południu znalazłem minuty na jednym moona - skan - jest flota - start bez czekania na minuty. Recki zbierały na raty bo z dwóch moonów musiałem słać ale zebrały wszystko Pozdro dla REX, dla GoT z Octans i wszystkich znajomych Dnia 11-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [REX] ________________________________________________ Pancernik 103.000 _________________________________________ Obrońca Dragon…

• Niestety przewaga we flotach atakujących nie daje zbytnio szans na obronę więc wyszło jak wyszło Gratulacje dla was bo akcja idealnie dopilnowana do samego końca Przetapiajcie w kolonizatory Kreskę odbudujemy

• "Psy szczekają a karawana jedzie dalej" SZTURMAN [GoT] vs. Lieutenant Voyager ~ 1789.63% Dnia 11-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [GoT] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca Lieutenant Voyager ________________________________________________ Mały transporter 11.518 Duży transporter 7.426 Lekki myśliwiec 6.927 Ciężki myśliwiec 3.686 Krążownik 1.628 Okręt wojenny 742 Statek koloni…

• Witam Ten obrońca świecił się non stop od kilku dni - teraz pierwszy raz zobaczyłem minuty Przed dolotem jakieś śmieci mu doleciały Inni szukają wytłumaczenia dlaczego dostają bany za push a my złomujemy dalej Pozdro dla GO GoT GTW ! Dnia 10-02-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [GoT] ________________________________________________ Pancernik 66.666 _________________________________________ Obrońca Lieutenant Voyager ___________________________________________…