Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 227.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tak to jest jak 2 alkoholików organizuje akcje, graty i przetapiajcie a obrońcy SzO!
-
Podziękowania dla Taco za cynk, ja tylko wykonałem robotę, obrońca zalogował kilka sekund przed wlotem ale już nie zdążył podnieść, odbudowy podobno nie będzie także życzę powodzenia i wszystkiego dobrego poza grą. Pozdrawiam cały sojusz ONI oraz wszystkich znajomych youtube.com/watch?v=MZByRqjSl_g Dnia 20-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ODDAMLATWO [ONI] ________________________________________________ Krążownik 28.524 Okręt wojenny 15.904 Pancernik 13.664 Pathfi…
-
oho zany się nawet załapał, też nie miałeś kogo do lotu wziąć a tak serio to gratulacje i miłego przetopu
-
Ładny strzał i super sojuszowa akcja, Gratulacje i miłego przetopu ! Obrońcy tradycyjnie SzO
-
gratki wspólnej akcji panowie, przetapiajcie na nowe latajki i oby więcej takich a obrońcy SzO!
-
Tym razem złom zabezpieczony, pozdrawiam cały sojusz ONI oraz wszystkich znajomych, obrońcy SzO ! Dnia 07-11-2020 23:32:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ODDAMLATWO [ONI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 213.185 Ciężki myśliwiec 6.501 Krążownik 27.065 Okręt wojenny 10.215 Pancernik 10.465 Reaper 610 Pathfinder 3.303 Mały transporter 32.544 _________________________________________ Obrońca arczibald [PIWOSZE] _______________________________________…
-
Gratulacje dla Sebixa, procencik spoko no i ten cel dość długo czekał na swój finał Pozdrawiamy wujka samo dobro [ciach] Dnia 06-11-2020 00:05:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Skibix [LUMP] ________________________________________________ Okręt wojenny 70.000 Pancernik 100.000 Krążownik 180.000 _________________________________________ Obrońca sKyWALkErr [WHS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 448.653 Ciężki myśliwiec 5.157 Krążownik 63.860 Okręt …
-
Witam, jakieś tam przywitanie z nowym uni, wcześniej w acs teraz w solo, nie będę się wiele rozpisywał, obrońca zachował się jak się zachował, przeklikiwał za anty recki, nawet nie pogratulował, fajnie, że udało się cokolwiek zebrać i tak jestem zadowolony bo ubić coś na x1 to nie łatwa sztuka Pozdrawiam wszystkich z sojuszu ONI oraz tych co mnie znają z innego uni youtube.com/watch?v=l2bOtPA_pIM&t=5906s Dnia 05-11-2020 20:18:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ODDAMLATWO [ONI] __…
-
Dzięki za wspólną akcję, trochę zawirowań ale najważniejszy jest spokój Pisałem, że wejdzie Do następnego btw jakieś tam przywitanie z nowym uni