Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 147.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ładnie Siadło to mało powiedziane. Siadło Cudownie i Fantastycznie chodź to tez nie oddaje sytuacji. Można domniemywać ze te złomy to wynik lagowania komputera podczas nagrywania ataku. Oby @dexPL i jego ferajna grali z nami do końca. P.S Dziękuje za telefon. @Zlomek_Mistrz Nie skanuj z taka częstotliwością bo mi ogame zwalnia i do końca nie wiem czy to już lagowanie czy tylko spam.

• Podziękowania dla ekipy skanującej za info o tej flocie. Pozdrawiam KnR i dostawców dex'u. @dexPL szczere SzO abyś grał wiecznie na tym uni i na każdym innym na którym będzie grać KnR youtube.com/watch?v=gShaZuHjFPY Dnia 10-08-2019 00:57:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 365.945 Pancernik 701.235 _________________________________________ Obrońca Caro ________________________________________________ Ma…

• To jednak trzeba mieć tegi łeb. Cały dzień ogejowe arcy umysły rozkminialy sytuację. I co splodzili propozycja 3s 5s i ileś tam między [media][/media]skanami to jakaś kpina i totalny debilizm i oczywiście jest on forsowana przez graczy nie grających flota. Może jakiś wielki rozkminiacz mi napisze jak mam w takiej sytuacji wyliczyć co do s zwrócone zatrzymaj albo czas dolatujacego transportuj między moona'mi. I takie akcje robi się w kilka osób aby co do s wiedzieć kiedy nastąpiła zmiana. I co to…

• CiF "Cudownie i Fantastycznie" ci siadło. Jednak kto rano wstaje te nie dostaje.

• Coś on często ci wpada w recki jak dex w recki KNR. Podziel się nim też.

• Cytat od tomkik: „Cytat od cerm3r: „hola hola przyjaciele czy tylko ja widze co jest w tym skrinie zamieszonym przez jak mniemam obronce? czy tylko ja widze tam zupelnie inne koordynaty? niz koordydynaty wlotu? ze tak powiem o co chodzi? co to za niespojnosc? ja tu widze ze atak jest na 1 419 a skan jest na 6 gali? o so chosi? co ma piernik do wiatraka ? ” Dokładnie tak jest ostatni skan na tego moon co był atak był 9 sekund przed dolotem i był zrobiony przez PL1.Kolejne były na inne kordy ale w…

• @Safar No widzisz sam jaki to był spam zwykłe skanowanie było i tyle, zachodziło prawdopodobieństwo zrobienie mnie na tzw: Lustro "Co nie jest zabronione jest dozwolone" i tak funkcjonuje świat. A co do team tam tez są ludzie i nikt nie jest nie omylny.

• Siadło to siadło nie ma co wnikać. Cytat od Safar: „Team nic nie zrobi, miałem niedawno podobną sytuacje ale jednak udało sie uciec. Przez 6min dostawałem skany co półtorej sekundy, SGO stwierdził że nie było to łamanie regulaminu i nie będzie mi nic tłumaczyć bo nie ma takiego obowiązku Nie pierwszy raz pl1 błyszczy w ten czy inny sposób. ” Chyba nie do końca ogarniasz co się działo. Dostawałeś skany nie po to abyś nie mógł podnieś floty tylko po to abyś nie zauważył lecącego ataku. Widzisz w t…

• Ładnie Siadło. A co ty nie śpisz o 02:39:31 kto rano będzie efektywnie pracował ? @Dobrygracz Mi nie siadło tak ładnie i ma trochę na odbudowę Łobrońca

• Ładnie Siadło. Albo Cudownie i Fantastycznie. Gratuluje Pięknego solo .

• Obiad zjedzony stek zrobiony czekam na @dexPL w reckach

• Cytat od Toadie: „Z dniem 16.07.2019 od godziny 12:00 obowiązywać będą nowe progi: u Wezn - 1800% solo 2700% ACS ” Tak że koniec z mielonkami.

• Już wy dajcie spokój "Nowemu" na uni. Jak dla mnie Caro szczere Nie poddawaj się ta gra to maraton, obyś nie stracił zapału do farmienia iliderków jeszcze raz szczerze ci życzę.

• TOP5 SOLO & ACS uni WEZN

czubulus. - - Starcia Wezn

Top 5 Solo

• Siadło to Siadło Nie Ma Co Wnikać. Pozdrawiam KnR i dostawców dex'u. [url]https://www.youtube.com/watch?v=gShaZuHjFPY[/url] Dnia 17-07-2019 06:06:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Krążownik 559.370 Okręt wojenny 362.461 Pancernik 670.502 _________________________________________ Obrońca Caro [SMERFY] ________________________________________________ Mały transporter 201.173 Duży transporter 59.752 Lekki myśliwiec 1.…

• Fantastycznie to Siadło zaraz po urlopie, wiec nie ma co wnikać. Pozdrawiam KnR i dostawców dex'u. Obrońcy Mniej Wiary w Bunkier. [url]https://www.youtube.com/watch?v=gShaZuHjFPY[/url] Dnia 15-07-2019 12:36:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.216.090 Niszczyciel 30.000 _________________________________________ Obrońca mawi [Robotix] ________________________________________________ Duży transporter 1…

• I duszyczka do koszyczka. Pozdrawiam KnR i dostawców dex'u. Dla Obrończyni Mniej Wiary w Bunkier [url]https://www.youtube.com/watch?v=gShaZuHjFPY[/url] Dnia 15-07-2019 10:30:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor czubulus [KNR] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 3.074 _________________________________________ Obrońca Daisy ________________________________________________ Mały transporter 46 Duży transporter 50.000 Lekki myśliwiec 33.423 Krążownik 50 Okr…

• Cytat od Dobrygracz: „Obrońcy mniej wiary w bunkier ” Lubię tego typu teksty zawsze mnie bawią. Ładnie Siadło Maruśśśśśś, pięknie wypatrzone surowce. @Prezes91 więcej rozwagi i mniej wiary w bunkier.

• @halszka To konto miało wiele imion. A czy operatorem był Artur, Bronisław czy Izydor to już mało ważne. d99e246e88eb61e0.png czubulus [KNR] vs. Rozi [BANKSTER] ~ 18701.69% & czubulus [KNR] vs. Rozi [BANKSTER] ~ 2244.43% Tak że jak pisze że tradycja to tradycja.

• Cudownie i Fantastycznie Siadło @halszka Zamiast pisać. Cytat od halszka: „Massive SZO Skarbie to tylko mała strata , szybko odrobisz ” To byś mu wysłała paczkę na odbudowę. Co by było można go jeszcze raz spakować, bo złomowanie tego konta to już tradycja w KnR.