Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 95.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zaktualizowane. Cytat od ciap: „Cytat od Virtual_ManPL: „Ja chcę tylko by prowadzone przeze mnie tematy były aktualne, rzetelne i obiektywne.” Masz rację te 204 punktów są bardzo ważne ponieważ stanowią całe 0,000034% moich aktualnych punktów. Kasacja tego byłaby całkowitą zbrodnią, zaprzeczeniem idei jakim kieruje się temat Rekordy. [...]” Dokładnie. Nie ma znaczenia czy jest to: 1 poziom więcej czy 1 punkt więcej czy 1 statek więcej czy 1 system obronny więcej. Wartość liczbowa tego rekordu wz…
-
Zaktualizowane. Cytat od ciap: „Cytat od Virtual_ManPL: „Punkty: 600.000.204 Dagusia” Proszę o wykasowanie mi 204 punktów!Raz człowiek przeleci i już wyłapie. PFFF! :P” &Cytat od ciap: „Cytat od Krwawy Tapicer: „i vice versa, bo ja ostatnio znalazłem u siebie 3000 ” [...] @Virtual_ManPL Masz w temacie jakieś zasady? :P” Jak to rapował Pięć Dwa Dębiec - "Jest tylko jedna zasada - nie obowiązuje żadna zasada". A tak na poważnie, to główną podstawową zasadą jest, że wartość liczbowa rekordu musi ty…
-
Zaktualizowane. Ja od siebie dodam: Flota --Statki bojowe ----Gwiazda Śmierci: 13.516 DemoN [3 X] (źródło: obserwator [BOSS] & DemoN [3 X] & Hellcat [3 X] vs. kojot [TEMPLARS] ~ 12755.2%) Obrona --Systemy obronne (planeta) ----Działo Gaussa: 228.400 lasvegas parano [P N] ----Wyrzutnia plazmy: 283.527 HELLRAZOR [CShopSc]
-
Zaktualizowane. Ja od siebie dodam: Statystyki --Gracz ----Liczba laboratoriów badawczych przyłączonych do Międzygalaktycznej Sieci Badań Naukowych: 234 Virtual_ManPL [Anime] ----Liczba statków: 20.241.866 Yes Man [P N] Budynki (księżyce sumarycznie) --Budynki stacji ----Stocznia: 132 Virtual_ManPL [Anime] Budynki (planety księżyce sumarycznie) --Budynki stacji ----Stocznia: 288 Virtual_ManPL [Anime]
-
Cytat od -hamer-: „Witam chciałbym podkreślić ze starcie na YesManie top1 i top 4 zostało zrobione na oszustwie na konto Fennek siadł ktoś z 3x , włosiu lub Mili , zapisali czasy zwrotki floty i dzięki takiemu oszustwu udało się doprowadzić do powstania tych dwóch starć więc uprzejmie proszę o usuniecie tych dwóch starć ponieważ zostały one zrobione dzięki oszustwu i nie pasuje to do czystej rywalizacji jaką tu prowadzimy , proszę to rozpatrzyć , z góry dziękuje .z poważaniem Hamer” Bazując na t…
-
Zaktualizowane. Ja od siebie dodam: Budynki (planety sumarycznie) --Budynki wydobywcze ----Ekstraktor deuteru: 43 Dagusia [UNITED/PZT] Budynki (planety sumarycznie) --Budynki wydobywcze ----Kopalnia metalu: 681 Dagusia [UNITED/PZT] ----Kopalnia kryształu: 548 Dagusia [UNITED/PZT] ----Ekstraktor deuteru: 618 Dagusia [UNITED/PZT] Flota --Statki bojowe ----Bombowiec: 20.000 FatalError [ANGELS] (źródło: FatalError [ANGELS] vs. PAW - 258.04%) ----Gwiazda Śmierci: 11.444 DemoN [3 X] (źródło: DemoN [BO…