Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 233.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kiedyś zrobić top1 solo to było coś każdy chciał mieć swoje 5minut chwały na forum, a dziś ktoś robi top1 i daje to wrzucić komuś innemu. Pytanie czy płaci mu za to, że ten wrzuca za niego czy nawet tyle nie chce się mu zrobić i daje byle komu żeby sobie nabił posta W takim razie jaki jest sens wrzucania tego jeśli wrzuca to za Ciebie jakiś inny fred, tak samo wszystkie te wasze Kasia, Asie i inne Basie
-
Wszystkim tym którym ciekł hejt w st ZBOCZKÓW sprzed miesiąca w którym mnie zezłomowali ślę gorące pozdrowienia, bo większość z was już tu nie gra O akcji trochę, więc był to nawrócone zawracaj z pzta klikane z innego moona,a tak naprawdę zadzwoniłem do @NarImmor i ogarnął jakieś konto do zezłomowania, więc jak już wszedłem na nie posłałem flotę za obrońcą Żeby było ciekawiej obrońca w trakcie lotu zmieniając nick dał mi do zrozumienia, że mam walić się na ryj, ale poza tym życzę mu powodzenia n…
-
hahaha ban za takie coś zawsze jest, więc kwestia czasu aż pójdzie ban na stałe, bo to jest niepojęte jak tak można tego nie widzieć, że tu się należy ban, bo to oczywiste i mam nadzieję, że po takim banie obrońca już nie wróci do ogame Gratki za siurtka, bo jednak to trzeba mieć odwagę żeby tak po piszczelu nim
-
I po co ja się odbudowałem, jak on zlamił gorzej niż ja i kogo ja teraz bedę złomował te wasze małe jajka w innej wojnie nawet by zębów nie wybiły nikomu graty atakiery
-
Czyli jest ślepym kretem a do tego myślał, że wszyscy tutaj są ślepymi kretami i do tego idiotami ? Podsumujmy: leciał na typa bez sojuszu Dodał mu tag w RW Ogotcha nie dodaje tagu jeśli go nie ma Agresor kaja się, że nie wiedział o tym,że leci na gracza bez sojuszu i bezczelnie dodał mu tag Chyba poślę booxika na moda, bo nie trzeba mieć za dużo oleju w głowie haha beka z typa
-
Cytat od Adam525: „Spadamy jak freelove w statach po dwóch złomach w przeciągu paru dni Gratki dla atakujących Showek odbudowy ” Dostałem dwa złomy, z czego tylko ten pierwszy był wart uwagi, bo przy drugim olałem grę, ale mniejsza z tym. Kwestia czy oni mają jaja i się odbudują czy są miękkie faje i podkulą ogon Atakiery budować więcej pancków
-
Chłopaki spadają jak bombki z choinki Graty atakiery
-
Nie no teraz to mnie załamaliście I co ja mam teraz robić ? graty atakującej ekipie a obrońcy SzO, bo jeszcze ja mam do wyrównania rachunki
-
Cytat od xxX NIGHTHUNTER Xxx: „buhahaha słyszycie to: raf, raf, raf raf. O nie co to. Dzwięk dochodzi ze śmieciarki. "RAF, RAF, RAF RAF". Coraz głośniej. To obrońca warczy na swych oprawców bo przecież to oni są lamy a nie on. ahahah graty dla ekipy złomującej freelowe SzO i więcej dystansu - to tylko zabawa, nie podniecaj się tak bo ci żyłka pęknie ” Spokojnie, że to jest zabawa wiem bardzo dobrze, ale ktoś musi zrobić klimacik na forum, a gdzie jak nie w starciu gdzie mnie zezłomowali Przynajm…
-
Wróciłem po kilku latach i były to moje 1 przenosiny, więc nie każdy jest wszechwiedzący, a gdybym nie przespał przenosin to byś mógł co najwyżej sondy rozbić na pzcie. Ty pewnie od rana pucowałeś coś innego kolegom