Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 165.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
A co to się podziało
PostCytat od Bebol007: „Cytat od Devuriel: „Cytat od Bebol007: „ ” nazywaj przynajmniej rzeczy po imieniu, każdy może kupić konto i sobie przenieś flotę a nie gadasz głupoty jakby nikt nie wiedział o co chodzinie był by to kolega z sojuszu, albo jak Ty byś grał uczciwie to sam byś tu pisał że ten rynek beznadziejny jest- ale jak sam takie promocje wyłapujesz przecież na rynku to rynek jest super przecież bo jak by nie korzystać Luffy by był przeciwko Wam i by Was złomował to założę się że tickety ma…
-
A co to się podziało
PostA może warto chociaż spróbować napisać tickety , a nie na forum tylko posty ?:P "Wykorzystuje dodatkowe sposoby i możliwości, by silniejsze konto otrzymywało korzyści surowcowe od konta słabszego " On je wykorzystuje
-
Cytat od zona_rolnika: „Bot to nie był po zdjęciu moona i tak by uciekł Po prostu gość miał wyczucie Gratki wlotu ” Niekoniecznie by uciekł ...:P Z drugiej strony boty fsów nie muszą robić:D Graty akcji...cierpliwość popłaca;)
-
Luffy nie ogarnia już tych kont i pozwolił sobie przygarnąć Niestety zapomniał bota wyłączyć , ale jakoś sobie po kilku godzinach poradziłem. Został jeszcze drugi , chyba bardziej skomplikowany bo tam się już cuda dzieją. Kwestia czasu... Dnia 05-06-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoszeDresPoCoFs [Scream] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1 Okręt wojenny 15.000 Pancernik 11.921 _________________________________________ Obrońca oddameloy ______…
-
Po powrocie z bana 3+7 , wracam po kolejnym czy jednym ? Papa nie ważne kto Cie zezłomował , dałeś dupy i tyle Pilnuj byś Ty znów nie siedział - w koncu jakoś trzeba odbudować Z drugiej strony nie dziwie Ci się , nawet w odskoczni , taki złom musi boleć. Show teraz to Luffy znów będzie musiał coś kupić Aaaa i może ja górnik sobie coś kupie a co tam Graty ale Ty musisz innych wkur ...
-
Cytat od Sachmet: „Mh ciekawe zmiany ale nie wiele wniosą .. a tylko utrudnią grę uczciwym graczom co grają razem . Wystarczy że 1 gracz kupi konto 2 gracza i dalej może się pushować na potęgę wystarczy kupić karte sim i zalogować się z telefonu czy tableta i już jest inne ip ... niby jest zmiana w regulaminie ale bardzo łatwa do obejścia przez nie uczciwych graczy . ” Kazda zmiana bedzie łatwa do obejścia. Nawet jeśli by zakazali samej gry z jednym IP ( a tego nigdy nie zrobią ) to też kupisz s…
-
Cytat od dziadek barezi: „Cytat od GramBoLubie: „Spotyka sie dwóch topowych graczy ” Ty CYGAN,showek a ten drugi to niby kto ???poper? Eli ? kontaktpw? czy siebie masz na mysli ? oj biedacy,dziwnym trafem tylko was na bany posylaja zalosny jestes z tymi swoimi pierdami,lataj dalej na expy i badz dumny ze swojego TOP ” Ja wiem , że nie każdy musi być inteligentny , ale nie rób z siebie totalnego idioty. Dwóch topowych graczy w starciu , obecnie top 3 i top 5 (czyt show vs Maciek ). Tu czasami nie…
-
Cytat od MBoRodo: „ - Nikers gratuluję ale minus za kupca kont, więc na zero. Grambolubię takim trzeba być głąbem który widzi co się dzieje na uni... Aktualnie show skupuje Kontaktpw a luffy eloya więc jak można gratulować, obaj i tak skończą na permach i to cała ich historia ” Kolego , ale z tego co wiem i widzę to po pierwsze to nie jest ST lufy , wiec nie wnikajmy co teraz robi , a po drugie w znacznym stopniu jest to ST nikersa , więc znów nie powinniśmy odnosić się do Kontaktpw. Wiem , że m…
-
Aktualizacja zasad
PostCytat od Sachmet: „Z tego co wiem istnieją takie programy jak VPN do zmiany IP ... wystarczy zalogować się na telefonie a drugie konto na lapku czy gdzieś indziej i problem rozwiązany ... dla chcącego nic trudnego nie się nie zmieni ” Ale będzie mniej tych "chcących " , więc dużo sie zmieni... A za VPN co chwilę są bany nic nie robią - źle , chcą coś zminimalizować - jeszcze gorzej... Idąc Twoim tokiem rozumowania po co mieć 2 konta jak można mieć 70 ? Dla chcącego nic trudnego
-
Jakim trzeba być głąbem by przeczytać jak jeden z agresorów dziękuje drugiemu za lot i dać .... " nie lubie ". Czego ku... nie lubisz ? Gratuluję dla obu Panów. % przyzwoity , a jak popatrzymy jeszcze na zysk to już robi się bardzo przyjemnie.
-
Cytat od GulashPL: „Showtime kiedy kolejny ban? Takim jak Ty powinni dać pernamentnie, ale admini jaj nie mają to każdy wie ” A Tobie powinni permanentnie dać zakaż używania internetu. W każdym z topowych sojuszy był członek , gdzie został zbanowany ... Czemu zawsze Show jest winny ? Bo tylko on z tych wszystkich złomuje...i żal dupę ściska , aż w końcu mozna tylko u niego coś nabazgrać w temacie I nie ważne co... ważne by było nabazgrane. Spotyka sie dwóch topowych graczy z uni (może nie w całe…
-
Aktualizacja zasad
PostCytat od White Wolf: „Cytat od GramBoLubie: „Cytat od White Wolf: „ ” ” Jest jak piszesz - szukam skrajnego przypadku. Jakieś znikome prawdopodobieństwo jest. Zdarzały się na OGame patologiczne sytuacje, gdzie osoba traciła w niejasnych okolicznościach cały dorobek swojego konta. Ja sam mam teraz stresu trochę na Normie - sojusznik poprosił mnie o próby moonowe (wyżej w rankingu był) - zrezygnował z gry przed oddaniem sond - czyli według zasad próbowałem wymusić push/celowo pushowałem. Napisałem…
-
Aktualizacja zasad
PostCytat od White Wolf: „Problem może okazać się inny. Mam możliwość czasem przysiąść w miejscu pracy - tu pofarmię, tam zezłomuję coś drobnego. Co jeżeli jest druga taka osoba w firmie i dojdzie do "spotkania flot"? ” Oboje wiemy , że takie przypadki , owszem mogą się zdarzyć , ale są znikome. Szukasz dziury w całym. Tutaj chodzi o "hej brat , chcesz 100k pancków za metal" ? Czy paliwo za metal po minimalu ...itd. Ciekawa zmiana , ale pewnie rynek będzie działał jak dotychczas , czyli nic sie nie …
-
Aktualizacja zasad
PostCzyli połowa mniej graczy na naszych serwerach... czyt. siostrów , bratów , mamów , tatów hehe Co prawda to nie rozwiążę definitywnie problemu , ale na pewno zminimalizuje.
-
I widzisz jaki ten świat ogame jest piękny , że aż zabawny Ja na mizarze ? ja bunkrownikiem ? ja eko ? Wiem , że każda taktyka na ogame ponoć jest dobra , ale nie sądziłem , że każdy się na każdą łapię. Sorki , mimo , że Cie jakoś nie dazyłem sympatią , to jakoś starałem się szanować. W 2 postach lata pracy przepadły Po prostu dalej nie wierze w to co napisałeś Nie masz pojęcia kim jestem
-
Dedmen pamiętaj tylko , że czasami w kilka sekund łatwo kogoś z błotem zrównać , a przez lata nie będzie dało się tego naprawić. Nie przyszedłem tu ani bronić , ani oskarżać... ale pamiętaj. Biedron czy jak Ci tam ... przeczytałem , ze siedziałem 2 tygodnie na banie i już wiem , że Twój post jest gówno warty. Jako , że miałem tą nieprzyjemność ( teraz moge smiało stwierdzić ) z Tobą grac w sojuszu , powinieneś wiedzieć , że jestem ostatnim , który będzie pawiana świrować Jednak żal dupy ściska ,…
-
RW bez wystrzału
PostRW z okolicznych faremek to wiecie ...można przeboleć. Pomyślcie co czują osoby , które polują na gracza XX czasu , ściągają mu w końcu wszystkie moony , mają flote na tacy i bęcccc ... Remis bez strat Ta gra coraz bardziej zaskakuje...i traci początkowy sens z jakim została utworzona
-
Cytat od jibrill: „Cytat od GramBoLubie: „U mnie tekst zrozumiały nieco innaczej... będziesz chciał oddać konto- najpierw kup przedmiot za anty...wydasz anty , masz dostęp do przekazania/oddania. ” Na forum międzynarodowym/angielskim jest mowa o 'a server transfer item', więc raczej nie chodzi o haracz za przekazanie konta (bo z resztą jak by mieli sprawdzać, czy gracze nie oddają kont gdzieś na boku, poza systemem). ” Po prostu nie wygenerujesz kodu bez specjalnego przedmiotu/haraczu. Pozostaje…
-
a kto powiedział , że będziemy mogli przenosic konta na inne uni ? Może jestem głupi , może niewyspany , może pijany , albo wszystko po trochu... U mnie tekst zrozumiały nieco innaczej... będziesz chciał oddać konto- najpierw kup przedmiot za anty...wydasz anty , masz dostęp do przekazania/oddania. W tym momencie na sprzedaży konta zarabia też GF... w końcu