Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Aby pan Maratończyk za dużo rekordów nie miał to: Klika rekordów - 11 planet nick - Vilebert uni - 37 kopalnia metalu sumarycznie - 418 ekstraktor deuteru sumarycznie - 354
No właśnie nie widzę za bardzo tam napisu standard ale ok:P Astrofizyka: 19 xnas [Uni19] hot_shot2 [Uni38] Chemik [Uni43] 11 planet 20 Shannyn [Uni60] hm? No chyba, że przy niektórych rekordach ten napis jest, a przy reszcie jest tylko 3 pierwszych graczy co to zdobyli:P A moja 11 planeta kolonizuje się:P Chcę trafić planetę powyżej 220 pól a póki co max był 217:(
Aktualizacja rekordów: Kopalnia metalu: 389 Vilebert [Uni37] 10 planet Ekstraktor deuteru: 340 Vilebert [Uni37] 10 planet A astro 19 to już chyba standard bo właśnie też mi się zbadało:P
Witam wszystkich, przejmuję ten temat i w ciągu paru dni zrobię tu generalne porządki:) Czekam na wasze uwagi/zgłoszenia, mam nadzieję, że się na mnie nie zawiedziecie:P Edit: Aktualka będzie prawdopodobnie w niedzielę/poniedziałek:) Edit2: Ok, odgarnąłem trochę temat. Postanowiłem, że ustawek nie będę tutaj wrzucał tylko normalne ST:) Wciąż czekam na jakieś propozycję, jakbym mógł urozmaicić ten temat z racji tego, że na uni ostatnio wiele się nie dzieje mógłbym po bazować na tym co już było:P