Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 199.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od SzaryPL: „o proszę i pierwsze dupowłazy się pojawiły.... Rewelacja Mierzą wysoko ? Największa flota od nas z sojuszu byłaby ostatnia w Grupie.... I to jest wyzywanie sojuszu silniejszego militarnie według ciebie ? Brawo. Ja już się przyzwyczaiłem do tego, że tego typu klany chcą sobie dodać centymetrów gdzieniegdzie bo im brakuje ewidentnie. Tanio skóry nie oddamy i będziemy walczyć ile się da. Przegrywa tylko ten który nie walczy. ” Jako, że już nie będę wam odpisywał posłużę się cytat…
-
elegancki wlot, czarne wozy wjechały na dzielnie szkoda tylko, że amator lotnictwa już zakończył kariere na uni po 14dniach z zapiętym urlopem i najlepsiejszy sojusz nie okazał się taki fajny bo wyszedł z niego (pewnie czeka na nową unie) bo liczyłem , że postrzelasz również do niego przetapiaj na ow bo coś małoooo
-
Cytat od zona_rolnika: „Przyjmujemy wojnę Szkoda że ten sojusz bociarzy nie potrafi walczyć z kimś swojego pokroju ale cóż trzeba się w jakiś sposób dowartościować ” z tego co zauważyłem w statystykach TEREFERE jest na 3 pozycji z 22kk ptk, a GRUPA na 6 z 17,8kk , więc jakie dowartościowywanie masz na myśli że mierzą wysoko i wyzwali lepszych wyżej w statystyce ? przecież widać gołym okiem, że siły są wyrównane w statystykach flot TEREFERE 9,9kk , GRUPA 11,5kk, gdzie tu jest jakaś kolosalna różn…
-
no to będzie się działo czarne fury zajechały drogę
-
ostatnia litera
Weekend Warrior - - Spam
Postarmata
-
Cały dzień skanowania w 2g i zero celów.... w końcu wynagrodzona cierpliwość w skanowaniu Pozdrowionka @Travis Joint @Lord Andromeda @synalek i dla @staruch urlopowicza Dnia 30-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor paragwajski [Feniks] ________________________________________________ Krążownik 29.111 _________________________________________ Obrońca Lord Vader [SBSP] ________________________________________________ Mały transporter 2.753 Duży transporter 8.126 Lekki my…
-
ostatnia litera
Weekend Warrior - - Spam
Postleon
-
ostatnia litera
Weekend Warrior - - Spam
Postcud
-
Cytat od GulashPL: „Cytat od Weekend Warrior: „Suchy padł, tychy spadły z ligi , czekamy na zatrzymanie się na pyszny gulasz przetapiaj na latawce ” A jest mój największy hejter. No smutno by było tu bez Ciebie. Nadal nie znam Twojego nicku z gry, ale gwiazdą forum jesteś na bank. Ja nigdy nikomu nie odmówiłem rywalizacji, ale skoro obiecujesz to dotrzymuj. Moje złomy to w 95% gdy mi się gra nudziła. Czekam na Ciebie z utęsknieniem Suchy SZO i pisz na discord co Ci potrzeba. Wyślę Ci ” Lepiej od…
-
Szybka akcja pozdrowionka dla znajomych i przyjaciół obrońcy SzO Dnia 27-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor paragwajski [Feniks] ________________________________________________ Krążownik 25.143 _________________________________________ Obrońca Wisnia ________________________________________________ Mały transporter 2.216 Duży transporter 2.347 Lekki myśliwiec 3.409 Ciężki myśliwiec 2.613 Krążownik 565 Okręt wojenny 796 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 101 Sonda szpi…
-
Była niedawno odwiedzana polska Ibiza, więc dzisiaj trzeba było odrabiać, żeby miał później co poczytać @Travis Joint pozdrowionka oczywiście dla Ciebie @Travis Joint @staruch @Lord Andromeda @synalek i znajomych z disc lot na akty zawsze spoko Dnia 27-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor paragwajski [Feniks] ________________________________________________ Krążownik 38.751 Okręt wojenny 15.141 Pancernik 4.665 _________________________________________ Obrońca ToT [R6S…