Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 561-569 z 569.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• buleon

dramat. - - Archiwum CT

Czyli jednym słowem okres wakacyjny będzie dla Ciebie sprzyjający? Bardzo zacna definicja szczęścia Co więcej z tego też powdu chciałabym poznać Twoją definicję radości A to ciapka no tak, ale mówiła, że przegoni i to zrobiła Co do postów, jak wykręcę magiczne 1k, to też się wpiszę, a co

• Zgodnie z Regulaminem Forum: Od dnia 01.01.2011 r. uległ zmianie zapis §4 pkt I b dotyczący dopuszczalnego ciężaru avatara z: Cytat: „IV. Na forum obowiązują następujące wymiary grafik: Avatar - max: 150x150 pikseli i 25KB aslavek.jpg” na: Cytat: „IV. Na forum obowiązują następujące wymiary grafik: Avatar - max: 150x150 pikseli i 35KB aslavekv.png”

• Mati

dramat. - - Archiwum CT

Cytat od Mati: „No przegrał i bardzo dobrze - Też się cieszę :D Finał obstawiam Bayern - Chelsea A serio to chyba Bayern lepszy. Też tak sądzę :P” Chociaż, jak to mówi tekst pewnej piosenki: "Wszystko się może zdarzyć". Masz może jakiś pomysł, cóż mam ugotować na obiad?

• Kodi

dramat. - - Archiwum CT

hej Kodi o/ To ja Ulubiona pora roku? Ulubiony kolor? Jak minął dzień? Pa o/

• Lwiczka

dramat. - - Archiwum CT

Oo patrzcie państwo jak się panowie podlizują Jak minął dzień ?

• Mati

dramat. - - Archiwum CT

I Real w karnych przegrał Mati jak obstawiasz finał?

• Schemat i szablon: Rodzaj pracy: Tematyka: Materiały: Preferowane wymiary: Kolorystyka: Napisy: Preferowani wykonawcy: Kod źródłowy (7 linii) Dla ułatwienia czytania i zakładania tematów.

• buleon

dramat. - - Archiwum CT

Odpowiedni dział dla odpowiedniej osoby, dlatego czujesz się tam najwygodniej Zabazgram, bo nikt tu nie był dawno Jak tam, co tam? Dużo pracy?

• No jest! Bo doczekać się nie mogłam Wielkie, wielkie gratulacje Pokaźny %, jak kolega wyżej zasugerował, można tylko zazdrościć i życzyć kolejnych, udanych akcji.