Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
i drugi traf i ładniejszy no i lepszy zysk
no no ładny traf nie ma co gratulacje!! p.s dla zainteresowanych ja wracam po nowym roku
konkretna ilość panców i niezły zarobek
tak jak powiedziałem dna ST w jednego dnia i na jednej osobie
no ładnie dwa ST na jednej osobie i to jednego dnia
gratki tylko szkoda że ST na chłopie z Gra o tron p.s spaniały serial
Szturman gratuluję kolejnego pięknego STi pozdro dla FUMFLA ps CRACOVIA i POLONIA wieczna sztama
gratulacje i powiem wprost wódka i Ogame nie idzie w parze Jumper mówiłes prawdę haha
kurde nie wiem co napisać ogni moj kolega magic moj dobry fumfel ale i tak gratki ładnego ST PS Magic SZO żeby robił ładne ST
no zarobek ładny nie ma co
jeszcze raz gratulacje ziomek łup klękajcie na kolana marzenie, ale pamiętaj też trzeba spac haha bezsenność jest uleczalna haha
P.S dobry metal to podstawa choć ja wolę rammstein
gratki łup może mały ale złom rekompensuje
gratki łup nie najlepszy ale zawsze złom ratuje
chłopak naprawdę dostanie tą depresje przez Ciebie hahaha ŚWIĄTECZNE GRATKI!!!
jeszcze raz gratki i szukaj dalej może znajdziesz dziś drugie ST
będziesz teraz miał za co latać 135kk paliwa ładna sumka
gratki piękny łup nie ma co gratki obronie SzO tak z innej beczki to trochę tej krychy by mi się przydało haha
hahaha dziś go wyczaiłem i chciałem w nocy lecieć ale widzę że już dostał klapsa haha brawo chłopaki