Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 205.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• do kasacji, jednak wszystko ok

• Chyba było takie pytanie, ale utonęło w spamie. Czy jak ktoś miał zgłoszoną wspólną grę, to na uni docelowym musi zgłaszać jeszcze raz?

• Fuzja okazała się zbyt skomplikowana dla twórców Lobby

• Ale zrozumcie, że tego osadu nie mogą wywalić, bo taka jest decyzja z góry. GF nie chce zwracać kasy za anty i tyle.

• O, widzę że Ostry nie dostał wymarzonego moona, a tak na niego liczył podczas lotu. Gratuluje wlotu, a obrońcy polecam robienia sobie moonów konwencjonalnymi metodami, a nie nawalaniem sobie obrony.

• Cytat od krzych129: „Cytat od kmlody84: „Dla mnie przy eko x7 dużo ważniejsze od wydobycia jest skrócenie czasu budowy, szczególnie na późniejszych etapach gry. Surkę się zawsze zdobędzie, tak czy inaczej. Ale czekać rok czy dwa na zrobienie astro to już nie każdemu się chce, bo to już przesada. Dlatego przyśpieszenie eko na starszych uni według mnie powinno być stałym elementem. I nie zdziwię się jak za 2-3 lata będzie eko x14-20 wprowadzane jako standard. Był tu pomysł, żeby eko rosło z automa…

• Dla mnie przy eko x7 dużo ważniejsze od wydobycia jest skrócenie czasu budowy, szczególnie na późniejszych etapach gry. Surkę się zawsze zdobędzie, tak czy inaczej. Ale czekać rok czy dwa na zrobienie astro to już nie każdemu się chce, bo to już przesada. Dlatego przyśpieszenie eko na starszych uni według mnie powinno być stałym elementem. I nie zdziwię się jak za 2-3 lata będzie eko x14-20 wprowadzane jako standard. Był tu pomysł, żeby eko rosło z automatu wraz z wiekiem uniwersum i według mnie…

• Cytat od smoki: „Witajcie, aby przygotować uniwersa to przenosin kont, w dniu jutrzejszym tj. 17.10 około godziny 11:30, zmienione zostaną następujące parametry: 148 (Virgo): 6 galaktyk, +25 pól 151 (Yildun): ekonomia x7, 50% złomu Uniwersum 68: ekonomia x7, 40% złomu 50% zużycia deuteru 120 (Taurus): ekonomia x7 149 (Wezn): ekonomia x7, 60% złomu 150 (Xanthus): ekonomia x7 117 (Quantum): ekonomia x5 127 (Anatares): ekonomia x6 128 (Betelguse): ekonomia x6 Wprowadzenie zmian na wszystkich uniwer…

• Złom niestety ktoś zgarnął (brakło mi slotów, żeby puścić wcześniej), ale co wyfarmione to moje. Procenty też Pozdrowienia dla sojuszników i grających. Dnia 16-10-2018 18:42:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor kmlody84 [SPZ] ________________________________________________ Mały transporter 4.042 Krążownik 5.000 _________________________________________ Obrońca Merv ________________________________________________ Duży transporter 4.679 Recykler 102 ________________________________…

• @NoName pewnie będzie tak jak z sojuszami, że mają im dodawać nazwę uni w przypadku takich samych nazw.

• Gratulacje dla sojusznika i oby to nie był ostatni raz

• Aktualizacja. kmlody84 [SPZ] - Ilość punktów: 44.145.799 (Miejsce 5 z X) (09.10.2018) Plazma: 16 - Metal: 106.207.920 (Kopalnia metalu 39 39 39 39 39 38 38 38 38 38 38) - Kryształ: 30.148.704 (Kopalnia kryształu 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32 32) - Deuter: 27.382.292 (Ekstraktor deuteru 35 35 35 35 35 35 35 35 35 35 35) - Łącznie: 163.738.916 Kod źródłowy (6 linii) Wygenerowane za pomocą Excela ciap: ciapka.cba.pl/ogame/Eko.xlsx

• Rekordy Betelgezy

kmlody84 - - DiD Betelgeuse

Dodałbym swoje kopalnie, ale wiadomo że Gremlin ma większe, więc to bez sensu Mogę dodać: BUDYNKI: - Magazyn Metalu: 18 - Magazyn Kryształu: 18 BADANIA: - Technologia Plazmowa: 16 - Technologia Komputerowa: 19 - Technologia Bojowa: 18 - Technologia Ochronna: 18 - Opancerzenie: 18 - Napęd Spalinowy: 19 - Napęd Impulsowy: 17 - Międzygalaktyczna Sieć Badań Naukowych: 9 - Największa ilość statków: - Okręt Wojenny: 13 500 - Bombowiec: 7003 - Niszczyciel: 5001 - Gwiazda Śmierci: 70

• Widzę że mój były sojusznik już zdążył zadebiutować w nowych barwach po złej stronie ST. No cóż, niektórzy się nigdy nie uczą. Gratulacje, a Smerfom dziękujemy za przygarnięcie naszych najsłabszych graczy. Praktycznie wszystkie procenty stracone przez nas na wojnie z DB są teraz u was.

• Cytat od Art: „Moje konto zostało połączone z nowym Universum, ale moje planety mają zły układ. Co mogę teraz zrobić? Nie możemy powielić współrzędnych, ale otrzymasz tyle bezpłatnych przenosin, ile planety znajduje się na niewłaściwej pozycji. Jeśli posiadasz 9 planet, ale 5 zostanie przeniesionych, zostanie wygenerowanych 5 przedmiotów umożliwiających przeniesienie planety. Współrzędne są przydzielane na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy". ” To jak rozumiem zmieniły się zasady i nie ma max 5 r…

• Czyli lekcja dała skutek Zobaczymy na jak długo.

• Gratulacje, taki wyczyn przejdzie do historii tego Uni (które niedługo samo przejdzie do historii ).

• Mnie przeszkadza jedynie 9 galaktyk. Nawet już pogodziłem się z utratą złomu z obrony, bo opór innych uni byłby zbyt duży. Z moich planet połowę lokalizacji mam już na starcie zajętą na Taurusie, więc pewnie będzie z tym zamieszania. Ale z racji tych 9 gal i tak będę musiał przeprojektować cały układ planet. A co do samej fuzji, to czekam na nią od 2 lat , więc jestem zdecydowanie na TAK. W każdym razie będzie wesoło.

• Co do parametrów docelowego uni - co za problem zrobić ankiety po fuzji, jeżeli jest coś, co nie pasuje większości? Skoro można było zmieniać eko czy wielkość PZ przed fuzją, to chyba po fuzji też to nie będzie problem? Kwestia dogania się w nowym gronie. Na razie się połączmy, cieszmy się że fuzja w ogóle jest. Na ogarnianie nowego domu przyjdzie czas.

• Cytat od BIKU1: „Flotę też można sobie spowolnić. *BA DUM TSS* ” Sobie tak, przeciwnikowi nie