Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-20 z 709.
-
Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Grubaszenko [PZT] ~ 11961.21%
Qnick - - Starcia U68
PostTyp cię poskładał... Co z tego że ma flotę z kasy? Przecież ta gra od jakiś 10 lat jest Pay2Win Płaczesz, że wydał mnóstwo hajsu na rozbudowę konta.. i co z tego, jeśli chce to @Antharas może stać na balkonie i rzucać 100 - jego kasa, jego sprawa. [mniam] Administrator Forum kasai:Cytat i offtopic do niego usunięte.
-
Fuzja 2021
Qnick - - DiD Taurus
PostCytat od Spawi: „Tak ! Ale jak ktoś przez 10 lat budował sobie konto ... Nie przespane nocki ...zero wakacji Doszedł do top powiedzmy 15 eco I po fuzji z silniejszym starszym uni spadnie na top 200 To czy takieMu graczowi będzie chciało się dalej grać ? Chyba nie ! Jak starsze mocniejsze uni chcą połączyć z naszym to dlaczego naszego nie połączą ze słabszym Chore to jest I żeby czasem nie stracili na tym Bo większość zakończy ta zabawę Tak myśle ... ” Jako gracz Nekkar dziwie się że chcą was wrz…
-
push na banie
PostIle już trwa ban? Kiedy został nałożony?
-
Cytat od Avinashi: „No a takie pytanko @powyginany drucik lub @Ruda Cytat od Ruda: „Nieaktywne konta zostaną przeniesione na Cmentarzysko. Istnieje jednak możliwość wyboru serwera docelowego w dowolnej społeczności. ” To się dotyczy tylko urlopowiczów czy bez urlopów też? I czy to się tyczy tylko tych z serwerów exodus, czy z docelowych także? No i czy do czasu zakończenia tej części fuzji zostanie naprawiony program przenoszenia nieaktywnych kont?I takie ogólne pytanie dotyczące cmenatrzyska, b…
-
koniec forum
Qnick - - DiD Nekkar
PostTak samo jak Ty nie chwalisz się nickiem tak są tacy, którzy nie chwalą się ST. Jeśli uważasz ze akcja lewa, pisz ticketa
-
koniec forum
Qnick - - DiD Nekkar
PostNie jest to starcie widmo, jeśli ani atakujący ani obrońca nie wstawili to pozostają ci domysły.
-
Cytat od The_Arrow: „@Art Przeniosłem się poprzez fuzję przed tym jak napisaliście, że trycjum nie przechodzi. Nie mam teraz nagród z piątek poziomu. ” GameForge w sposób wzorcowy usuwa awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z fuzji na fuzje maleje.
-
Cytat od silver88: „Cytat od litek.: „Cytat od Wodzirej: „i zabrali zaległe pakiety surowców. przynajmniej mi z zadań ” Oo to trzeba wykorzystać póki się da. Dziena za info ” Jeśli tak serio się dzieje, to mega słaba akcja. Natomiast to, że przy fuzji grasuje AMBA to się przekonałem osobiście, jak podczas ostatniej wcięła mi surę z połowy planet. Znając życie skoro już giną przedmioty, to zawieruszy się więcej niż tylko te z zadań czy komuś jeszcze zniknęły? ” Te co znikną zostaną zgłoszone do s…
-
Cytat od I am back: „Cytat od powyginany drucik: „odbierasz kiedy chcesz wtedy pojawia się w miejscu gdzie odbierasz. ” O to wlasnie mi chodzilo. Myslalem, ze z calego konta bedzie trzeba zbierac a jak tak to spoko luz. ” Mało tego, jeśli mogę coś dodać. Najlepiej odpalić tam, gdzie masz największe magazyny oraz w między czasie uruchomić wszystkie dopalacze jakie masz dostępne oraz jeśli masz okazje to geologa/sztab, bo pakiety wyliczają całkowite wydobycie w momencie ich uruchamiania (oczywiści…