Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 645.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
niech zgadne, kontrowales tego kolonka i przypadkiem wpadlo 6k gs XDDD a jakis czas temu bylo glosno kto kupil to konto, od tego czasu wiadomo kto je zlomowal. Jestescie zalosni , jak Ci nie wstyd to wogole wstawiac xDD ja wiem wiem, skillowe umiejetnosci i zaraz atak na moja osoba, czekam na to bo to wasza jedyna odpowiedz Andrzej odbudowy ! wiadomo kto Cie trafi nastepnym razem
-
SZTURMAN [GoT] vs. truskawka [ZOOMBIE] ~ 35 719.14% + małe tankowanie
asherl - - Starcia Octans
PostNie słuchasz, nie śpisz, a grasz w to coś. I dobrze Ci idzie Świetna seria kumpel
-
Cytat od Starrk: „@LA PUTIN LABAMBA oczywiście, że mali piraci i obcy wyglądają ładnie, nawet jak mi się trafili piraci przy 10k GS to było całkiem ładnie. Ale jak w kalkulatorku podstawię nawet techy 6/20/20 to wychodzi mi zwrot slota po 922 ekspach, podczas gdy LM/DT zwracają się po 242 a CM/DT po 244 Więc 922 ekspy na zwrot slota to żaden zarobek, bo wystarczy, że się noga powinie i wpadnie nadprogramowa dziura i już z 922 robi się 1611. Przy czasie lotu GSa życzę powodzenia Kombinowałem z te…
-
Deeki [WINTER] vs. Poganin22 [NoM] ~ 22433.24%, Deeki [WINTER] vs. ZOMO [knury] ~ 8431.25%
asherl - - Starcia Libra
PostCytat od Starrk: „Graty @DeKi! Ale skoro już Cię [ciach] śledcze rozgryzły, to możesz przestać robić z markusem ustawki na sajgonie, extazy. who knowsie i dieselu marny multi-pusherze ” rzeczywiscie marny z niego multi-pusher , bo do Ciebie to nikt nie ma podejscia. Z Twoich ust dziwnie to brzmi odbudowy Markus, deklowi nic