Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-33 z 33.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@sbc Wielkie dzięki. Wszystko działa Jeszcze mam coś co może Cie zainteresować. Na górze w konwerterze mamy do wyboru 2 języki (Polski/Angielski) Dzięki czemu można raportować starcia z ogame.pl i ogame.org. Proponuje wstawić też małą flagę USA. W sumie cały kod będzie taki jak w przypadku ogame.org jedynie z jedną różnicą. Forum na ogame.us nie rozpoznaje "[ center ] [/ center ]" (u nich z tego co wiem działa "[ align=center ][/ align]"). Pozdrawiam, Qai
-
Oj sbc Wielkie sza-po-ba! Konwerter jest rewelacyjny. Widać, że poświęciłeś wiele czasu i pracy przy jego stworzeniu. Gratulacje umiejętności i samozaparcia! Ja już jakiś czas bawię się przy tworzeniu stronek www, ale daleko mi do twoich umiejętności. Jeszcze raz gratuluje. Świetna robota. I pomysł z sygnaturkami dla flociarzy i górników naprawdę super! Sygnatury są schludne, estetyczne i pasują do motywu gry. Co do moich propozycji: - możliwość wybrania strony (lewej lub prawej) obrazka przy ge…
-
@Raelle Miło, że się podoba logo. @shield 1. Tak jak pisałem na ircu proponuje by każdy z użytkowników sam miał możliwość ustawienia i zapisania własnego zestawu KOLORÓW w RW. tinyrw.cba.pl/?page=discomushrooms&blink=11 2. Widzę, że server z obrazkami działa. Ale z paczki którą dostałeś ode mnie tylko dałeś 1 statek reszta widzę jest z obramowaniem innym. u-0n11n98-c-A335EEn_evo.png inne u-0n8n37-c-FFF468n_evo.png u-0n6n3-c-FFFFFFn_evo.png wg mnie lepiej wygląda z czarną ramką, no ale kto co wol…
-
@Shield Wszystko zależy w czym pisałeś tego konwertera. Jednakże zawsze możesz cały kod konwertera wklepać w program np. AutoRun Pro Enterprice lub do jakiegoś typowego programu do języka którego używałeś. Wtedy zamiast stronki html będziesz miał osobny program .exe btw. wrzuciłbyś już logo na stronkę konwertera :p Pozdrawiam, Qai
-
Witam wszystkich. Nabyłem prawa autosrkie do projektu TinyRW autorstwa sbc. Konwerter TinyRW Niestety konwerter posiada szereg błędów, które będę stopniowo eliminował. Jestem pewny, że i wy jako użytkownicy konwertera wesprzecie projekt informacjami, gdzie są błędy i jakiego są typu. 08.04.2013 v1.3.1 - Przejęcie całego projektu - Nowy adres konwertera - http://tinyrw.h2g.pl - Poprawki tekstu w zakładce - Instrukcje - Poprawki tekstu i screenów w zakładce - Możliwości - Generacja sygnatur dostęp…
-
Wielu graczy pyta o to co widać na falandze a czego nie. Kilka przykładów z opcji szukaj: falanga znowu falanga czujników a księżyc falanga czujników kilka pytań Co widzi falanga Informacje w FAQ dotyczące falangi czujników: FAQ: Księżyce Punkt 7. Troszkę mało informacji wg mnie. Dlatego przygotowałem spis tego co widać i nie widać na falandze. Jeżeli góra zadecyduje, że jest to przydatne to już im zostawiam kwestie gdzie to zawiśnie. Objaśnienia: FLOTA DOCEL - Flota wysłana z daną misją na doce…
-
Nowe Filmy
.-= L - - Muzyka i Film
PostJak ktos Olge Kurylenko lubi - to polecam "Centurion". Od siebie polecam: trylogie "Millenium" z 2009 roku Experiment z 2010 roku Pozdrawiam, .-= L