Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 88.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ale zawaliłem sprawę... Dzięki wszystkim za grę, pozdrawiam .
-
w nocy z planet mu podeśla jakieś ściepy co zostały tak co by top 1 podgonił
-
Aż Ci lajka dałem. Naprawdę nie wiem co napisać
-
dell1983 [SKY] & BlackLatteCoffee [SKY] vs. Szybujacy Orzel (dziki nastolatek) [IRA] ~ 38481.13%
PostDziki nie ma raczej tylko powrót po url ! Ty się nigdy nie poddajesz, a się poddajesz . Jak to tak ?
-
Szo Mutsu ! Od Floty Zdobywcy paść to nie gańba Wstyd to mieć konto top 2 zbudowane na żebraniu gdyby tak do klasyfikacji Punkty, ekonomia, Badania, Wojsko dodali żebrak to ciekawe kto by był na pierwszym miejscu
-
FSa zrobiłem tylko mi coś przylot nie pasował i zawróciłem, a jak się przebudziłem to już było za późno. jak na trola przystało : Od północy to stało, pierwszy skan 1:40 - wlot jak widać wyżej;) długo się do mnie zbierałeś, jak na gracza top 4 i top 6 flot to naprawdę szacun Szkoda tylko metalu, ale za głupotę trzeba płacić Mimo wszystko gratki.
-
Cytat od bobro: „To może na dłużej ściągnij to "u", żeby w hołdzie Dzikiemu rozruszać to uni Gratulacje ładnego zysku, lesiowi szybkiego odrobienia niewielkich strat ” Obrońcy SZO, Agresorowi gratki Dawno dawno temu, może 10, może 15 min łącznie pisałem z Dzikim Nastolatkiem ... za wcześnie z Hołdami, on jest sam, rywali ma wielu...:) jedyne co może stanąć mu na drodze to jak mu Sin zapuka do drzwi buahahahahahaha
-
Gratuluję starcia, ale co do ODKRYWCY się nie zgodzę,,, grę zdominowali oszuści, multikonta, puszówki monówki i inne [mniam] na które GO czy tam operatorzy nie mają wpływu bo regulamin jest kiepski i ciężko cokolwiek komuś udowodnić. Twój powód nie jest powodem do odejścia kto mnie teraz będzie skanował ?? A jak to ostateczna decyzja to życzę Ci wszystkiego dobrego, będzie Cie brakowało w tym dziale Administrator Forum kasai:Upominam za używanie wulgaryzmów.