Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 226.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od sheaker: „Dobrze Cię znów tu widzieć. Czyli jednak @Ice_owi nie upiecze się pewnie ta flaszka na #200 ” Ale ja nie znam żadnego Tracza, Scofield miał dojechać do 200 hyhyhy. Skoro już tu jestem, to pogratuluje łąjzie Gratulacje

• Kurłaaaaaaaaa i ja! Czy kurła to przekleństwo? Ice Sprite [Sprite] Jednostki 275906 kontakt: disco gg 19780 Flota: Lekki myśliwiec: 259650 Ciężki myśliwiec: 73 Krążownik: 2321 Pancernik: 13811 Niszczyciel: 2 Gwiazda Śmierci: 49 Czytałem gdzieś tam wcześniej, że fajnie jakby dopisać jeszcze coś poza samym stanem floty i zgłoszeniem. No cóż, chciałbym, ale akurat w krwi mojej jest przewaga alkoholu, promili znaczy. Te wredne istoty zawładnęły mym jestestwem całym i za żadną cholerę nie wiem co nap…

• Scofield - pożegnanie

Ice_ - - DiD Xanthus

Wigilia się skończyła, człek zmęczony jak pies legł w łożu, oko już zamknąć chciał, odpocząć przed następnym dniem, ale nieeee, przecież na disco zajrzeć z telefonu trzeba. Zaglądam zatem i co widzę? Scofield mordę tam wydziera, abym wódkę z nim pił, bo on skończył. No, ale jak to skończył? Sam skończył, czy z narzeczoną? Dlaczego z tego powodu mam z nim wódkę pić? Milion pytań, żadnych odpowiedzi. Grzecznie zapytowywuję typa-czego ryja drzesz, druga w nocy jest. Spieprzaj dziadu! Cham rzucił li…

• @sheaker i co się z Tobą dzieje chłopcze kolorowy? Jeszcze raz i trza będzie numerować Twoje wtopy Weź Ty w końcu zezłomuj tego żółtogaciowego stwora, bo Ci żyć nie da. Ot co! @pavciosz uspokój się już. Ot co!

• Za brak jakiegokolwiek opisu należą się skórzane, obite ćwiekami pasy na goły tyłek. Za wstawienie RW w ciągu 24 godzin, nagroda w postaci konfiskaty skórzanych, obitych ćwiekami pasów. Reasumując: tyłek bez obrażeń hyhy Graty leszczyku kolorowy

• Cześć berety I beretki Miałem olać temat i się nie wpisywać bo się śmiertelnie obraziłem, ale zmieniłem zdanie. Wykręcono tutaj absolutny TOP ogame.pl, nie była to ustawione starcie przecież, zatem po cholerę te awantury? Co chłopcy? Cyferki zmniejszyły się po obydwu stronach, ale to w dalszym ciągu cyferki, a nie prawdziwe życie. Rzucacie się jak muchy na gównie, a całkiem niepotrzebnie. Nic to nie zmieni. Ci którzy nie lubią dość niewysokich budowli, nie zaczną nagle pałać do nich sympatią, id…

• No i frytki, ponieważ mam ochotę coś napisać a ta banda obiboków z kółka wzajemnej adoracji zwleka z zamieszczeniem ST, zapewne z powodu nieziemskiego wręcz lenistwa i ogólnego zdziczenia oraz kompletnego braku poszanowania dla cierpliwości całego uni, to wpadnę do ST franca i pogratuluję typowi. Zatem ty francu ty jeden: cudne este, po stokroć lepsze niż ta banda leszczy zrobiła wczoraj, a zresztą czy było coś wczoraj? Nikt przecież nic nie wstawił, są więc mocne powody podejrzewać że nic się n…

• Taaaaaaa jest! Elegancko. Pavciosz tam czeka na swoją Nemezis, czeka i czeka, czy się doczeka?

• Siedzę sobie wczoraj wygodnie, rozglądam się, muchy latają, ptaki też, gdzieniegdzie z podkulonym ogonem przebiegnie mokry pies, bo pogoda do dupy (można pisać dupa? Czy zabronione? ) Zerkam czasem w podgląd co się dzieje w moim ulubionym sojuszu. Nagle info od Maru: muszę kończyć grę i odchodzę. Koniec wiadomości. Oka wybałuszyłem, lekko młotkiem tapicerskim stuknąłem się w cymbał i zacząłem (uwaga, uwaga) myśleć. Kto to jest Maru? Kim jest? Skąd się wziął? I do tej pory nie wiem. I mam to w (…

• Treściwe opisy to jest to. Złomuj dalej @sheaker, będzie co czytać. Jak już mnie zezłomujesz, to będzie więcej czytania, bo wtedy i ja coś napiszę hyhy, staraj się zatem. Ogólnie to bardzo dobrze dostatecznie A lekceważenie przeciwnika zwykle kończy się źle, ja np wszystkich się boję i nikogo nie lekceważę, albowiem jak już wspominałem, boję się.

• Nie było to mądre posunięcie, zaraz się floty skończą na Uni i gdzie będziecie latać? Na sąsiednie Uni? hyhy Poza tym co będziecie robić jak już na nikogo nie będzie można polować? Pozagryzacie się nawzajem? Do kitu. Poprawcie się następnym razem.

• Noooooo, grubo jest, serio serio. Dwa słowa od ojca prowadzącego: upierdliwie rozsyłam rakiety z głupimi napisami do wszystkich których znam i nie znam Dlaczego? Bo mogę. A co zrobiły budowle niewysokie? No muna popsuły. A dlaczego? Bo mogły. I to w zasadzie wyczerpuje temat. Z oczywistych względów nie pogratuluję, fajnie jednak, że coś się dzieje na tym Uni. Ciebie zaś @Fy-dzi zignoruję, bo naprawdę nie wiem cóż miałbym Ci odpisać abyś zrozumiał Z pozdrowieniami chłopcy-wszyscy

• Czy ja mogę nie lubić bydlaka? Czy może powinienem lubić? Sco! nawet nie czytałem co Ty żeś tam nawyprawiał, ale gratulacje

• Mnie tutaj nie ma, nie oglądam/czytam tego ST. Flaszki za ST na obcym terenie nie będzie. I mnie tu nie będzie. Nic nie będzie. Żegnam ozięble, żyjcie sobie tutaj, stawiajcie domy i kopalnie, latajcie. Pa

• Kurła! Emzet, napraw się. Nudy te ST co Sco wstawia. Wezmę nawet i znielubię to ST, a co! Niech se Sco nie myśli, że jest dobry taki

• Uuuuuuu, lotem koszącym na wysokości lamperii pomykałem sobie spokojnie, i co? Co ja patrze? Pod niskim domkiem, leży trampek Dobry strzał hellmond, i to jeszcze taki okrągły edit: Trzeba to uczcić hellmondziasty, na flaszkę to za mało tych ST, ale na wystrzelenie 50 rakiet już nie Zadziałamy później. Vivat!!!!

• Cytat od zielu75: „Zaglądam z nudów czasem co tutaj robicie ” Daj spokój, jak byś się nudził to byś grał A nie grasz. Zatem się nie nudzisz. Zaglądasz, bo Ci szkoda. Mi też, bo miałem Cię zezłomować. Obydwoje cierpimy. Wracaj!

• Niby piątek 13-go, a jakoś udaje się ST walnąć. Hellmond, nie wierzysz w przesądy? A wiesz że Buffalo 9 to grupa biednych studenciaków co ich zamknęli w kiciu, za protest przeciw wojnie w Wietnamie? Nieeeee, nie u nas, u naszych sojuszników i nie teraz a jakiś czas temu Graty chłopcze, na tą cześć wystrzelę race

• Siedział tam sobie człowiek, ciułał te stateczki, latał może, czuł się bezpiecznie. Żółtaczka z wiadra się wylała i przestał czuć się bezpiecznie, jak żyć w takich warunkach? Jakaś szczepionka by się przydała na tą zarazę Hyhy, pogratulować czy nie? Oto jest pytanie. Monetą rzucę . . . . reszka. Gratuluję

• No ale że Aśkę tak trzaskać? Ja na miejscu Aśki to bym się raczej zdenerwował (znaczy inaczej bym to ujął, ale cenzura nie śpi) Jak napiszę, że ST może być to będzie dobrze?