Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jak tam u Was sytuacja?
Ruda - - DiD Volans
PostWszystkie starcia poniżej progu ST można wklejać w temacie: MiniST Volans: SOLO - 1% | ACS - 2%
-
Tucana floty nie powróciły
Ruda - - Błędy w grze
PostCzy nadal na serwerze występują problemy?
-
Rynek - dyskusje
PostTemat na razie pozostanie otwarty ponieważ nie mamy żadnych informacji że Rynek nigdy nie wróci.
-
A co to się stało
PostSojusznicy tak samo jak inny użytkownicy Forum którzy nie grają na Virgo mają prawo się wypowiadać w tym temacie Przecież nie będę chodzić za nimi i sprawdzać gdzie się wpisują. Temat po raz kolejny został przeczyszczony.
-
Cytat od El Baaboollo: „Aj Marlena Marlena No ale po co mają się chować pod stołem Widzisz te nagłówki w ST ? Starrk_1 [Winter] & Starrk_2 [Winter] & Starrk_3 [Winter] & Starrk_4 [Winter] & Starrk_5 [Winter] & Starrk_6 [Winter] vs .... 5 000 000 000 000 % BEST PB SOLO Czujesz to ? Może jakbyś pogadała z GF to zwiększyliby ilość graczy w ACSie do 16. Wtedy byłby Starrk_16 I z hasłami do multi mielibyście łatwiej. np. Styczen2021 Styczen2022 itd ” Na upartego można takie rw zrobić na nawet Librze …
-
Szukasz sojuszu? Wpisz się właśnie w tym temacie! Dla ułatwienia osób rekrutujących wypełnij następujący schemat: Nick: Liczba punktów: Jaki sojusz mnie interesuje? (opis czego mniej-więcej szukasz) Kontakt: Inne: Aktualność propozycji: (w przypadku wygaśnięcia oferty,piszemy Nieaktualne) Nie dla: - Reklam sojuszy Tak dla: - składanie oferty rekrutacji na pw danego użytkownika (Ukryta treść)
-
Cytat od Apofis: „Cytat od Ruda: „nformacja myślę, że wkrótce się pojawi. ” Haha kiedy? jak już będzie event uruchomiony? Żenada z tymi informacjami. Nie wiem czyja to wina ale podawanie informacji to porażka. ” Informacja pojawiła się na Forach o godzinie 10. Na naszym Forum również można o evencie przeczytać w NiO.
-
Nikogo personalnie nie obraża. Każdy ma prawo mieć swoje zdanie na ten temat. Nie porównuj proszę lawiny postów obrażających i personalnych wjazdów. W każdym temacie na Forum pojawia się pewne grono użytkowników i zaczyna się spamowanie i offtopowanie. Post jest czysto informacyjny i proszę się do niego nie odnosić by nie zmieniać tematu wątku.
-
Temat ponownie przeczyszczony. Jeżeli nadal będą się tu pojawiać posty, które nic nie wnoszą a obrażają będę zmuszona go zamknąć.
-
TOP 5 UNI UMBRA (1 vs. 1 & ACS) l SOLO MIN. - 55331.25% l ACS MIN. - 119650%
Ruda - - Starcia Umbra
PostTemat podklejam i życzę powodzenia w prowadzeniu tematu
-
Nikt nikomu nie zabrania wypowiadać się w tematach, które nie dotyczą uniwersum na którym gramy. Ale gdy już to robimy miejmy na uwadze by nasza wypowiedź coś wniosła do tematu