Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-17 z 17.
-
Cytat od Draken: „Cytat od bobro: „No, a mówiłem, że trochę nazbierał. Faktycznie to nie wszystko, chyba że się pozbył gdzieś po drodze. Graty, rzecz jasna, i wszystkiego dobrego. ” Ma jeszcze jakieś 120k latajek wg statów, tylko za dobrze to chowa. Podobnie jak erni ” A może to satelity i pełzacze? Gratuluje wlotu! Czysty zysk, tak trzymać a co do ST to nie wszyscy lubią się chwalić, zdradzać dobre farmy
-
Lamki , lameczki U18
PostA takie screeny jeszcze znalazłem u siebie na kompie z 2007-12-04 xzsndkprnt.sc/xzsndk xzso8zprnt.sc/xzso8z
-
Lamki , lameczki U18
PostOczywiście kiedyś grałem w sojuszu DAL pod nickiem DJ Jach, teraz pogrywam na taurusie Swoje konto oddałem na WOŚP
-
dell1983 [SKY] & Essential [SKY] & Ichor [SKY] vs. Sobieski [IRA] ~ 285676.72% TOP 1 ACS
Neshi - - Starcia Taurus
PostGratulacje dobrze zaplanowanej akcji, rzadko się zdarza oglądać takie starcia. Sobieski koniec czegoś jest początkiem czegoś nowego, także powodzenia w restrukturyzacji i odbudowie floty !
-
Zmiana spalania
Neshi - - DiD Taurus
PostCytat od Sobieski: „@Art mała frekwencja bo mało ludzi gra ” Ze statystyk wynika że ponad 40 % aktywnych ludzi zagłosowało, także nie najgorzej to wygląda. Fuzja w przyszłości na pewno będzie, lecz bez zmiany spalania zostaniemy daleko w tyle. Dzięki zmiane teoretycznie poprawi się ilość lotów jak i zysków
-
Art
PostWitam szefa, mam malutkie pytanko. Kto szefa wybrał na szefa?? Ogi?? czy niemiecka ekipa??