Gratki Pazik. Wystrzałowo zacząłeś ten rok. Jak tak dalej pójdzie to będziesz miał odciski na dłoniach ( jak przystało na górnika ).... od maczugi ha ha ha Obrońcy SzO PS Dostaniesz na tel. wizualizację
jak ty to robisz Grzesiu ? Masz peryskop w kopalni ? Wychodzisz na powierzchnię w stosownej chwili i ....bęc packą w gościa ? Graty Tobie .. a obrońcy SzO
taaa i jak się tu nie dziwić. Fest plasnęło Myślałem ze covid trafił w planetę w tęczowych portkach. To tez byłaby niezła robota.. ha ha ha Graty Wilku
graty Kilgor...tak trzymaj..bo ziarnko do ziarnka a za chwilę będzie można uruchomic bimbrownię ....jedyny skuteczny lek na pandemiję Obrońy SZo pozdrowienia dla wszystkich znajomych :))
Pazio..a każde Twoje udane puk,puk wypijałem jedno piwko na Twoje zdrowie. Za puk,puk do komornika stawka wynosiła zgrzewkę Okocim mocne. Po zapowiedzi kajaczka o powrocie ,zmniejszam stawkę do jednego browara ...aby nie wpaść w nałóg alkoholizmu. Tobie gratki a obrońcy SzO ( może być wolnej.. przez wzgląd na moją wątrobę )
jestem rozdarty jak żaba która nie może się zdecydować..czy jest piękna czy mądra ha ha ha ... Pazik...taki górnik,taki górnik !!.. ...a z drugiej strony.. Rumcajs mógłby się od Ciebie uczyć posługiwania środkami napadu Ze względu na towarzystwo które młócisz ...nie poświęcaj za dużo czasu na kopanie.Zajmij sie hutnictwem..przetapiaj ,przetapiaj,przetapiaj .Nie pozostawiaj w samotności wiadomy sojusz i nie pozwól aby majątek jego graczy się marnował
Pazik...tym razem jesteś usprawiedliwiony .Któż z wsi czy miasta lubi komornika..nawet jeśli jest gruby . ..Gdybyż jeszcze przed swoją ksywą miał "walić " to nawet życzyłbym mu SzO. nieee nie uda mi się ... Pazik gratulacje
Oj Pazik...schodzisz na psy...znaczy się na flociarza. Teraz rączki będą delikatne bo nie trzymają kilofa tylko..maczugę. Trzeba jednakże przyznać że wymachujesz nią przepięknie..a w tym starciu wręcz cudnie ha ha ha