Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-333 z 333.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ponczox: „Może ruszyć temat kopalń. Np 3 poziom grawitonów ( każdy kolejny wzrost o powiedzmy 10% szans ) daje możliwość 5% szans zniszczenia wybranego poziomu wybranej kopalni przez GS, zachowując przy tym możliwość utraty GS tak jak w przypadku niszczenia moona i reguły bash. Trzeba by też utrzymać proporcję, że im wyższy poziom kopalni, tym mniejsze szanse na jej zniszczenie. Żeby nie było za łatwo od 2 poziomu grawitonów u obrońcy wzrost szans na zniszczenie GS w takim starciu o 20%…
-
hahaha laki a taki wyszczekany byłeś a tu proszę jednak umiesz pisać z pokorą graty Łukasz i przetapiaj agresorowi lizaka
-
ACS; markus i blood [MG42], Szturman [KAC] vs Sill [IRON] - 85043,38% + farming + zbiórka TOP 6 ACS
Poststracie fajne ale szturman ja mam tylko jedno pytanie dla czego poleciał na gracza z którym byłeś w sojuszu
-
dla tego odszedłem z iron bo sprzedawałeś kolegów z buddy listy a teraz ten piękny wlot no graty skasować konto na banie no koledzy z iron czemu się nie wypowiadacie i sam goku widzę że nie ma nic do powiedzenia heh żenada Ruda mam nadzieje że Ci przywrócą konto z przed złomu
-
Marcus i cichyPL i rufin i WinneR i I EAT YOU ALIVE [WIP] vs markus [MG42] - 147014,69% + zbiórka
PostO Baron dawno Cie nie widziałem co do starcia marus jak tyś to zrobił żeś wtopił latasz gs-ami nie od wczoraj a tu taka niespodzianka szkoda tych gsów no ale taka kolej rzeczy szo życzę
-
Cytat od aggressiveee: „Strzelec ty też jesteś przydupem nazza i skończysz podobnie ^^” pozwól że zostawię to bez komentarza bo to nie miejsce na takie dyskusje jeszcze raz GRATY Fabian jak również twoim kamratom
-
raczej nic o tej porze nie wymyślę sensownego więc krótko Fabian dzięki za zaufanie ( Jurek zaprasza na picie liczę że się pojawisz ) Co do Ciebie KIC-u to szkoda że tak się to potoczyło na u50 byliśmy kolegami a tu chyba Ci trochę odbiło szo stary i zajmij się lepiej Majką bo cyferki przejęły nad tobą kontrole
-
piękne starcie gratulacje dla wszystkich uczestników no i dla wybranych powodzenia w realu
-
heh od początku entro zdawałeś mi się dziwny dobrze że maniek nie poleciał od nas bo też by tak skończył
-
3x go go go jak to było pisane na u41 tak i tu chłopaki daliście ostro do pieca od kąt sięgam pamięcią to zawszę wymiataliście i puki gracie razem liczę że będziecie wymiatać dalej i tak jak pisał alkoholizujący się zak mogliście sobie pozwolić na straty i tak tez się stało graty fantastycznego starcia bo rzadkie się takie trafiają
-
hmmm graty % bo nie co dzień trafia się taki strzał co do ćwierkania ptaszków na temat rw to szkoda się wypowiadać Adam powodzenia w realu
-
gratulacje akcji zawsze twierdziłem że do tej gry trzeba mieć fantazje co prawda gdyby nie kret to nic by ci z tego nie wyszło (i to jedyny plus kreta) wszystkim szo