Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 182.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Już dajcie spokój. Autor wątku cwaniaczek ,ale jest oblatany to trzeba przyznać. STarcia muszę pogratulować ! Anty to anty wiadomo,też nie co płakać,bo idzie za cenę kilku biletów do kina ładna topkę wybić jak ktoś gra dla pkt. Co z tego ,że ktoś zaleje anty jak jest nie jest ogarnięty to ktoś mu to zabierze na pierwszej lepszej podpusze. Lepiej konta przestańcie sprzedawać. To takie polskie: włożyłem to muszę sprzedać musi się zwrócić. Co czyni masa graczy,a potem płacz na forum. Graty ładne st…
-
Z fali złapany. Lot na 1;2,99. Obrońca widocznie zobaczył,że nie podniesie floty i nie pofatygował się nawet podnieść trampków z powracających kilka minut wcześniej ekspedycji i odlecieć surowcem. No cóż Dnia 10-10-2020 15:13:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Matematyk ________________________________________________ Lekki myśliwiec 11.300 Krążownik 1.600 Okręt wojenny 180 Pancernik 420 Mały transporter 5.500 _________________________________________ Obrońca Bolko [TopGiR] ____…
-
Spoko luz. Brakowało recy oczywiście i floty szukałem graczy do ACS. Pisałem do kilku osób,które chyba napisały dalej Nie ważne bawimy się . Stracie jest oczywiście Wasze,czego już gratulowałem. Mój błąd i nauczka
-
Dwie godziny wcześniej widziałem ta flotę,konto zaniedbane mało czasu miał właściciel. Miałem lecieć nie było czym. Potem myślałem rece wysłać chociaż i trzeba było. Mam nadzieję ,że nie dostaliście cynku od pewnego gracza? Udostępniłem raport i już nagle były akty. To było moje starcie Gratulacje i.gyazo.com/29da3d3cd66ffeb665a7efb7df939d39.png up wiem ,wiem gorzej jak udostępniasz raport na acs a potem nagle złom widzisz dwie godziny później spoko luz ,cały czas się uczę. I się nie chwalę ,jes…
-
Wcale nie trzeba być bezmózgiem. Wystarczy zrobić dobrą ustawkę z podkładką i gdzie floty lecą kilaka godzin a Ty myślisz ,że nic nie zdąży. I lecisz na [ciach] a sam jak NOOB się rozbijasz ,wiec nie cwaniakuj Bo ludzi robiłem już na to twoją farmę i [ciach] i było wielkie OOO! I Faktycznie trochę szacunku do przeciwnika. Za opiskę bez gratulacji Nie martw się Mike- SZO Moderator Neferet:Obraza
-
Fajne ofiarne starcie - podoba mi się mimo ,że kompletnie nie rozbite to jednak jest ten smaczek. Postawa obrońcy też całkiem ... Posypał chłop głowę popiołem,kilka uni na raz nikomu nie służy. Jest więc też nauczka. Jednak stare powiedzenie nikomu nie ufaj i zawsze spodziewaj się wszystkiego najgorszego - jest na czasie także dziś. Najgorsze co można zrobić to nie docenić przeciwnika Gratulacje -starcie ze smakiem.
-
Gratulacje starć.Nawet nie żartuję ,że kupione ,bo zaraz wysyp trolii się znajdzie Czekam na więcej,kolejne uni już powinno być. Graty i ciśnij dalej
-
Kurcze login oddam rozumiem przypadek.Od razu za oddam powinien być ban ,moim zdaniem... Inaczej możliwe,że koniec tego całego Ogame. Travis Ci ufam dlatego gratuluje jak najbardziej. Miałem po rurce chwilę myśl co by na nowej poszukać spoko graczy zgrać jakiś krzywy klan i zawładnąć uni,ale solo też zabawnie. Teraz na nowej Travis nie ważne parametry uni.Wkładam 25 euro i chce naprawdę zdominować uni w solo z układami i ziomalami. Wezmę inny login,bo inaczej lipa .Chcę jeszcze raz poczuć jak to…
-
Start
PostChociaż sam nie gram,życzę wszystkim powodzenia w grze oraz uczciwej gry. Niech się zacznie OGAME - do boju. Na kolejnej wchodzę już na poważnie Szkoda ,bo widzę kilka zajomków tutaj gra