Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 221.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

No nie wiem, gdzieś aż za Warszawę najlepiej Pozwiedzać wschodnie tereny, spotkać się z ciekawymi ludźmi, zabawić się - wszystko co można Ponieważ ma tyle samo części co MnS odcinków

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat od Valefor: „Ogólnie;p Nie na wyspie;p Czego się boisz?;>” Straty najbliższych Cytat: „Czego nigdy byś nie chciał zobaczyć?” Mody na sukces Cytat: „A co byś chciał zobaczyć najbardziej?” Ukochaną osobę Cytat: „Gdzie najchętniej byś pojechał?” Gdzieś na wschód od Poznania

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Czesć miś ;* Hmmm, mini elektrownię, laptopa, nadajnik i odbiiornik satelitarny, wodolot z zapasem paliwa, motorówkę, ogromny zbiornik ze słodką wodą, coś do jedzenia i kogoś z kim mogłbym porozmawiać :beer: Rozmawiając z osobą towarzyszącą, siedząc przed laptopem i korzystając tropikalnych wakacji Na wyspie? Wybuch wulkanu

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Tożto piwo to nie alkohol, Aurumie

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

no niestety zastanawiam się ile można? No jak nie, jesteś przecież wpisany :d Pozdro Gruszko-Ogórku

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Nie lubię swojego CT Dęby są fajne. Szczególnie te stare i potężne No i to nie dar przekonywania

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Siema, tak, zdecydowanie powinnaś mnie zaczepić ;d Hmpf, raz na ruski rok :d Ale może jeszcze będę :d

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Eee, nie chce mi się go dmuchać ;d Musisz jeszcze dużo chleba zjeść, zanim mnie wrzucisz Albo ja muszę schudnąć:P Hmpf O dziwo nie Statki są faaajne, następnym razem będzie lepiej!

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Nieprawda! Chciałem iść... tylko nie śpiewać ;d Ale chętnie bym posłuchał jak Ty pomagasz szant-manowi No cóż, w sumie to chyba hmm, chyba ja Cię wrzuciłem do wody ostatecznie, hmpf? Miło było pomóc się zamoczyć A Ksyś... no nie wiem, jakiś taki niewyraźny Chyba rutinoscorbinu nie bierze ;d

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Westerplatte jest dobre! Tylko no cóż, czasem warto rozebrać się zanim wejdzie się do wody Ciężko potem chodzić po mieście będąc całym przemoczonym :d Lubię jedną szantę, mówiłem Ci o niej. Nie jestem pewien, czy jest "dla dzieci", więc po linka zgłoś się na IRC Bo Ty nie chciałeś ;/ Jakbyś poszedł, to poszedłbym z Tobą xd

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Selcia ;* tak jakoś wyszło

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Ups, dawno tu nie zaglądałem Cytat od Aurum: „Masz IQ jak Doda? Pozdr. Aurum” Nie wiem jakie ma doda, ale pewnie mam takie samo Cytat od Charlian: „ Kojarzysz mnie? Jak tam przygotowania świąteczne? Gdybyś mógł to na jaki kolor byś zamienił śnieg? ” Moja kiepską pamięć Święta, święta - hmm, ja nie obchodzę \o/ Wiesz, ja mogę. Co prawda tylko na żółty, ale taką umiejętność już posiadłem Cytat od Madderdin: „ Najlepszego hypek, coby Ci się wiodło. : > ” Dzięki prob :*~ Cytat od kiciak: „ bry! emot…

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat od David: „Cytat od Aurum: „Ty sprawiedliwy jestes? Nie mataczysz na boku?” Cytat od HypnOS: „Ojtam, staram się ” Hrhhrhr, hypolit, z okazji świąt, święta lasu, dnia latawca zacznij się przykładać, co? ” Etam Cytat: „Kto Ci upiłował rogo-błyskawice? ” Nananana ;d Cytat: „Jak Ci się podoba funkcja ircowego kierownika zamieszania?” Nie jest tak fajnie jak by się zdawało Cytat: „Dostałeś już jakieś pw od naszych stałych "ulubieńców" ircowych z prośbą o zdjęcie - częściowe - wykluczenia w rama…

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Ojtam, staram się

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat od Moj Panie: „muszę na wstępie napisać że jestem w szoku :P” Cytat: „było się pochwalić żeś irc admin, a nie biednego Lasica trzymać w takiej niewiedzy :D” Nie wiedziałeś? Oj, biedaku Cytat: „patrze w SiO a tam Hyp temat zamyka... sobie myślę, że chyba popili chłopaki za dużo, a tu patrze ja ci na range i totalny szok:P” hyhy just for the record - ja nie palę! Cytat: „nowy masta irca... hyp jak to napisałeś : "nierychliwy ale sprawiedliwy" hehehe a tak btw to kiedy to się stało :D? no i..…

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat od Aurum: „weee \o/ Co tam na wsi slychac? Pole obrobione juz na zime? Pozdr. Aurum” Pfi Mieszczuch! buleon, dopisany

• Witcher - return.

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat od Witcher: „Łososiowy jest najlepszy.” I to się rozumie To co z tą Łodzią? ;x

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat: „ Kontynuując wątek bliskiego Ci "ordnung ..." - jak zatem zdefiniujesz "artystyczny nieład" i jaką formę przybiera on w Twojej izbie mieszkalnej? ” Czy ja wiem czy artystyczny nieład istnieje? Ja się nie znam na sztuce i generalnie niewiele ona dla mnie dlatego znaczy. Co do nieładu w moim pokoju... hm, wszystko jest ulozone na kupkach dookola fotela na ktorym siedze

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

Cytat od David: „Cytat: „mam idealną atmosferę do czynienia zła” Hypa, chcesz tu oficjalnie stwierdzić, że masz w pokoju PORZĄDEK? :D” absolutnie nie ale ja w swoim bałaganie znajduję się najlepiej Cytat: „ Alkohol sie zbliza wielkimi krokami? ” Obecnie mam dosyć

• HypnOS

HypnOS - - Archiwum CT

mr187 - to tylko pozory Podobnie robię jak rosiczki - najpierw wabię "sexy głosem" a potem pokazuję całe moje zło @David Cytat: „Dlaczego Twój pokój jest rzekomo najwspanialszym miejscem na świecie?” Bo jest mój! Nikt mi tu nie przeszkadza, nikt nie hałasuje, wszystko jest pięknie i ładnie - mam idealną atmosferę do czynienia zła. Cytat: „Kiedy przejdzie Ci w końcu leń? :D” To on przechodzi?:d Cytat: „Jak sprawuje się koszulka z uroczo przekręconym nickiem? ” Podarła się jak próbowałem wypruć z …