Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 147.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ładnie Siadło to mało powiedziane. Siadło Cudownie i Fantastycznie chodź to tez nie oddaje sytuacji. Można domniemywać ze te złomy to wynik lagowania komputera podczas nagrywania ataku. Oby @dexPL i jego ferajna grali z nami do końca. P.S Dziękuje za telefon. @Zlomek_Mistrz Nie skanuj z taka częstotliwością bo mi ogame zwalnia i do końca nie wiem czy to już lagowanie czy tylko spam.
-
Podziękowania dla ekipy skanującej za info o tej flocie. Pozdrawiam KnR i dostawców dex'u. @dexPL szczere SzO abyś grał wiecznie na tym uni i na każdym innym na którym będzie grać KnR youtube.com/watch?v=gShaZuHjFPY Dnia 10-08-2019 00:57:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 365.945 Pancernik 701.235 _________________________________________ Obrońca Caro ________________________________________________ Ma…
-
To jednak trzeba mieć tegi łeb. Cały dzień ogejowe arcy umysły rozkminialy sytuację. I co splodzili propozycja 3s 5s i ileś tam między [media][/media]skanami to jakaś kpina i totalny debilizm i oczywiście jest on forsowana przez graczy nie grających flota. Może jakiś wielki rozkminiacz mi napisze jak mam w takiej sytuacji wyliczyć co do s zwrócone zatrzymaj albo czas dolatujacego transportuj między moona'mi. I takie akcje robi się w kilka osób aby co do s wiedzieć kiedy nastąpiła zmiana. I co to…
-
Cytat od tomkik: „Cytat od cerm3r: „hola hola przyjaciele czy tylko ja widze co jest w tym skrinie zamieszonym przez jak mniemam obronce? czy tylko ja widze tam zupelnie inne koordynaty? niz koordydynaty wlotu? ze tak powiem o co chodzi? co to za niespojnosc? ja tu widze ze atak jest na 1 419 a skan jest na 6 gali? o so chosi? co ma piernik do wiatraka ? ” Dokładnie tak jest ostatni skan na tego moon co był atak był 9 sekund przed dolotem i był zrobiony przez PL1.Kolejne były na inne kordy ale w…
-
Siadło to siadło nie ma co wnikać. Cytat od Safar: „Team nic nie zrobi, miałem niedawno podobną sytuacje ale jednak udało sie uciec. Przez 6min dostawałem skany co półtorej sekundy, SGO stwierdził że nie było to łamanie regulaminu i nie będzie mi nic tłumaczyć bo nie ma takiego obowiązku Nie pierwszy raz pl1 błyszczy w ten czy inny sposób. ” Chyba nie do końca ogarniasz co się działo. Dostawałeś skany nie po to abyś nie mógł podnieś floty tylko po to abyś nie zauważył lecącego ataku. Widzisz w t…
-
TOP 2 SOLO - Dobrygracz [KNR] vs. Majer ~ 260160.1%; DOBITKA Dobrygracz [KNR] vs. Majer ~ 64306.27%
PostŁadnie Siadło. Albo Cudownie i Fantastycznie. Gratuluje Pięknego solo .
-
Cytat od Toadie: „Z dniem 16.07.2019 od godziny 12:00 obowiązywać będą nowe progi: u Wezn - 1800% solo 2700% ACS ” Tak że koniec z mielonkami.
-
Siadło to Siadło Nie Ma Co Wnikać. Pozdrawiam KnR i dostawców dex'u. [url]https://www.youtube.com/watch?v=gShaZuHjFPY[/url] Dnia 17-07-2019 06:06:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Krążownik 559.370 Okręt wojenny 362.461 Pancernik 670.502 _________________________________________ Obrońca Caro [SMERFY] ________________________________________________ Mały transporter 201.173 Duży transporter 59.752 Lekki myśliwiec 1.…
-
Fantastycznie to Siadło zaraz po urlopie, wiec nie ma co wnikać. Pozdrawiam KnR i dostawców dex'u. Obrońcy Mniej Wiary w Bunkier. [url]https://www.youtube.com/watch?v=gShaZuHjFPY[/url] Dnia 15-07-2019 12:36:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.216.090 Niszczyciel 30.000 _________________________________________ Obrońca mawi [Robotix] ________________________________________________ Duży transporter 1…
-
I duszyczka do koszyczka. Pozdrawiam KnR i dostawców dex'u. Dla Obrończyni Mniej Wiary w Bunkier [url]https://www.youtube.com/watch?v=gShaZuHjFPY[/url] Dnia 15-07-2019 10:30:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 3.074 _________________________________________ Obrońca Daisy ________________________________________________ Mały transporter 46 Duży transporter 50.000 Lekki myśliwiec 33.423 Krążownik 50 Okr…
-
Cytat od Dobrygracz: „Obrońcy mniej wiary w bunkier ” Lubię tego typu teksty zawsze mnie bawią. Ładnie Siadło Maruśśśśśś, pięknie wypatrzone surowce. @Prezes91 więcej rozwagi i mniej wiary w bunkier.