Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 107.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Graty bryk, całkiem fajnie to wyszło. Wszystko zgodnie z planem. :] rymcirymcim i pozamiatane A tego Jamesona to chętnie przyjmę, hrhr. :D

• Cytat od Igła: „Moonmoonowi, no cóż zasobniejszego portfela, bo go te 25k recy i Smuggler trochę kosztowały :*” No mysle, ze tego samego mozna zyczyc zasiadaczowi top1, bo przetopienie tych blisko 5 miliardow surki tez musialo troche anty kosztowac.

• Tradycji stalo sie zadosc i na Draco nastapila kolejna wymiana konkretnych lisci. Szkoda tylko, ze jednego oberwal moonmoon, ale coz... szczescie bywa przewrotne. Chyba trzeba wrocic do budowania konwencjonalnej floty.

• Juventus Turyn F.C.

Matiq - - Piłka Nożna

No i 30. Scudetto stalo sie faktem.

• Cytat od Torquemada: „ (...) my jak widac ponizej cierpliwie przez godziny dlugie czekalismy .... i wiesz co? cholernie sie oplacilo, bo oslabic wroga o 1,4kkk to tak jak go trafic na taka ilosc zlomu - bezcenne” Dostaliscie srogiego klapsa i jedna z Waszych najwiekszych flot zostala unieszkodliwiona na pewien, blizej nieokreslony czas. A Ty to jeszcze traktujesz jako sukces. No ja Cie prosze. Cytat od Jarol: „ Czym jest moja woda do umozliwienia odbudowy jednej z najwiekszych flot sojuszniczych…

• Z reguly nie opisuje genezy swoich ST, ale przy takim RW to az nie wypada niczgo nie skrobnac. Wszystko zaczelo sie ok poludnia, kiedy to dostalem cynk ze glowna flota chaosika stoi na g2, a jako ze mialem dzien wolny to postanowilem go troche przypilnowac. Okolo 16 zauwazylem, ze wszedzie pali sie (50 min), wiec przeprowadzilem w pamieci szybka symulacje mozliwych zachowan obroncy i tak sobie od niechcenia poklikalem pzta przez 3 minutki, a w ponizszej kolorowance mozemy podziwiac efekt w posta…

• literowka

Matiq - - Hall of Fame

Cytat od Torquemada: „(...) Puscic GS na dluuuugi lot i pojsc spac i nawet nie raczyc wejsc na konto na chocby chwile przed wlotem GS i to w 2 gali gdzie pelno aktywnych graczy - to jest po prostu kamikaze :D” Ja bym tutaj uzyl innego okreslenia, ktore ostanio dosc czesto padalo pod adresem graczy G-O, a mianowicie - lamerstwo. No ale oczywiscie 'lenistwo' i 'znudzenie gra' lepiej brzmia. P.S. Tak, top3.

• Pieknie kurde, pieknie. Nadmierna pewnosc siebie i totalna ignorancja zemscily sie. Dotkliwie. Szkoda, ze czas nie pozwala mi juz na takie harce - nie mniej jednak ogromne gratulacje dla naloG-Owcow i Sashy (:P) za udzielenie Jarczykowi lekcji pokory.

• Największa suma procentów z RW wstawionych do ST ogólnie: 502.437% -> *click* nick: Matiq

• @update U3: [Friends] Matiq vs rubadub - 1362,1% [Friends] Matiq vs THE-END-2012-BARTASS [BRC] - 398,09% [Friends] Matiq vs Gandalf4400 - 360,56% [Friends] Matiq vs Mike [NG] - 377,39% [Friends] Matiq vs wroni [GNOZA] - 678,2% [Friends] Matiq vs Zakochany Piłkarz - 2425,61% [Friends] Matiq vs DISCUS - 547,82% [Friends] Matiq vs Lord Jim - 411,93% [Friends] Matiq vs demostenes [BRC] - 595,12% [Friends] Matiq vs Adamsky [BRC] - 468,75% [Friends] Matiq vs Qba [NG] - 683,27% [Friends] zaraz wracam &…

• Cytat od rzur: „widać zorganizował akcję własnego złomu iście perfekcyjnie (...)” Odwazne stwierdzenie. Niestety RW zrobione w takich okolicznosciach nikomu specjalnej chwaly nie przynosi. Ot, taka ciekawostka ile % byloby z Jarczykowej floty. Prawde powiedziawszy, to w ostatecznym rozrachunku ani troche nie zazdroszcze agresorom, "troche" to potrwa zanim ich floty wroca do stanu sprzed RW. A co do samego tematu starcia to mnie to tam generalnie lotto co sobie wpisal autor, niech ma cos z tego R…

• Cytat od Rzeźnik drzew: „Nie ma co ukrywać, że gdy jest się na tym etapie, to układy w galaktyce są już puste Powiedz, że nie mam racji Ta nagroda zatrzyma na uni tylko zwycięzcę Nie oszukujmy się. Jeszcze na przełom w tej grze musimy (nie musimy) poczekać. O ile kiedyś nastąpi.” Chec zdobycia nagrody spowoduje powstanie rywalizacji, ktora choc na miesiac moze ozywic rozgrywke. Jezeli o mnie chodzi to uwazam, ze wszystko jest lepsze niz obecny marazm. Kazda taka inicjatywe powinno sie wspierac i…

• Cytat od MrocznyZew: „Ale byłeś i miałeś ze free więc mogła tobie się przejeść -inni nie mieli tej możliwość nasycenia.” Cytat od ciap: „1 kwietnia rozdawali kupony a wtedy byłeś w team wiec kupony dostałeś. :fgrin:” Wszystkie kupony jakie otrzymalem za pelnienie funkcji GO - rozdalem. Cytat od MrocznyZew: „I nie rozumiem czemu udajesz iż nie wiesz że gracz z dużą flotą może w 2 godziny zrobić kilkanaście rw gdy z małą zaledwie jedno. Więc topka nawet nie będąc tak aktywna jak reszta może bez pr…

• Cytat od MrocznyZew: „Matiq -odpowiem krótko .to system premiujący najsilniejszych graczy a nie najaktywniejszych. Największę floty zawsze będą miały tą przewagę iż im wystarczy nie raz jedno rw do zostania top złomiarzy. I za to ma jeszcze otrzymać tak wysoką nagrodę jak np 19 astro ? To samo co do zwycięstwa jako aktywista -wysokorozwinięci mają nie tylko tak duża flotę ,która nie raz pozwala im lecieć na kilkanaście celów ale i odpowiednio wysoko komputerowa której słabsi punktowo gracze nie …

• do kasacji - zdublowal sie poscik ;x

• Pomysl-rewolucja. Tak mozna by to w skrocie okreslic. Wydaje mi sie, ze jest to pierwsza tego typu nagroda w tej grze na calym swiecie. (jezeli sie myle to niech mnie ktos poprawi) Moze po latach marazmu w OGame cos sie w koncu ruszy? Ta gra potrzebuje wstrzasu, swoistego zastrzyku adrenaliny. Pomysl jest innowacyjny i jezeli sie przyjmie na stale - nieodwracalnie zmieni ta gre, miejmy nadzieje ze na lepsze. Wielu graczy grzmi, ze to niesprawiedliwe, chore i czort wie co jeszcze. OGame z definic…

• Cytat od Darth Malack: „Cytat od Matiq: „maly up'ek nick: Matiq #Łączny % z wszystkich RW: 480.297 %” odejmij sobie to co Cie zezłomowali teraz fajo :D” I tak bede miec wiecej od Ciebie. @ciap 243

• maly up'ek nick: Matiq #Łączny % z wszystkich RW: 480.297 %

• Matiq #Universum/Universa na których zostały zrobione ST: 1, 3, 6, 7, 10, 21, 27, 35, 36 #Ilość ST: 243 #Łączny % z wszystkich RW: 480.297 % #Średnia na 1 RW: 1976 % U1: [NetWars] Matiq vs Kommornik - 341,22% [NetWars] Matiq vs Throng [4 FuN] - 403,56% [NetWars] Matiq vs Navy [Wolfs] - 806,48% [NetWars] Matiq vs Selene [PN] - 537,6% U7: [AF] Matiq vs Legia Warszawa [AC] - 8320,37% U27: [TRUFLA] Matiq vs Elemir [PAE-SF] - 13553,88% [TRUFLA] Matiq vs Artarar [CyR] - 446,99% [TRUFLA] Matiq vs JJK -…

• psotka

Matiq - - Archiwum CT

0o Kto Cie zmusil do zalozenia CT?