Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 100.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Y2K [KOMORNIC] & DziekujeZaGre [KOMORNIC] & Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & NoSkill [KOMORNIC] vs. goyo [COMA] ~ 41312.61%
BardockPL - - Starcia U68
PostCytat od Antharas: „jak widać rarytasy są , po coś jest ten abonament miłego przetopu ” Jeśli przez brat rarytasów rozumieć zysk w wysokości "tylko" 7kkk to ja tam zawsze bym chciał takie kiepskie farmingi Widać powoli stajesz na nogi, udanych lotów i zostaw coś innym bo co człowiek patrzy w ten temat to non stop twoje tematy :p Obrońcy SzO. Cytat od Pancior: „siema Ile kont poszło do przetopienia na flote anthararasa ?? Graty ” Pierwszy Twój komentarz w tym stejku i od razu nie na temat Nie zaw…
-
Y2K [KOMORNIC] & DziekujeZaGre [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. gwarek41 [PULSAR] ~ 40380.97%
PostJako że jutro piątek i nie je się mięsa to w czwartek porządne gęsiobicie Chyba straty z pechowego stejka już dawno odrobione. Przetopu, a obrońcy SzO i więcej szczęścia
-
szajka [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] vs. skatmd [AVALON] ~ 155 831.1%
PostCoś AVALON nie ma ostatnio szczęścia do Komorników Obrońcy SzO, a atakierowi przetopu i kolejnych skalpów.
-
Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] vs. Doria LECH [HAN SOLO] ~ 3035.06%
PostCytat od Mafia Wietnamska: „Jakbyś na wojnie był -- ZABEZPIECZONE graty. Obrońcy odbudowy ” Gdzie tam na wojnie Zobaczył że u sąsiada stoi niezabezpieczona flota i surka i jako dobry obywatel musiał pomóc w potrzebie. Prowizja za pomoc pobrana także Provident zaspokojony za pomoc
-
Antharas [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. anderson [Nomad] ~ 38508.23% + 2447.28%
PostKonkretny zysk, będzie co przetapiać. Obrońcy SzO.
-
Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Wielebny [KOMORNIC] vs. Wanili [3 X] ~ 197555.93%
PostDuża porcja gęsiny spadła z nieba. Graty wlotu i przetopu życzę, a obrońcy SzO.
-
Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. dizaster4 u54 [OLD BOYS] ~ 48042.72%
PostNo to faktycznie niefart jeśli obrońca czekał z podniesieniem floty do samego końca. Widać nie warto czekać, bo różne rzeczy mogą się zdarzyć. Obrońcy SzO, a agresorowi przetopu.
-
Cytat od Zbawiciel: „Stało nie stoi KONTA HQ są PN KONTA GORNICY są KOMORNIC komuś napsułem KOLOROWANKA i czekam na komentarze GŁUPOLI i BEZMÓZGÓW ” Normalnie by człowiek pogratulować starcia, obrońcy życzył SzO, ale po wstępie już widać, że wpis tylko po to żeby trochę szumu wokół siebie narobić... No ale cóż, święta idą to może można o jakiejś zmianie charakteru pomarzyć Obrończy SzO
-
Antharas [KOMORNIC] & Wielebny [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Doria LECH [HAN SOLO] ~ 7701.18%
PostKtoś chyba zapomniał FSa odebrać... Przetopu i udanych kolejnych łowów, a obrońcy SzO - dok trochę trampków odda
-
Zwycięzcy gratulacje, a dla Administracji jedno pytanie - skoro wybierany był pseudo "Najlepszy gracz na u68" - to nie wartało by zrobić ankiety w grze, tak żeby każdy gracz u68 (który nie ma konta na forum, a zechce zagłosować) oddał swój głos? Formuła, jaką przybrał ten konkurs to tak jak by w Turkmenistanie pytać kto jest najlepszym rolnikiem na Wyspach Owczych. Co nie zmienia faktu, że prawie każdy komentarz w tym temacie pokazywał pośrednio lub bezpośrednio jak bezsensowny był to konkurs i …
-
Sprzedam metal za kris
BardockPL - - Handel U68
PostWitam, Mam do sprzedania metal za kris. Jednorazowa transakcja, lecę z 8 gali. Osoby chętne proszę o kontakt na priv w grze albo tutaj.
-
Cytat od Kromak: „Cytat od Lojty: „Graty Kromak. Wczoraj popiłem od 20:00 stałem zasnołem w ubraniach żona mnie nie obudziła i tak oto powstało te rw. Nie wiem czy odbudowa będzie bo przez ostatnie zmiany 2 razy musiałem zmieniać styl gry a po przetopieniu lmów straciłem zapał do gry. Pozdro trafiłeś jak w totka chociaż i tak wiesz że to tylko drobny ułamek tego co czasem woziłem ” No to i tak fart ze ja wyskanowalem. Kilka osob po drodze moglo to zalatwic za mnie No nic zycze odbudowy i nabrani…
-
Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & Tomx [G K] vs. lechus [WNE] ~ 6134.24%
PostCytat od zygunia: „Trzy okragle banki zysku a ten jeszcze narzeka, eh... Gratki i nie marudz, kolejnych przynajmniej z takim zyskiem!!! ” Ja tam tyle to w ciemno bym przytulił a tu ludzi narzekają - ale jak to mówią w miarę jedzenia apetyt rośnie Obrońcy SzO
-
Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Kain [PZT] ~ 148646.31% PB podbite
PostKtoś zapomniał odebrać floty? Strach cokolwiek zostawiać na więcej niż 10 minut. Jest co przetapiać więc graty akcji, obrońcy SzO.