Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 151.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graj jak najdłużej tyłu STejków to tylko
-
Cytat od Truck Driver: „Niepotrzebnie trzymalem ta sure na planetach zamiast przetopic na bunkry ale tak to jest kiedy wbija sie na konto na dluzej tylko w weekendy tongue.pngnastepnym razem juz raczej takiego bledu nie popelnie smile.png Graty i oby nie do nastepnego smile.png ” Co tu się tłumaczyć dałeś du... I tyle
-
Złom bez finezji. Flota stała ponad 2h. Już nie odbierałem FSów więc to się musiało tak skończyć. Żalu nie ma. Miłego przetopu i graty wyczucia czasu atakierowi.
-
WinterIsComing [Winter] 103 465,79% vs 29 249,98% BOSS [BOSS] Zakończona
Juventus - - Wojny Zibal
PostCiekawa wojna się zapowiada życzę powodzenia obu sojuszom. Niech moc będzie z wami i wygra lepszy
-
Nowe Draco
PostDanke @Art Można zobaczyć % głosowania? I kiedy ten skok nadejdzie?
-
Nowe Draco
PostCytat od Truck driver: „Specjalnie zaglosowalem na x7 eko i 0.5 deu aby tylko popatrzec jak poradza sobie ci co tak najwiecej byli za tym by nasze stare draco zrownac do poziomu innych uniwersow. Szkoda, ze jeszcze floty nie dalo sie podniesc na x4 chociaz to wtedy by byla jazda dopiero biggrin.png Miejmy nadzieje, ze ozywi to nieco serwer chociaz szczerze w to watpie. ” Przynajmniej jak dostaniesz złoma to będziesz szybko odbudowany ja patrzę w taki sposób bo tak to trwa to latami. I dobrze zag…
-
Nowe Draco
PostTo zmień pracę bo mijasz się z przeznaczeniem, powinieneś w cyrku pracować. Każdy by chciał eko X7 a ty robisz z siebie klaun nie popierają tego pomysłu
-
Nowe Draco
PostTruck driver to cyrkowiec i on tak się wypowiada żeby przeciwko mnie być. Lepiej napij się denaturatu to ci przejdzie pajacarstwo. Niech hogan robi co chce... Ale na wszystkich uni prawie już jest eko X7 to dlaczego Draco ma być pominięte
-
Nowe Draco
PostZamiast popierać to krytykuje... Szkoda cię opisywac. A może by paru graczy zdecydowało się wrócić kto wie
-
Nowe Draco
PostCytat od Truck driver: „Przeciez miales konczyc gre na draco a poza tym i tak jestes tylko urlopujacym pomocnikiem by mnie ubic wiec nie wiem po co Ci te zmiany? biggrin.png ” Już Ci kiedyś pisałem weekendy mam dla rodziny. Przy eko X7 bylo by lepiej. Wracaj z urlopu bo hogan mi planety rakiet uje za idlaki zawrzemy sojusz i będzie git o
-
Nowe Draco
PostNa Draco przydało by się także podniesienie eko do co najmniej X7, aczkolwiek zasługuje to uni z racji na wspaniałych i legendarnych graczy na wyjątek jako z pierwszych, więc proponuję X10 i tak TOPki nie dogodnie a tak by się fajnie, lepiej grało
-
ZLY SEN i IRA [ZSiIRA] 115 502,42 % vs 0% Corleone Family [Corleone] Zakończona
Juventus - - Wojny Spica
PostCiekawa wojna to tak, jak ja bym swoją flotą poleciał na IRA czyli bardzo wyrównanie