Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Ruda: „Panowie naprawdę. Jak chcecie sobie nawrzucać, coś udowodnić lub wyjaśnić załóżcie sobie odrębną konferencję na jakimś komunikatorze. W każdym temacie na Forum wyłaniają się konkretne osoby i offtopują. Bardzo proszę o posty na temat. ” Dejże jakieś info o next evencie, na pewno coś wiesz.
-
Cytat od powyginany drucik: „JAK ZGŁASZAĆ pomoce do liczenia wydobycia: - Excel do liczenia: Arkusz do liczenia eko (Ukryta treść) uwagi jak zgłaszać: - Wydobycie liczymy bez geologa - Pamiętać o temperaturze do poprawnego wyliczenia deuteru - Nie ma sprawdzania kordów wiec trzeba pisać aktualizacja/nowy wpis. Z unijnych wiem że dużo ludzi ma z tym problemy dlatego będę ignorować wpisy bez tego dopisku - W top wydobycia poszczególnych surowców będą tylko osoby z górników. Taki minusik mały z spo…
-
Cytat od I am back: „Cytat od Muniek: „@powyginany drucik nie lepiej podac po prostu to ? działa, brak błędów, nie zaden excel, proste i sprawne proxyforgame.com/pl/ogame/calc/production.php ” Skoro znasz ten kalkulator to po co pytasz o inne mozliwosci? ” Ciap daje link do tematu, nie do kalkulatora. Wchodze w temat i szukam w nich linku. Ostatni na dole tematu NIE DZIAŁA. Ok...sprawdzam wczesniej...jest działa ale ludzie piszą ze z błędami wiec bezuzyteczny. Masz wiec do wyboru link nie działa…
-
Cytat od powyginany drucik: „Cytat od Muniek: „ciapka.cba.pl/Eko.xlsx ” Hosting się skończył. Masz nie aktualny link. ” Przeciez Ty ten link podałas @powyginany drucik nie lepiej podac po prostu to ? działa, brak błędów, nie zaden excel, proste i sprawne proxyforgame.com/pl/ogame/calc/production.php
-
Cytat od Ten Keyra: „Co do eko to najłatwiej sprawdzić realne wydobycie na paczce z shopu na kolonii, na której jest wystarczająco dużo miejsca żeby pomieścić wydobycie. Oczywiście warunkiem jest brak aktywnych dopalaczy. ” serio ja swoje wydobycie umiem policzyc tylko nie wiem co ciap w swoim własnym temacie tu chce i dopuszcza ale ju nie wazne, z takim podejsciem bede używał mmorpg jako statsów
-
Cytat od powyginany drucik: „Cytat od Muniek: „@powyginany drucik ok dodam na zbieraczu pełzacze, mam tez boosterów troche to podlicze całosc jako nowy wpis. zgodnie z tematem. thx ” Pełzacze można zezłomować, dopalacze kiedyś się skończą ” Nie ważne, wazne ze moje zgłoszenie bedzie w tym temacie. od godziny probuje ustalic czy te elementy moze zawierac zgłoszenie ale udajesz ułomną. Popytam modów w razie czego o co tu chodzi
-
Cytat od powyginany drucik: „Cytat od Muniek: „O to mi tylko chodzi - tu brak info o tym ” Arkusz do liczenia eko ” niestety nie działa. Nie chodzi mi o arkusz, chodzi mi o zasady podawania wydobycia w tym temacie. Nie wiem jak to juz prosciej napisac. Przeciez prowadzisz ten temat.... pełzacze moga byc ? bonusy wszelkiego rodzaju ? klasa zbieracz tez w statsach w tym temacie ? czy co kto chce a i tak bedzie aktualka ?
-
Cytat od buleon: „@Muniek a chodzi Ci o to, żeby wiedzieć, ile masz i wystarczy Ci arkusz do użytku prywatnego czy też chcesz pochwalić się swoim eko na forum i pościgać na wydobycie (bo do tego ten temat pierwotnie służył)? ” Moje eko jest słabe. Chce zwyczajnie wiedziec co moge w nim uwzględnic ? Jak mam je tu wrzucic ? z pełzaczami przeładowanymi 150% i boosterami 40% z wyłączonymi fuzyjnymi i wklepanymi satkami w kalkulatorze ? O to mi tylko chodzi - tu brak info o tym
-
Pytam raczej Ciebie jako prowadzącą temat, nie znam Twojego exxcela. Teraz ja jako nowy wpis chce tutaj wrzucic. Wchodze w zasady dodawania wpisu napisane przez Ciebie i zero info czy pełzacze, czy przeładowanie pełzaczy, czy bonus zbieracza, czy gołe kopalnie. Wchodze w linki "pomagajace" wyliczyc eko i co ? 4/4 nie działają Jak mam dodac wpis ? Jakie sa zasady ?
-
@powyginany drucik nie ma słowa o pełzaczach i bonusie posiadania klasy zbieracz jak to teraz jest uwzględnione w rankingu ? "+25% produkcji" dla zbieracza nawet bez zadnych pełzaczy - czyli te 25% jest w tym rankingu dozwolone jako zgłaszane ? [ciach] edit: @ciap rozumiem ze zglaszamy bez fuzyjnej bo przeciez kazdy na 15stkach moze "zbudowac" na sekunde satki pod zgłoszenie i fuzje dac na zero Super Moderator Ruda:offtop
-
O matko pierwszy raz przeczytalem pierwsze strony tego tematu. Ciap wywal że wszystko prócz x7 - przeciez to stoi puste od lat, przez takie coś koło przejżystości to nawet nie stało. Za duzo tych kategori, sumarycznie, przelicznikowo, top met / krs / deu , jakiś punktowy, procentowy, pozniej % badan do eko do czegos tam, nawet nie zrozumiałem tam pod koniec o co chodzi. Zrób ze tu tylko x7 ( innych wpisów nie ma....) i ze 3 kategorie: - sumarycznie - przelicznikowo - topowy met krs dex i od razu…