Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 368.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[Next] Who Will Be Next (725,42%) vs (13 761,98%) [TEREFERE] TEREFERE KUKU Zakończona
tomee - - Wojny Sombrero
PostJuz se nie polatasz i wiecej nie wstawisz swoich gownianych starć. Fuksa masz bo bys wracał w moich reckach. Zegnam
-
OOOOO miód na moje oczy hahahaha ten [ciach] juz drugi raz w recach hahahaha Widzielismy te jego flo podzielone na dwa razy na 1 gali, chciałem go ładować ale jeszcze odswiezył, jak widac bylo to jego ostatnie odswiezenie. Graty. Obroncy? nic, jest tam gdzie jego miejsce haha Moderator Neferet:Obraza
-
[Next] Who Will Be Next (725,42%) vs (13 761,98%) [TEREFERE] TEREFERE KUKU Zakończona
tomee - - Wojny Sombrero
PostDzieki za pozdrowienia, także pozdrawiam swoich fanow. Bużka pa
-
Dobry tam przepal poszedł raz sie udało, drugiego nie będzie. Milo było, lecimy dalej. Obrońcy Szo. Pozdrawiam.
-
Megan [T O] & Finito_GJ_GF [T O] & xxxxx xxx vs. Facet [G-NEM] & pokapoka [G-NEM] ~ 78906.62%
tomee - - Starcia Kalyke
PostCytat od ***** ***: „Cytat od tomee: „Piekne STarcie, opis i komentarze też niczego sobie. Fajnie sie bawiłem gratuluję zgrania, obrońcy szo i zdrowia ” Dzięki tomee, miło cię widzieć. Nie pamiętasz mnie, ale na jednym ze starszych Uni również zwiedzałeś moje recki ” Tak panie Klin, spakowałeś mnie na cosmos, no i? Czy o tym jest temat? Uroslo ego? Jestem n00bem. Bez odbioru bo odpowiadanie tobie na offtopy mija sie z celem tego tematu. Pozdrawiam i zycze zdrowia tobie, zonie i dzieciom.
-
Megan [T O] & Finito_GJ_GF [T O] & xxxxx xxx vs. Facet [G-NEM] & pokapoka [G-NEM] ~ 78906.62%
tomee - - Starcia Kalyke
PostPiekne STarcie, opis i komentarze też niczego sobie. Fajnie sie bawiłem gratuluję zgrania, obrońcy szo i zdrowia
-
Wstawiam na prośbę znajomego. "But numer 1, szkoda że przed wojną. Pozdrawiam trelemorele ziuta , tomee hefa finezje i reszte butów" boom Dnia 25-10-2020 04:41:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ODDAM CAC [TEREFERE] ________________________________________________ Krążownik 9.001 Okręt wojenny 1.970 Pancernik 6.227 Pathfinder 2.655 _________________________________________ Obrońca niuniek [Next] ________________________________________________ Duży transporter 701 Krążownik 6.924…
-
Siemka siemka. Starcie jak starcie, wazne ze nie w plecy niech wyjdzie na zdrowie, bo w dzisiejszych czasach sie przyda Ważne ze podstawka wam weszła chłopaki. Pozdrawiamy nasze dwie wisienki Angeline i Fruzelinke oraz resztę sojuszu BOOM! Dnia 24-10-2020 04:26:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Tomee [ONI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.892 Mały transporter 24.965 Niszczyciel 319 Bombowiec 236 Okręt wojenny 1.259 Pancernik 618 Reaper 111 Cięż…
-
A ja tak szukam i szukam tych krąży i znaleźć nie moge, a to ty mi je ukradłaś kradziejko samolotow. Ogolnie poltora dniowa produkcja, sie zapomnialem ze tam stoja bo przeciez na twojego ziomka lecielismy, tak wyszlo, no nic. gratuluje.