Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 981-1,000 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dobry temat Graty oludek obrony i szacun za nie stracienie floty mimo tylu spalonych kulek Co do kont pushowych to nie poieram rzucanie takich oszczerstw mimo swojego zaplecza :p No i fajnie, że mogłęm uczestniczyć w tak zorganizowanych lotach w nocy, to kolejny raz pokazuje zgranie BSiaków i kolejny traz nie żałuję, że się tu znalazłem kolejny raz jedno zapytanie na konfie i moment 90 NISZCZEN Niech ktoś nas pobije Ogólnie to zakładałem, że będzie ponad 100 ale może uda się poprawić ten wynik s…
-
Witam Chyba 2 razy widziałem tą flote na tych koordach, obi twierdził, że on tam nie fsuje ale Adaś podpowiedział, żedy spróbować no to kolonek układ obok, moon padł i na fali piękny fs na Atakuj Pozdro dla Bsiaków, Mafii z wasatu i dla asherla no i szczególne podziękowania dla obiego za fale i recki Obrońca trochę poszczekał po wlocie ale mimo wszytko życzę odbudowy cobym mógł znowu podobny temat założyć Dnia 19-02-2018 21:05:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [B-S] ___…
-
Adaś jak pisałeś na konfie o akcji to średnio ambitnie ekipa odpisywała i wydawało się, ze nic nie wyjdzie ale owieczki zgrane jak nikt inny i wszystko dograłeś jak należy Wielki szacun i graty za fajną, kolejną sojuszową akcję, oby więcej takich no i może w końcu ja się dołączę Przetapiajcie Panowie a lordowi odbudowy pancy
-
Graty zysku No ja miałem za daleko i wolałem żeby zostało w sojuszu Przetapiaj bo masz co Obrońcy odbudowy
-
Witam Coraz trudniej znaleźć czas na grę i coraz trudniej coś rafić U obrończyni klikałem pzta kilkadziesiąt razy ale nigdy się nie udało aż do dzis Po zdjęciu urlopu rozejrzałem się po okolicach i znalazłem flote marlyn na moonie, falanga pokazała zwózkę surki pod tego moona to liczyłem na krótkiego fsa na własny pz Na 40 i 30% nic nie znikło, klikałem spokojnie 20% i na moment miałęm zerknąć na gg ale pochłoneła mnie dyskusja na konfie u Bsiaków, wracam do klikania a tam juz pzta nie było więc…
-
Panowie co odświeżę gę to nowe Stejki i nowe rekordy Świetna z was ekipa, jak się na kogoś uprzecie to prędzej czy później zasili wasze stocznie Przetapiajcie bo śliczne zyski macie Adam szukaj dalej bo masz nosa Szymka nie znam, zamieniłem 2 wiadomości ale mimo wszystko powodzenia gdzie tam chce, może po jakimś czasie zdecydujesz się jeszcze pograć Powodzenia
-
Znalazłem w końcu chwilę żeby zaglądnąć do tego świata Graty Obi bo jest czego, już nie mówie o % czy zysku bo i one robią wrażenie ale graty trafienia tak dobrego gracza Jeszcze jest co ścigać na uni wiec czekam na kolejne Szkoda, że padło na Ciebie Raven, miałęm nadzieję, że i tutaj coś popróbujemy jeszcze bo sa inne floty niz w opozycji czy koalicji Powodzenia Ci życzę na nowym uni i podsyłaj z niego linki Pzdr
-
Dziadek wstyd żeby lecieć z dwóch kont Crion Graty i oby częściej Styś co Ty z takim bilansem znowu :p Gratuluję i liczę, że szybko podeślesz kolejny link
-
Gratulacje dla was za udane loty Przetapiajcie w statki bojowe ofc
-
Adamie coraz częsciej pokazujesz rozsnącego skilla, pnij się w górę i chę Cię widziec w najwiekszych STarciach na tym uni Pane Cerveza gdzieś tam wyczytałem, że grałeś na innych uni i MEGA Steki czy coś tam masz na koncie, jeśli tak jest to powienieneś wiedzieć, że dobre akcje często są poprzedzane przepałami Mają dex to próbują. Nawet jeśli trafią kogoś na farmieniu idlera to i tak szacun za to, że nie polują tylko na bfsy i jak Adam wspomniał, liczy się, że próbują ciągle Jestem w sojuszu jaki…
-
Witam Chwilę mi zeszło ale w końcu mam swoje przywitalne ST Lot na akcie w układzie Pozdrowienia dla BSiaków, Mafii z wasatu, dsa i wszystkich znajomych Dnia 04-02-2018 12:43:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [B-S] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Egzorcysta [J4F] ________________________________________________ Mały transporter 717 Duży transporter 7.000 Lekki myśliwiec 3.691 Ciężki myśl…
-
SZTURMAN [MAFIA] vs. Wielokrotno ~ 257.2% Dnia 04-02-2018 11:29:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor SZTURMAN [MAFIA] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca Wielokrotno ________________________________________________ Duży transporter 7.143 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor SZTURMAN [MAFIA] ________________________________________________ Krążownik 10.000 ( -0 ) ____…