Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 510.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje starcia, iście kosmiczne liczby po obu stronach. Pawłowi wielkie Szo bo mało już zostało takich graczy. Dok i tak wyspawa mu 3x taką flotę jak moja, a to już idzie pograć A przy takim gigantycznym starciu przydało by się kilka słów historii (bfs? skleroza? jakaś finezyjna akcja?) @pawel1000 będzie odbudowa?
-
Cytat od makina: „Ja to mam pecha co pojade do znajomych na weekend ktos mi cele wyzlomuje przynajmniej w odpowiednie rece wpadlo top na nowe latawce i czekam na cos wiekszego ” Ja tylko urlop wbiję to mi Tosiek pisze, że ma dla mnie cel A w międzyczasie Szturmix robi rw na pincet kk zysku i to na moich celach
-
A idź pan wiesz gdzie z takimi zyskami Cytat od MrLumek: „Siemka czy ja wyczuwam złoma? ” Kolega ma nosa: Zoonk [MAFIA] vs. MrLumek [Husaria] - 532.85% Dnia 21-05-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zoonk [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 5.000 Lekki myśliwiec 226.976 _________________________________________ Obrońca MrLumek [Husaria] ________________________________________________ Mały transporter 419 Duży transporter 454 Lekki myśliwi…
-
youtube.com/watch?v=7wChlvZbXjY youtube.com/watch?v=v0BBpVl34I0
-
Bez historii: Zoonk [MAFIA] vs. karman [PaToLoGy] - 209.83% Dnia 20-05-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zoonk [MAFIA] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca karman [PaToLoGy] ________________________________________________ Mały transporter 1.782 Lekki myśliwiec 29 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 501 Okręt wojenny 100 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 75 Sonda szpiegowska 558 Bombowiec 12 Sateli…
-
[*] youtube.com/watch?v=vVXIK1xCRpY
-
Stara Coma BAAAAARDZO TAK! Lombard to leci na imprezie o 5 nad ranem, gdzie 3/4 ludzi śpi, jeden z nosem w sałace a niedobitki bełkoczą tekst do melodii. youtube.com/watch?v=dxfG8g1fN8Y
-
@Zla Kobieta lajk za avek youtube.com/watch?v=6Vvj_JQoMgA
-
youtube.com/watch?v=rwhvFLHIlBs
-
Idę do kanciapy szykować swoją szosówkę