Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@^Turysta^ liczyłem dla całego sztabu, czyli geologa (10%) oraz bonus sztabu (2%), łącznie bonus 12% do wydobycia. 3 miesiące geologa (10%): 2,035kkk deuteru 3 miesiące sztabu (2%): 0,407kkk deuteru 3 miesiące geologa: 125k anty 3 miesiące sztabu: 425k anty Różnica 300k anty, podczas promocji dostaniemy za to powiedzmy, że 6 paczek. 6 paczek: 1,081kkk deuteru Zatem w cenie reszty oficerów bez geologa mamy 2,5 tyle samo zysku przy adekwatnym wydatku anty na paczki. Mój poprzedni post tyczył się b…
-
push na banie
Post@ale cios antynazista im nie idzie o to, kto na ekspy latał, tylko kto stworzył konto specjalnie pod ekspy
-
push na banie
Post@Kris tanto paronto nikt prócz samych zainteresowanych nie wie, na ile zawisnęli
-
push na banie
Post@edes no na Odkrywcy ekspy na PC dają realnie 16% PZ ze względu na to, że dex nie ląduje na PZ. Na Generale to już powalające 8%...
-
push na banie
Post@I am back no twoje zaloty do mnie nie trafiają Znowu wyjeżdżasz mi z pushami - jakieś konkrety? Starrk określa kogoś mianem "gawiedzi"? Chyba trochę za dużo masz promili za kierownicą i nicki mylisz. Próbuj dalej błaznie. @powyginany drucik A gdy nastał ranek, wszyscy arcykapłani i starsi ludu powzięli uchwałę przeciw Dagmarze, żeby Ją zgładzić. Związawszy Ją zaprowadzili i wydali w ręce namiestnika Moderatora. A był zwyczaj, że na każde święto namiestnik uwalniał jednego więźnia, którego chcie…
-
push na banie
PostNo niestety na kilka razy
-
push na banie
Post@Star@Lord poziom 22 Pojemność magazynu: 7.717.970.000
-
push na banie
Postczyli jednak niektórym się upiekło
-
push na banie
Post@wekles zapodaj screenami jeśli można, większa część forum jednak nie ma dostępu do statystyk Virgo
-
A co to się stało
PostAle on nie kupuje anty... do tego gada trzy po trzy, jakby ciężko było kalkulator wziąć do ręki i powiedzieć "sprawdzam"... Na starcie Odkrywcy elam miał 265kk pkt. W okresie między Startem a nerfem Odkrywcy (9 miesięcy) elam zrobił 34,9kkk zniszczonych, co daje 6,98kkkk surowca do dyspozycji. Następnie między nerfem Odkrywcy a dzisiejszą datą (6 miesięcy) zniszczył na Generale kolejne 27,135kkk pkt, co w tym wypadku daje już "tylko" 2,713kkkk surowca do dyspozycji. W międzyczasie stracił na eks…
-
@Qwant-holon śmiem twierdzić, że nie za "normalnych czasów" , a za czasów v2 Do uniwersum 138 jest v1 - limity pozycji przy relokacji, skrajne planety w US posiadają skrajnie małe wielkości Od czasu powstania uniwersum 139 jest v2 - limity - limity pozycji przy relokacji, skrajne planety w US posiadają wielkości "znacząco" podbite względem v1 Po ostatniej fuzji mamy V3 - brak limitów podczas relokacji, skrajne planety w US posiadają wielkości "znacząco" podbite względem v1. Mój pech, że Libra (u…