Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Bułuhahaha. O kurde najuczciwszy z wszystkich wrzucił jakie wypociny. Przynajmniej mądrzejszy od kolegi z sojuszu, najuczciwszego z uczciwych. PS. Podobno następny czeka w kolejce, żeby odpocząć - taki cynk. comment_1597127091jPXT0RLxbOL2xeAOBsJKyk.jpg
To i ja się wpiszę, nie dla tego że ktoś nakazuje, tylko z dobroci serducha. Ubicie choć małej muchy w kiblu/owocówki cieszy. Tak trzymaj, Ty ich, a nie łoni Ciebie. Pozdrawiam, abraaa
Pięknie @trampek. Kiedyś obrońca miał trzepanego moona, ale udało mu się zachować flotę. Tym razem pięknie się Nim zaopiekowałeś. Opiekuj się kolejnymi i kulamy dalej. Pozdrawiam, abraaa
Faktycznie czary i magia. Policzyli chopa z pz-ta, dostał dzbana i wielka niewiadoma. Chyba koledzy z sojuszu dali czas powrotu floty, albo z fusów wróżyli, a może kości ? Graty starcia, ładny %.
Już #3? Przegapiłem gdzieś #2. Ładnie i nawet dobrze, można powiedzieć że #97 do #100. I jak piszesz...jakaś ekipa z X gra, a jakby ich nie było. Chyba trochę surki im wyślij, to floty urosną.
Pięknie Pałeł. Może nie jest to "moralny', ale tag pasuje. Dofarmy ładne, szkoda że złom gdzieś wyszedł. Zbuduj w końcu recki, bo bez tego długo złomu oglądał nie będziesz. Pozdrawiam, abraaa PS. Do następnych małpek w Warszawie, jak wrócę powalczymy.
Nieźle walnęło w nocy. Aż się przebudziłem i sprawdzałem. Akurat miałem popołudniowo/wieczorną drzemkę. Zbieraj siły dalej i cyknij jakiegoś domka z niskich lub najniższych. Proponuje jednego z "moralnych". Pozdro, abraaaa
Cykło ładnie. Obrońca nie dał szansy na cokolwiek, bo zajęty był pod kołudrą/łachudrą. A tu zapewne plan był spakować kolejnych "moralnych zwycięzców"...Tym razem nie pykło. PS. Do Brazylii nie jadę, bo koronaparty nie po drodze. Pozdrawiam z Chille, abraaa