Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 429.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
czesc tu kubanczyk Pozdrowienia dla WszySSkich w Ojczyznie i na wygnaniu Personal Pozdro dla Ukatiego Dnia 03-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor kubanczyk [MNS] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Lekki myśliwiec 13.380 Krążownik 1.240 Okręt wojenny 1.565 Pancernik 230 _________________________________________ Obrońca Gammorin [GNC] ________________________________________________ Mały transporter 148 Duży transporter 236 Lekki my…
-
na wstepie gratulacje za TOP 1 ACS slabe tlumaczenie niby wlasciciela konta,ale brava za zamieszczenie 1 posta co do atakerow.... Oni wiedza,ze ja wiem,ze Oni wiedza, juz sie spotkalismy tylko nicki byly inne Ps. czekamy na ST na SZERSZENIU
-
czesc tu kubanczyk Pozdrowienia dla WszySSkich w Ojczyznie i na wygnaniu Personalne pozdro dla Ukatiego Dnia 27-10-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor kubanczyk [MNS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.100 Okręt wojenny 630 Pancernik 115 _________________________________________ Obrońca Kapixxx [NSL] ________________________________________________ Mały transporter 22 Duży transporter 215 Lekki myśliwiec 11 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 185 Okręt w…
-
Cytat od ukati: „Cytat od dziadek barezi: „Ukati,pewnie zabrali Cie na wklejke Gruby %%%,zysk tez powazny ” no ba a ciebei gdzie wcielo ? amba zawinol sie bez slowa ” nie dygaj caly czas mam Cie na oku na nowym uni tez Ps.zapomnialem (starosc ) SzO dla zgwalconego to byl taki gruppen sex
-
Ukati,pewnie zabrali Cie na wklejke Gruby %%%,zysk tez powazny