Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 100.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Witam

kaito - - DiD Zibal

Cytat od Dr Kiwi: „Tak właśnie studiuje, faktycznie trochę się pozmieniało. Powiedzcie mi jeszcze proszę, ACS jest w standardzie już, że się nawet o tym nie pisze? Czy nasze uniwersum niema łączenia flot ? ” Jeśli nie ma nic napisane to znaczy, że jest standardowo - czyli, że jest ACS, jeśli jest jakaś wzmianka znaczy to, że nie ma ACS - zmianka, że brak ACS . Ogólnie to jeśli wróciłeś po długiej przerwie to złe uni wybrałeś, no ale tak padło, że dzisiaj takie otworzyli, te uni szybko upadnie, b…

• Witam

kaito - - DiD Zibal

Najlepiej będzie jeśli wejdziesz w dział na forum - jak grać, przez co poczytasz sobie o zasadach, które maja miejsce teraz, pozmieniało się w hooooooooj niestety na gorsze.. Co do kont, to jak się nie logowało na nie dłuższy czas to po prostu usuneli... ja też straciłem konto z 2007 roku

• bardzo ładne starcie sojuszniku, bo ciekawy bilans zysku Q chwale GLORY !

• A więc ten gagatek ustrzelił naszego byłego sojusznika gratuluję, niestety szkoda, że nasz były członek bez słowa po złomie wyszedł z sojuszu, najwidoczniej nie ta liga na grę!

• Sporo osób narzeka na parametry polskiego uni, no ale za przeproszeniem ktoś [ciach] głosował w tych ankietach i tak wybrał.. Ja głosowałem inaczej.. Nie zagram na nowym uni, żenująca konfiguracja. Moderator Ruda:Pseudocenzura

• @kasai a czy już w innych krajach nowe uni powstało? @temat, jak myślicie w lutym będzie nowe uni ?

• Przy eko x7 to właśnie dzięki antymaterii kupi się top, dopiero może po paru miesiącach można ścigać topke ale nie ta ścisła, bo już będzie za późno, takie jest moje zdanie Wg mnie najlepsze jest uni z normalna prędkością, gdzie jeszcze można gonić jakoś tych którzy mieli bogaty start z antymateria

• @FILU, wydaj 1000zł na anty przy eko na początku i z Twoimi umiejętnościami tyle wystarczy abyś sobie kupił top1

• Cytat od pit: „ciekawe ile osób zacznie i jak szybko skończą. ” Bardzo szybko Jeśli zostanie uruchomiony świat z tak szybkimi parametrami, to taki typowy antymateriowy gracz zarejestruje się minute po otwarciu uni, kupi miliony antymaterii, która da mu niezłego kopa na start, przez co będzie pierwszy na uni. Taka historia ma miejsce na obecnym najnowszym świecie - Yildun, gracz Largo, wydał sporo pieniędzy na starcie na antymaterie (nie wiem ile nie zaglądam ludziom do portfela, jego sprawa ile …

• 2x eko 2x flota bez zakrzywiania galaktyk bez acs złom TYLKO z floty 50% najlepsze parametry

• Cytat od Adeke36: „idealna opcja po nocy wstajesz i jesteś wyfarmiony do 0 bo nie możesz mieć obrony , to uniwersum tylko dla graczy grających flotą , po pół roku będzie puste bo żaden ekonom nie lubi codziennie budować satelit ” Cała prawda zawarta! Oby właściciele nie szli w 100% pod kontem nie przemyślanych wyników z głosowania, bo będzie tragedia

• Lubie początkową rywalizację, później mnie nudzi gra na uniwersach A co do złoma, to potrafię się odbić

• @administracja, coś wiadomo na temat nowego świata? W tym miesiącu będzie nowe uni?

• eko x7 za szybkie jest, 2 dni później wystartujesz i jak tu gonić top1, który będzie miał ze 20 000 pkt ?

• Najprawdopodobniej będzie uni: eko x1, flota max x2, bez acs

• Ankieta odnośnie specyfikacji nowego uniwersum, która została zaproponowana w grze była dla każdego gracza z każdego uniwersum do wypełnienia?

• Cytat od Zgubilem Mamusie: „Kaito byczku pucuj się ile masz lat? 11,12 ? jesteś torpeda ” Chciałbym mieć tyle

• z tego co widziałem parę pz, to tak jakby ze 3 ST powinny już być na forum Ciekawe czy w obronie za anty, czy zestrzelona flotka celu?

• gratuluję Bogu wschodniej galaktyki

• Cytat od Adeke36: „chyba jak na każdym nowo powstałym uniwersum . Możemy przynajmniej rozruszać DiD , fajne wam się planety potrafiały ? Ja jak na razie nie mogę narzekać , najmniejsza jest matka ” 12.800km (86/188) 13.936km (62/219) 13.795km (49/215) Tak to się przedstawia nie sa małe ale aż takiej rewelacji nie ma A co do uni lipa z graczami, poprzez, że topka ciśnie ma mega ilościach antymaterii, przez co zniechęca nowych graczy! Sam nie jestem święty - wysłałem smsa na anty, bo patrzę sporo …