Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 521-537 z 537.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mało zysku, dużo strat ale to nie to było na celu... Tak z nudów, bunkier rozbrojony Pozdrawiam sojuszników Dnia 22-10-2018 19:29:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor w0jci3ch [D T] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 11.803 Ciężki myśliwiec 87 Okręt wojenny 5.035 Krążownik 11.608 Pancernik 5.234 Sonda szpiegowska 4 _________________________________________ Agresor Redi [D T] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _________…
-
Chyba o FS ktoś zapomniał jak znika na kilka godzinek, tyle co zgasł odwiedzony... Dnia 17-10-2018 01:38:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor w0jci3ch [D T] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.036 Pancernik 3.032 Sonda szpiegowska 4 _________________________________________ Obrońca Vegetto [Tigers] ________________________________________________ Mały transporter 3.005 Duży transporter 275 Lekki myśliwiec 6.838 Ciężki myśliwiec 119 Okręt wojenny 876 Rec…
-
starcie ok ale gruss coś z tobą nie tak... znów wylądowałeś w poejmniku na.......................ty......
-
Tak sobie stało... nie pilnowane to spakowałem Pozdrawiam On 13-10-2018 --:--:--, the following fleets met in battle: Attacker w0jci3ch [KREDKI] ________________________________________________ Battleship 3.578 Battlecruiser 2.012 _________________________________________ Defender Geologist Io [9LG] ________________________________________________ Light Fighter 3.568 Heavy Fighter 3.235 Cruiser 1.028 Battleship 553 Destroyer 145 Battlecruiser 168 _________________________________________ After t…
-
nie znasz tematu rozmów... gościowi z topki zaświeciły się oczy na złom i wyrąbał mnie.... gdyby nie wiedział ode mnie na priv to by nie wiadomo czy coś zebrał. Kulturalnie zapytałem czy pożyczy recki, on odpisał a gdzie? napisałem blisko z adresem a wiedział że ma pod nosem do (ciach!) bo wie że jest w czołówce i nic nu nie zrobie a dałem mu znać kiedy moje recki. Moderator mntek:Upominam za pseudocenzurę
-
Jak by gość był fair play to by zostawił złom i resztę zebrał ale jak gość jest pompowanym .... który liczy aby być tylko w top to niech mu ten złom w gardle stanie. nie umie sam zezłomować... myślisz dlaczego wcześniej mu się nie udało.... a ściemnia że sam leciał!!! na aktywnego gościa??? żenada..... skoro by leciał wtedy co mu pisałem ok 10-15 min przed moim wlotem to złom by zebrał ok 15-20 min po moim wlocie a nie ok 40-50 minut skoro ma recki na dopalaczu rozumiem aby złom zebrał po cichu.…
-
Dziś w nocy odwiedziłem Pit30, lecz niestety złomu nie zebrałem zwróciłem się z prośbą o pożyczenie kilku recków bo sam tyle nie miałem do "Wujka Adama" ale gość jest tak pazerny że zarąbał cały złom (zobaczył tyle złomu to mu tak się oczy pewnie otworzyły jak dziecku do cukierka) .... Nie umie grać fer.... to niech się pompuje.... Pozdrawiam On 06-10-2018 --:--:--, the following fleets met in battle: Attacker w0jci3ch [KREDKI] ________________________________________________ Light Fighter 36.30…
-
czego tu gratulować? chyba szastania pieniędzmi.... jaka tu sprawiedliwość? gratulujesz nie dobrej gry tylko dobrego portfela sojusznikowi!!!