Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Marzena: „zamieszam ” haha Leoś ma tak w dyni zamieszane od koksu, butaprenu, plasteliny i innych używek ze już go bardziej zmieszać nie można pogratulowałbym ale tego gałgana złapać to jak dziecku pod żabką zaiwanić cuksa Leoś ta ty wiesz ze istnieje takie cuś jak FS i do czego on suży gratulacje złapania tego masochisty i do następnego
nie było tajemnica ze stało bez opieki ja na swoich nie latam, a nie wpadłem na to żeby sobie tam stanąć i przy okazji pozbyć się swojego szajsu [url]https://www.youtube.com/watch?v=3HjauXWc_EQ[/url] gratki udanego wlotu <killer> sojusznikowi odbudowy lub powodzenia na "wolności"
graty ubicia tego pijaczyny youtube.com/watch?v=1lfGxigzB1M Leoś Ty jesteś mój bohater, nie jeden by się poddał po tylu wtopach, a Ty nadal się kulasz... charakter jest, % są, ubaw jeszcze jest dzień w którym załączysz wieczny urlop będzie moim ostatnim na Kalyke
z rynku, z ekspedycji, z transportow, z fs-a, z pz-ta jedynego fixa jakiego zlamasy z gejforge potarfia zrobic to tego od knorra tego sie nie da spierdolic - tytka i trochu wody mikrowele im jakis turban z pakistanu programuje w ramach outsorcingu bo to za skomplikowane dla nich
Cytat od kruchy1916: „drugim powodem są te wszystkie zmiany które wprowadzili - klasa odkrywca która po prostu miażdży inne klasy ” zostały wspomnienia i sentyment za starym oGame ktoś dziś pamięta czasy jak grawitony robiły się dwa dni, a nie dwie sekundy, jak konto budowało się miesiącami, a nie w tydzień... ehhh graty i do zobaczenia w e-kstraklapie abo innych pucharach
SZAMBO rozlewa się na lewo i prawo jednego znokautowała drabina, drugiego jakiś grzesiek albo inny baton, a tego jakas francuska bryka wyhaczyła, jeszcze ino jo i bydziem w komplecie gratulacje udanego wlotu
[NM] 01.04.2020 08:08:25 Kicia Rozek [Nilfgaard] - 458,74% Atak na księżyc Od: dowódca floty Twoja flota z: Pokemons [5:365:7] dotarła do księżyca planety Księżyc [5:365:8]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja flota ulega doszczętnemu zniszczeniu. Szansa na zniszczenie księżyca: 17.15 % Szans…
Cytat od misiek7706: „Cytat od Smell my Farts: „a ja nie chce być z sadysta w drużynie, ja go muszę znosić codziennie w sojuszu i była szansa ze mu łomot spuszczę na legalu, a tak dupa blada ” No jak zwylke musisz ponarzekac....Powitac DRUŻYNE. ” kij Ci w oko, cegła w twarz