Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 88.
-
Cytat od RAFUS1973: „Mroku bijesz jamnika ,a jak wiesz nie bije się zwierzyny Graty ładny zysk wyszedł szkoda że jamnikowi znowu sie oberwało ,ale jak się chleje to się nie lata ,pewnie tak to było Klep dalej zabawki ” Hehe zwierzyny się nie bije ... Weź przykład z Rafusa on niedawno trzepnął dywan Gratki starcia Panie Mroczny
-
Cytat od czarny ksiaze: „Pieknie - podobnie jak moj poprzednik . My tu latamy po marne 5 k , a tu w bialy dzien takiie ST . Gratki i do nastepnego . ” Cytat od Wicherek: „Brak słów normalnie ja tu noce zarywam skanuje i totalne 0 a jak coś juz jest to ochłap i na dodatek przed dolotem ucieka a tu autor postu w biały dzień dusi typa bez mrugnięcia okiem z minimalnymi stratami z zyskiem jak dla mnie mega i gdzie tu sprawiedliwość.... Niech ja urosnę oj niech ja urosnę A tak na poważnie Gratulacje …
-
Cytat od ZDOBYWCA1: „Powiem Ci szczerze że myślałem że jesteś normalny, ale z tego co widzę to siedzi Ci jakąś zadra w oku, olewałem wcześniej Twoje komentarze, lecz zaczęłaś uderzać w Sojusz, gdzie mam range założyciela i zaczynaja mnie boleć Twoje śmieszne komentarze, niczym nie podparte, może jak ty przestanę latać bo strach coś walnąć, gdyż za każdym razem piszesz o puszowkach, Może sam masz coś na sumieniu, bo mnie akurat nie bawi puszowanie się i nigdy tego nie zrobiłem, a sam walnelem Ped…
-
Mi się takie pożegnania nie podobają tak samo jak taki jeden z veto on to lubi takie wloty bezstresowe ;):D bez kitu jak by to chylinska powiedziala w mam talent 3x nie to starcie jest jeszcze bardziej bezczelne od tych puszowek jumka i do tego wklejone na forum:D ta gra schodzi na psy ewidentnie
-
Gratuluję starcia, robisz kawał dobrej roboty na nekkar! oby tak dalej obrońca długo był na urlopie, w każdym razie z moje strony szacunek i mega szybkiej odbudowy dla tego Pana! Pamiętam po fuzji jak na mnie leciałeś GSami na moje szczęście wszystko dobrze sie skończyło D nikt mnie później tak nie zestresował jak Ty hehe Gdybym miał w sojuszu żebraka jak ta pipa nr jeden gracz uni nekkar, to też bym włączył długi urlop i nie miał bym chęci do gry
-
oj była była
-
Dokładnie płakałem że koniec tak było Byłem zły że zbierane i sprzedane paliwo, które doleciało do tego co miało dolecieć i surka zbierana na budynek przepadła w tak łatwy sposób. chwila dłużej w pracy i nienaładowany telefon przez gniazdo w telefonie. Ale mi przeszło A Ty się tym asisz jak byś top 10 ustrzelił Ciesz się bo to jedno z nielicznych legalnych starć jakie zrobiłeś dobrze że nie jestem z TEMPLARS bo byłbym posądzony o pusch 2 handle i 2 złomy
-
Ty to jednaj Jumek nie dość że żebrak to jeszcze bez jaj no jak ja Ci w us polecę bez darmowych przenosin? i po co za to płacić. Sojuszem się nie zasłaniam bo nic im do tego, a wierz mi że jak bym miał darmowe przenosiny to już bym wleciał bo wiem że za dużo byś mi nie zrobił. Dużo osób to wie tylko nie pisze o tym Ty w tym roku znów na banie będziesz ja padnę ze 2 razy Ty będziesz żebrał, a ja będę grał jak gram:) a do tego pomogę słabszemu za friko 2 i 5 gala zapraszam między 17 a 20 trampki z…
-
Cytat od ZDOBYWCA1: „fajne STarcie, przede wszystkim zyskowne Gracisze ” Przy covidzie człowiek traci węch i smak, jednak na to starcie nawet covid nie pomaga ... smród na kilometr jak chociażby Twoje +7 do lansu z Pedro Fajnych macie tych obrońców sami Wam w układ wlatują, czytaj 7 221 krowa .... free pewnie się na jumka ustawiają z lordem- gregorem Wy tak wszyscy w veto ? wyliczanka kto dziś puknie puszówkę na tego benc ale za to macie dużo pajacy do oklasków rok temu na mutylatorze stek top 3…
-
Gratuluję Agresorom, obrońcy szybkiej odbudowy i jeszcze szybszego powrotu do zdrowia:) Cytat od Tyka: „Zdobywcom zawsze należą się gratulacje, więc jak najbardziej je składam. Gratuluję wyczucia chwili i bycia pierwszym do tego BFsa a Sputnikowi życzę szybkiego powrotu do zdrowia i jesli tylko będzie odbudowa, to deklaruje pomoc Wszystkim graczom: Zdrowych, Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. ” nic dodać nic ująć, podpisuję się pod tym !
-
Cytat od Selentyn.forum: „Drodzy Parafianie!! Chyba kilka osób tu nie zrozumiało polecenia! Mamy tu wpisywać kandydatury, z krótkim uzasadnieniem dlaczego tak, a nie wypisywać dlaczego nie podoba się komuś kandydatura zgłoszona przez kogoś innego. Z innej beczki: Rafus, skoro "odbudowa" Jumka została dokonana mechanizmem, który - jak sam przyznałeś - w świetle wtedy obowiązujących zasad, był legalny, to o co ten ból siedzenia?? O to, ze Veto jest zgranym sojuszem?? Inna sprawa, że usunięcie wglą…