Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 199.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pięknie Zwierzaczek chociaż, Ty ostałeś i coś latasz pozdro z realu
-
#9 Proconsul Asteroid [R_D] & Xcool & Patrick Bang [BBM] vs. Hefioroddam [TEREFERE] ~ 49677.62%
Postale trzęsienie ziemi tutaj zrobiliście zacna ekipa widzę się klaruję , dzięki Dew za link miło sie obserwuje jak rozpracowujecie całą unie
-
Ale flotę naklepałeś pięknie Ci idzie i oby tak tylko wzwyż
-
dobry z Ciebie rycerz czekam na więcej jak zwykle pozdro z reala
-
Super wam wyszło ciśnij dalej , złomuj ja moze (odpukać) wróce gdzieś na nową zima-jesień Póki co na pasi misje wypełnie
-
Stało , więc skasowałem pozdro dla znajomych , których nie było okazji pozdrowić @Lord Andromeda @Travis Joint @synalek przez letni marazm i urlop oraz szczególnie @_XYZ_ @Dewey89 @RelentlessOne fc592aab-bf20-4e9c-94ef-b925323ea94e.jpg Dnia 15-08-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor paragwajski [GRUPA] ________________________________________________ Pancernik 10.605 Okręt wojenny 41.664 Krążownik 56.329 Pathfinder 8.137 _________________________________________ Obrońca …
-
Jeszcze w zielone gramy...jeszcze nie umieramy ! Specjalne pozdrowienia dla @Dewey89 , poczułem się zobowiązany odwzajemnić wczorajsze pozdrowienia, ciśnij tam na Rosalid a ja mogę uciekać dalej na urlop i oczywiście POZDRO GRUPA Dnia 12-08-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor paragwajski [GRUPA] ________________________________________________ Okręt wojenny 42.112 Pancernik 10.686 Krążownik 57.303 Pathfinder 8.330 _________________________________________ Obrońca Bartol…
-
Ładnie,Ładnie przetapiaj ja nie mam siły i czasu grać będę śledził poczynania oby jak najdłużej po dobrej stronie goń moją serie z pasiphae
-
Piękne polsko-włoskie morderstwo był kiedyś Siciliano, to dla równowagii inny włoch się znalazł zatrzęsło uniom, oby na jak najdłuzej
-
Zdjąłem urlop, to i jakiś tam bunkier wpadł w prezencie za wytrwałe skanowanie - #stopbunkrom pozdro inicjatorzy akcji @Travis Joint @Lord Andromeda pozdro GRUPA Dnia 28-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor paragwajski [GRUPA] ________________________________________________ Krążownik 28.000 _________________________________________ Obrońca Chancellor Ceres ________________________________________________ Mały transporter 3.776 Duży transporter 2.070 Lekki myśliwiec 1…