Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 337.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie mam pojęcia o kim mowa ale krzywo to wygląda. Jakby nie było urlop zdjął ktoś od Motyla o czym my nie mogliśmy wiedzieć. Szo Motylek
-
@NarImmor tak sie lata masturbatorze 16 pozycji W weekendy zazwyczaj nie latam, więc czekałem na weekend pracujący żeby mieć czas poobserwować delikwenta Sinek, zbyt schematyczny się zrobił i takie są tego efekty. Chyba mogę powiedzieć, ze weekend udany KUPIE KAZDA ILOSC DEXU Dnia 19-07-2020 12:57:04 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Z A N Y [LUMP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.073.628 Ciężki myśliwiec 52.000 Krążownik 140.000 Okręt wojenny 32.0…
-
Podsumowując, Motyl dobry grajek, zadaje się z niewłaściwym towarzystwem które odnalazło się w świecie aktualizacji 7.0 i zostało szejkami skupowania kont i klikania floty na rynku. Tak jak już kiedyś mówiłem, bardziej pasowałbyś do LUMPów niż do tego syfu w którym się obracałeś. No ale różnie to bywa, ja też muszę z ZANYM pusherem grać i co zrobię
-
Cytat od White Wolf: „szkoda Wonsatego. Naprawdę równy gość. Tym bardziej, że starcie, na podstawie załączonej konwersacji, nie jest w porządku. No ale od weryfikacji jest support. Tickety pewnie pójdą. SzO Wonsaty i jeżeli faktycznie włam to zwrotu floty. ” ???????? Nie ma to jak dopisywać sobie historie, to ze zasiadali sobie konta z cinkiem to każdy wiedział, Motyl nie spodziewał się ze ten pacan urlopu nie umie wrzucić Tak się kończy dawanie passów do konta komuś kto ich mieć nie powinien.
-
Pustynia
Postboard.pl.ogame.gameforge.com/i…ostID=8751157#post8751157 sami sie konczycie, to ze gra mniej ludzi nie znaczy ze uni wymarlo, trzeba wiecej kombinowac
-
Zbieram się do FSów, i jeszcze rekreacyjny skanik Motyla bo widzę ze na minutach. Wszystko stoi. kolon puszczony, dzwonie do ZANEgo ze ma zawracać fsa bo lecimy. Składaliśmy na dwa razy bo sporo tego było, później jeszcze każdy puścił dofarmy. Motylek "czekam aż pokażesz coś na tym uni" - chyba mi się udało. Została tylko baba z rynku aka nasze marne top1, coś się też wymyśli. Nari "jak polecicie beze mnie to [ciach] - poszedł chlać, pisałem smsa ale po 3 Karmi już mu się film urwał @NarImmor zm…
-
Po probie niszczenia moona (niezaleznie czy on spadnie czy nie) oraz nie zaleznie czy GSy spadną czy nie, znikają one z podglądu (można je znaleźć tylko w ruchu flot). Dodatkowo jeżeli niszczenie puszczone zostało z planety, tak zbugowane powracające na planetę GSY zupełnie psują falangę (nie da sie sfalangować planety) - kręci się kółko i nic więcej.
-
Kolejne nierynkowe starcie. Pozdrawiam @Dewey i szybko się buduj bo nie ma z kim powoli grac Dnia 01-07-2020 19:51:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MordaJakDynia [LUMP] ________________________________________________ Okręt wojenny 27.224 Pancernik 80.051 _________________________________________ Obrońca Mniszek [Bractwo] ________________________________________________ Mały transporter 28.051 Duży transporter 22.667 Lekki myśliwiec 18.479 Ciężki myśliwiec 13.466 Krążownik 16.6…
-
Dawno mnie tu nie było bo jakoś nie widzę sensu wstawiania ST skoro gra na Normie to jeden wielki bazar i skupowanie flot. Co by nie było, że ja też do takich należę. Dnia 01-07-2020 16:45:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MordaJakDynia [LUMP] ________________________________________________ Krążownik 118.077 Okręt wojenny 31.141 Pancernik 80.023 _________________________________________ Obrońca Narafer [Akatsuki] ________________________________________________ Mały transporter…
-
Gratulacje wlotu Judasz, tak trzymaj ! Jakbyś zobaczył jakiego idlaka Sebix na Normie znalazł to byś na zawał zszedł unknown.png