Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 78.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Obrońca przy pierwszej próbie lotu dziś miał jeszcze 150kk surowców. Wydał niestety ;((. Co najmniej 30kk poszło w obronę. Chyba się trochę nie opłacało.. Pozdro RBN!:) Dnia 09-11-2020 17:38:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Witch King [RBN] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.995 Pancernik 2.254 Krążownik 10.855 Pathfinder 3.314 _________________________________________ Obrońca Szuja ________________________________________________ Mały transporter …
-
Sombrero
PostSkoro się floty odmrażają to aż aż kusi żeby kilka skanów posłać . Z drugiej strony żeby dziś latać- to trzeba mieć mentalnego małego... winc...Dobranoc
-
Sombrero
Postsloty zaczeły się odmrażać
-
Sombrero
PostPytanie co jest rekompensatą a) to że nie wszedł komuś atak, etc- i tu słusznie , bo ktoś mając zabite wirtualnymi dechami sloty nie mógł podnieść floty b) to że ktoś flotę tak stracił/ straci. Bo jeżeli opcja b) nie będzie podlegać rekompensacie to w istocie kulturę języka można zostawić sobie na inny termin:P
-
Sombrero
PostDobra proponuje zachować spokój i kulture. Sytuacja nadaje się nie tyle nawet co na blokade lotów co na backup serwera. Zrobicie flimiki + screeny i idzcie spać. To GF powinno zależeć żeby (U)trzymać klientele nie na odwrót-
-
Sombrero
PostWysypało się na grubo
-
Sombrero
Postfloty zamarzają w locie
-
Najwyższy czas się przywitać oficjalnie. Obrońca uciekał tyle razy, że ataki już latały bez skanowania. Ten poleciał pomimo że paliła się (*) . Przestała się palić po 13 minutach lotu ^^. Wincyj dofarmów nie było, bo bash reguła trzymała. Pozdrawiam cały RBN. Buziaki Mark_301 i Zedd Do rzeczy: Dnia 07-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Witch King [RBN] ________________________________________________ Krążownik 9.231 _________________________________________ Obrońca …
-
W końcu coś normalnego- walnać pozbierać, wydać Witch King [RBN] vs. EL_Aresito [C-B] ~ 463.93% Dnia 30-10-2020 21:58:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Witch King [RBN] ________________________________________________ Krążownik 3.000 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca EL_Aresito [C-B] ________________________________________________ Mały transporter 5.762 Duży transporter 975 Lekki myśliwiec 7.751 Ciężki myśliwiec 731 Krążownik 274 Statek kolonizac…
-
Znowu skopciłem wysłałem flotę poniżej 3:1 -gdy można było walić jak w bemben( powyżej 500K(. Tyle moich win bo atak siadł, po czym już tylko gorzej.. obrońca się lognął, wydał tone ANTY na recki i zaczął szuflować złom... i wszuflował by cały gdyby nie farming ( 3 k owiec), który opóźniony, wpadł sek po reckac - i nie pomogła nawet anty na obronę;] zasadniczo zmniejszyło to stratę:D Dnia 30-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Witch King [RBN] _______________________…
-
Źle wpisałem liczbę lm do sima Witch King [RBN] vs. Senator Cassini ~ 415.6% Dnia 29-10-2020 18:16:18 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Witch King [RBN] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 1 Lekki myśliwiec 10.001 Okręt wojenny 2.000 _________________________________________ Obrońca Senator Cassini ________________________________________________ Mały transporter 20 Duży transporter 608 Lekki myśliwiec 3.546 Ciężki myśliwiec 6 Okręt wojenny 541 Statek …
-
Plan był misterny bo bunkier na 800 rakiet-no trochę się nie opłacało. Eureka! Rozwalimy rakietami "niemięsko", potem 8 ataków, na zmianę, ustawionych powyżej 5:1 by podnosiło flotę - rozwalamy na czysto bunkier, i ostatni atak w ramach 5:1! Genialne. Plottwist- nie podniosło floty pomimo przekroczenia 5:1... mark_301 [RBN] & Witch King [RBN] vs. Altaeir [KILLJOYS] ~ 214.3% Dnia 27-10-2020 11:02:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor mark_301 [RBN] ___________________________________…
-
Twardo będę wrzucać i tak:P Witch King [RBN] vs. PilotPirx [LEGION] ~ 52.29% Ile razy leciałem, tyle razy dostawałem msg że jest- a zawsze miał być zysk z surowców(20KK+ ) ale żę satki w sumie też smaczne- w końcu nie zawróciłem( a że recki były ustawione sek po...) Dnia 26-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Witch King [RBN] ________________________________________________ Krążownik 1.279 Ciężki myśliwiec 3.864 Okręt wojenny 2.685 Pancernik 985 _____________________…